Kujdesi për Zemrën


Zemra është “Linja e Jetës së Trupit Tonë”. Por, ka disa faktorë rreziku që shkaktojnë probleme me zemrën, disa prej tyre janë çrregullimet autoimune, sëmundjet e ndryshme të zemrës, pesha e tepërt, stresi, konsumimi i alkoolit, mungesa e aktiviteteve fizike, etj. Për t’u kujdesur mirë për zemrën tuaj, ekipi i Kërkimit dhe Zhvillimit të Wild Arabic Herbs (WAHRD) ka identifikuar disa bimë të egra shkretinore për kujdesin e zemrës, të kombinuara në sasi të përshtatshme për të zhvilluar produktet bimore të sigurta dhe pa efekte anësore të mëposhtme.

Title