Kujdesi për Lëkurën


Lëkura me shkëlqim natyral është një ëndërr e çdo njeriu, pasi lëkura është një përshkrim i shëndetit të brendshëm. Sipas studimeve, përdorimi i kozmetikës natyrale është i rëndësishëm, por së bashku me të, marrja e kapsulave bimore të Kujdesit të Lëkurës mund të përmirësojë shëndetin e lëkurës tuaj në një nivel tjetër.
Me rolin e tij, Ekipi i Kërkimit dhe Zhvillimit (WAHRD) ka kombinuar ekstraktet dhe esencat e bimëve shkretinore me efektive për kujdesin e lëkurës, për të zhvilluar një mjekësi të re për kujdesin e lëkurës, që ndihmojnë gjithashtu për trajtimin e Dermatitis, Ekzemës, Psoriasis, Rosacea, Akneve dhe gjëndje të tjera të lëkurës dhe të flokut, si Alopecia Areata, etj.

Title