Ushqime që ndihmojnë në trajtimin e infeksioneve të grave

 

Infeksioni vaginal  është diçka që shumica e grave e hasin në jetën e tyre. infeksionet bakteriale, infeksionet e traktit urinar dhe irritime të ndryshme mund të jenë të pakëndshme, të dhimbshme dhe acaruese. Rreth 75% e grave kanë marrë të paktën një infeksion gjatë jetës së tyre, dhe në qoftë se keni vuajtur ndonjëherë një shqetësim të tillë, ju e dini se ky është një telash i vërtetë dhe mund të sjellë mjaft probleme në jetën tuaj.
Ushqimet dhe pijet kanë një efekt pozitiv  në pH e trupit; disa  prej tyre promovojnë shëndetin tuaj dhe disa promovojnë energji. Nuk është çudi, se ajo që ne hamë ka gjithashtu një ndikim shumë të madh për të qenë të shëndetshëm dhe larg infeksioneve.  Shpesh, çelësi për përmirësimin e shëndetit është ajo që ju keni në pjatën tuaj.

Këtu është një listë e disa ushqimeve të zakonshme që do të ndihmojnë për luftimin e infeksioneve:

– Kosi natyral: Ushqimi probiotik luan një rol të rëndësishëm në ruajtjen nga infeksionet. Probiotikët, referohen gjithashtu  si bakteret “e mira” ose “të dobishme” për të mbështetur mirëqenien e tërë trupit dhe balancimin e pH të trupit. Burimet më të mira përfshijë ushqime të tilla si kosi natyral (kosi grek), Miso, kimchi, dhe kefiri i fermentuar.

– Lëng boronice; Lëngu i pastër i boronicës është i njohur për efektin e tij të dobishëm në fshikëz. Ai përmban  komponimet acid që ndihmojnë tretjen dhe  kështu që ai mund të luftojë bakteret që shkaktojnë infeksione urinare.

– Hudhra;  Hudhra është e njohur si anti-mikrobale dhe anti-fungale. Për rezultate më të mira, konsumojeni të papërpunuar.

– Fruta dhe perime të freskëta; janë një pjesë e një diete të ekuilibruar që gjithashtu mbështetin shëndetin dhe luftojnë infeksionet.

– Vitamina C;  është e njohur mirë si përforcuese e sistemit imunitar. Luleshtrydhet, kivi, specat jeshile dhe të kuqe dhe brokoli janë të gjitha të pasura me vitaminë C.

– Zarzavatet me gjethe; duhet të konsumohen me bollëk. Ato ndihmojnë qarkullimin e gjakut parandalojnë thatësirën e trupit dhe luftojnë infeksionet. Nga perimet me gjethe përmëndim: spinaq, lakër jeshile, lakër, sallatë jeshile, sallatë zviceriane, zarzavate të tjera me gjethe.

– Avokado;  është një tjetër çudi e natyrës që stimulon shëndetin. Avokado përmban B6 dhe kalium dhe lufton infeksionet e mitrës dhe të traktit urinar.

– Farat dhe arrat; Shtimi i arrave dhe farave të ndryshme në dietën tuaj të përditshme përmirëson shëndetin e gjithë trupit. Vitamina E parandalon thatësirën e brendëshme dhe lufton infeksionet në traktin urinar.

– Bajamet dhe farat e kungullit; janë gjithashtu të pasura me zink. Ky mineral thelbësor rregullon ciklin menstrual dhe largon kruajtjet  dhe simptoma të tjera.

– Farat e lirit;  janë një tjetër super-ushqim që është mirë të përfshihet në dietën tuaj mbi një bazë të rregullt. Të pasura në phytoestrogens dhe acide yndyrore omega-3, ato ndihmojnë për të rritur nivelet e estrogjenit dhe parandalon infeksionet  e brëndëshme.

– Uji; trupi kërkon shumë ujë për t’u pastruar. Mënyra më e mirë për të arritur këtë është duke pirë sasi të mjaftueshme të ujit, së paku 1.5 deri 2 litra në ditë.

Shmangni ushqimet e mëposhtme:

– Sheqernat.

– Ushqimet e shpejta.

– Pijet me gaz dhe pijet energjike.

– Duhanin.

– Alkoolin.

– Grurin e bardhë

– Niseshte misri.

– Ushqimet që përmbajnë tharmin, të tilla si birra dhe buka.

Kurimi në mënyrë natyrale është zgjidhja dhe mënyra e duhur për kurimin e çdo sëmundjeje!

Total Immunity Herbs

SKU 00151
€300.00
In stock
1
Product Details

Total Immunity Herbs - Immune Charger

- TOTAL IMUNITY HERBS is a balanced combination of wilderness wild plants and ancient wisdom with modern technology that naturally reactivates compromised immunity, rejuvenate body cells and restore metabolic balance.

- Total Immunity focuses on the vital support of DNA and cell mitochondria, cell power producers, or cell battery packs, one of the main cellular sources of reactive oxygen species (ROS) and reactive nitrogen (RNS) related directly with the loss of the myelin / oligodendrocyte complex, and with oxidative stress.

- Works on balancing blood sugar, with the aim of sustainable energy production and immune control throughout the body.

- Cleanses the lymphatic system, removes toxins and prevents lymphatic congestion.

- Fights chronic inflammation and helps restore optimal health quickly.

- Stimulates the central nervous system and its functioning.

- Regulates the gut microbiota to prevent autoimmune attacks and food allergies.

- The best treatment for disorders of the digestive system; treats gastric reflux, aids digestion, fights parasites, constipation and diarrhea.

- This drug is effective for all pathological diseases.

- Strengthens and stimulates the body's core organs to function in the best way.

- Stimulates the liver to perform its functions, strengthens blood and fights anemia.

- Cleanses the toxins of the body.

- Assists gallbladder function.

- The antioxidant benefits of "TOTAL IMMUNITY " are actually just the tip of the iceberg. It is a wonderful product that helps all people stay stronger and more resistant to disease.

Note!

- Our products are not manufactured or commercial, as are commonly called "Dietary Supplements", but our products are prepared directly from the wild and studied desert plants.

- Total Immunity is 100% original, safe for everyone and has no side effects.

- 100% organic made with wild plants.

- No chemical preservatives, no artificial colors and no chemical additives.

- Depending on the diagnosis, it is combined with other herbal medicines from our store for faster and fuller effects.

- The product is in the form of capsules and must be taken 3 times daily by 1 capsule before meals.


Ingredients: The product is a professional combination of over 15 wild desert herbs, combined in a variety of types and doses with a high degree of professionalism for all patients.
Total Immunity Herbs - Karikues i Imunitetit


- TOTAL IMUNITY është një kombinim i ekuilibruar i bimëve të egra shkretinore dhe mençurisë së lashtë me teknologjinë moderne, që në mënyrë natyrale të riaktivizojë imunitetin e komprometuar, të rinovojë qelizat e trupit dhe të rivendosë balancimin metabolik.

- Total Immunity fokusohet në mbështetjen jetike të ADN dhe mitokondrisë së qelizave, prodhuesit të energjisë për qelizën, apo paketat e baterive të qelizës, një nga burimet qelizore kryesore të llojeve të Oksigjenit reaktiv (ROS) dhe të Azotit reaktiv (RNS), që lidhen direkt me humbjen e kompleksit mielinë / oligodendrocite, dhe me stresin oksidativ.

- Vepron në ekuilibrimin e sheqerit në gjak, me qëllim prodhimin e qëndrueshëm të energjisë dhe kontrollin imunitar në të gjithë trupin.

- Pastron sistemin limfatik, nxjerr toksinat dhe parandalon kongjestionin limfatik.

- Lufton inflamacionin kronik dhe ndihmon ne rikthimin e shpejte te shendetit optimal.

- Stimulon sistemin nervor qëndror dhe funksionimin e tij.

- Rregullon mikrobiotën e zorrëve për të parandaluar sulmet autoimmune dhe alergjitë ushqimore.

- Trajtimi më i mirë për çrregullimet në sistemin tretës; trajton refluksin e stomakut, ndihmon tretjen, lufton parazitët, kapsllëkun dhe diarrenë.

- Ky ilaç është efikas për të gjitha semundjet patologjike.

- Fuqizon dhe stimulon organet bazë të trupit për të funksionuar në mënyrën më të mirë.

- Stimulon mëlçinë për kryerjen e funksioneve të saj, forcon gjakun dhe lufton aneminë.

- Pastron organizmin nga toksinat.

- Ndihmon funksionin e fshikëzës së tëmthit.

› Përfitimet antioksiduese të "TOTAL IMUNITY" janë në fakt vetëm maja e ajsbergut. Ai është një produkt i mrekullueshëm që ndihmon të gjithë njerëzit për të qëndruar më të fortë dhe më rezistues ndaj sëmundjeve.

Rreth produktit

- Produktet tona nuk janë të fabrikuara apo komerciale, siç janë zakonisht “Supplementet dietike”, por produktet tona përgatiten në menyrë të posaçme për çdo pacient direkt nga bimët e egra shkretinore të studiuara.

- Total Immunity është 100% origjinal, i sigurtë për të gjithë dhe nuk ka efekte anësore.

- 100% organik me bimë të egra, pa ruajtës kimik, pa ngjyrosës artificial dhe pa shtesa kimike.

- Në varësi të diagnozës, kombinohet me ilaçe të tjera bimore për efekte më të shpejta dhe më të plota.

- Produkti është në formë të kapsulave që shoqerohen me ujë të ëmbëltuar me mjalt, dhe merret 3 herë në ditë para ngrenies.


Përbërësit: Produkti është një kombinim profesional i mbi 15 bimëve të egra shkretinore, të kombinuara në një larmi llojesh dhe doza me një shkallë të lartë profesionalizmi për secilin pacient.


Save this product for later