SHOKUESE! Njerëzit nuk vdesin nga kanceri! Njerëzit vdesin nga kimioterapia dhe dhimbjet e tmerrshme që ajo shkakton

Për më shumë se 2 dekada, shumë studime janë bërë me njerëzit që vuajnë nga kanceri dhe përfundimi ka qenë tronditës.

Big farma, mjekët, objektet e kujdesit shëndetësor, dhe pjesëmarrësit e tjerë kanë përfitime të mëdha kur disa pacient pranojnë  për të ushtruar trajtim të rregullt të kancerit me kimioterapi. Kjo terapi përfshin marrjen e toksinave nga  kimioterapia në trup, rrezatimin etrupit apo heqjen e pjesëve të caktuara të trupit, dhe në shumë raste terapia përfshin të gjitha metodat shkatërruese dhe të dhimbshme për pacientët.

Dr. Hardin B. Jones, i cili dikur ka punuar si profesor i fizikës mjekësore dhe fiziologjisë në Kolegjin e famshëm Berkeley, thotë se shumica e njerëzve që vuajnë nga kanceri dhe i nënshtrohen kimoterapisë ose rrezatimit, e përfundojnë jetën e tyre me dhimbje të madhe. Përveç kësaj, ai ka theksuar faktin se pacientët me kancer që praktikojnë kimioterapinë kanë gjasa të vdesin më shpejt dhe me dhimbje të mëdha në krahasim me pacientët të cilët kanë zgjedhur trajtim natyral ose nuk kanë përdorur asnjë trajtim.

Studime që kanë zgjatur për një kohë të gjatë, kanë dalë në përfundim se terapia konvencionale e kancerit redukton jetëgjatësinë dhe përshpejton përkeqësimin e sistemit të trupit. Ajo që është edhe më keq, industria e kancerit është e vetëdijshme për këtë fakt, por kjo është një industri miliarda dollarëshe prandaj ata e injorojnë këtë fakt.

Dr. Jones thotë se pacientët të cilët nuk e praktikojnë kimioterapinë, jetojnë rreth 12 vjet më gjatë (në mesatare) në krahasim me ata që e ndjekin këtë terapi.

Ata që mendojnë se kimioterapia është zgjidhja më e mirë, zakonisht vdesin tre vjet pasi janë diagnostikuar me kancer, dhe ka shumë pacientë që vdesin pas një apo dy muajsh.

Pacientët e kancerit të gjirit që nuk marrin kimioterapi arrijnë të jetojnë katër herë më gjatë në krahasim me ata që e marrin atë. Ky është një fakt dhe ju ndoshta kurrë nuk keni dëgjuar për të.

Industritë farmacetuke nuk duan që ne të dimë se pacientët e kancerit vdesin nga trajtimi (kryesisht nga kimioterapia) dhe jo nga efektet e kancerit.

Kimioterapia është një trajtim i veçantë që është i fokusuar në eliminimin e qelizave të shëndetshme në mënyrë që të parandalojë përhapjen e kancerit, por në realitet ky lloj trajtimi shkakton përhapjen e tij në mënyrë të shpejtë.
Shumica e pacientëve të cilët kanë vdekur për shkak të kësaj sëmundje, janë pacientë që kanë vdekur nga mos pasja fuqi e trupit.

Qelizat e kancerit absorbojnë  të gjitha lëndët ushqyese nga trupi ynë dhe bllokojnë punën e sistemit imunitar.

Pas pak kohësh nga marrja e kimioterapisë, sistemi imun dobësohet aq shumë sa nuk mund të mbrojë veten nga asnjë kërcënim.

Dr. Ulrich Abel, një epidemiolog i njohur gjerman, ka kryer një hulumtim të plotë dhe analizim të të gjitha studimeve të njohura në lidhje me kimioterapitë nga e gjithë bota. Konkluzionet janë të papritura dhe këto përfundime duhet të lexohen nga njerëz të cilët janë duke planifikuar për të marrë kimioterapi.

Të dhënat statistikore që ai ka nxjerrë janë:

– Brenda një vitikaa pasur  1,685,210 raste të reja të kancerit vetëm në SH.B.A., dhe 595,690 vdekje.

– Në 2016, llojet më mbizotëruese të  kancerit ishin kanceri i gjirit, kanceri i prostatës, mushkërive, kanceri i zorrës së trashë, kanceri i rektumit, melanoma e lëkurës, kanceri i fshikëzës, kanceri i tiroideve,
limfoma jo-Hodgkin, leukemia, kanceri i veshkave,  kanceri pankreatik dhe kanceri endometrial.

– Sipas statistikave, në vitin 2008-2012, incidenca e kancerit është 454.8 raste të reja të kancerit për 100,000 njerëz çdo vit, dhe më i lartë tek meshkujt se sa tek gratë.

– Në bazë të statistikave, në vitin 2008-2012, vdekshmëria nga kanceri ishte më e ulët tek  gratë Aziatike / Ishujt e Paqësorit,  me 91.2 vdekje nga kanceri për 100,000 njerëz, dhe më e lartë në meshkujt Afro- American me 261.5 vdekjeve nga kanceri për 100,000 njerëz.

– Shoqata Amerikane e Kancerit thotë se numri i të mbijetuarve nga kanceri në Shtetet e Bashkuara pritet të rritet nga 14.5 milion në vitin 2014, në 19 milion deri në vitin 2024. Është vlerësuar se rreth 39.6 %  e njerëzve do të jenë të diagnostikuar me këtë sëmundje vdekjeprurëse në një periudhë  gjatë jetës së tyre.

– Ka pasur 15,780 raste të reja të kancerit në mesin e fëmijëve dhe adoleshentëve në vitin 2014, dhe 1,960 vdekje nga kanceri.

– Në vitin 2010, shpenzimet kombëtare amerikane për kujdesin e kancerit ishin 125 miliardë $ dhe pritet të rritet deri në 156 miliardë $ deri në vitin 2020.

Për të reduktuar rrezikun e kancerit ndiqni këshillat e mëposhtme

– Sigurohuni  që të merrni sasi të mjaftueshme të vitaminave dhe mineraleve.

– Ushtrohuni çdo ditë, kjo do të mbajë trupin tuaj në shëndet të mirë.

– Zvogëloni ekspozimin ndaj toksinave mjedisore si pesticidet dhe pastruesit kimik shtëpiakë.

– Qëndroni larg pijeve alkoolike dhe duhanit.

– Kujdes me dietën tuaj. Zgjidhni ushqime organike sa më shumë të jetë e mundur.

– Thuaj “JO” ushqimeve  jo organike.

– Mos lejoni stresin të ndikojnë në shëndetin tuaj. Stresi i vazhdueshëm çon në inflamacion të përgjithshëm  të trupit që është i lidhur me kancerin, sëmundjet e zemrës,  dhe sëmundjen Alzheimer.
– Ruani një  peshë normale; Të jesh mbi peshë është një nga faktorët kryesorë të rrezikut të kancerit të mitrës, zorrës së trashë, gjirit, dhe veshkave.
– Shtoni ngjyrat në dietën tuaj.

– Zvogëloni konsumin e mishit të kuq; Mishi i  kuq si; ai i  viçit, derrit dhe qengjit kanë një përmbajtje të lartë yndyre, të cilat nxitin inflamacion – një faktor kontribues në zhvillimin e shumë sëmundjeve kronike, duke përfshirë edhe kancerin.
– Ushqejini fëmijët me gji.
– Kushtojini vëmendje dhimbjeve.

– Shmangni rrezatimet dhe radiografitë e panevojshme

Ulja  e rrezikut të kancerit ka të bëjë shumë me zgjedhjet tuaja individuale të jetesës. Angazhohuni me  shëndetin tuaj për të luftuar çdo sfidë dhe ju do të ndiheni më mirë tani, si dhe në vitet që vijnë.
Mënyrat natyrale dhe të shëndetëshme janë inkurajuese dhe të thjeshta për të zvogëluar rrezikun e kancerit dhe për ta bërë këtë zgjedhje të zgjuar.

Kura Bimore për pacientë tashmë të prekur nga kanceri

Cancer

Trajtimi Natyral i Avancuar për Pacientët e Kancerit - Kura Bimore Profesionale


Për më shumë se një dekadë, ne kemi ndihmuar një numër të madh pacientësh me lloje të ndryshme të kancerit, pacientë në faza të avancuara të kancerit dhe pacientë që nuk kanë reaguar ndaj trajtimeve konvencionale, për të gjetur mundësi të përparuara të trajtimit duke përdorur një qasje unike natyrale të personalizuar që shkon përtej modeleve të standardizuara të trajtimit të kancerit.

Ndihemi shumë të bekuar dhe të entuziazmuar që kemi zhvilluar një trajtim të mahnitshëm, të studiuar dhe të frymëzuar nga gjurmët e mjekësisë natyrale të vjetër, me qëllimin për të ndihmuar të gjithë pacientët e kancerit, përfshirë edhe ata që nuk kanë arritur rezultatet e dëshiruara nga trajtimet e ndjekura, qoftë konvencionale apo alternative. Në fakt, shumë pacientë mësojnë për ne pasi trajtimet e tjera, si konvencionale, ashtu edhe ato alternative, kanë dështuar.

Pyetja është: "Si e realizojmë ne atë që shumë spitale moderne apo qendra të tjera shëndetësore nuk kanë mundur ta realizojnë?"

Përgjigja është e thjeshtë: “Me anë të formulave unike të bimëve shkretinore të studiuara nga teknologjia më e fundit dhe programeve ushqimore të avancuara dhe shumë të thjeshta për t’u zbatuar nga të gjithë.”

Qëllimi ynë është që të sjellim trajtime të kancerit të një niveli të avancuar, të prodhuara nga bimët më të forta shkretinore, për të ndihmuar pacientët tanë të arrijnë shanset më të mëdha të suksesit.

Sigurimi i qasjes në këto mundësi trajtimi të forta dhe reale është ajo që e bën punën tonë shumë të veçantë dhe unike. Ne besojmë se jeta e njeriut është një dhuratë e Zotit për të cilën ia vlen të luftosh; Ne kemi një përgjegjësi: Të ofrojmë mundësi vërtet të personalizuara dhe të drejtuara nga një ekip i specializuar për të ndihmuar në ruajtjen dhe përmirësimin e jetës njerëzore.

Dështimi i trajtimeve konvencionale apo alternative

Shumë pacientë me kancer vendosin të presin derisa sëmundja e tyre të ketë përparuar për shkak të trajtimeve të gabuara, konvencionale (si: Kimioterapia, GTFC-Kimioterapia me fraksion të synuar gjenetikisht, radioterapia, kirurgjia) apo alternative dhe popullore (si: vajguri, helm akrepi, vaj kanabisi, vitaminat, dieta ushqimore të caktuara, etj.), deri në një gjendje pothuajse të pakontrollueshme para se të shikojnë një mundësi të përparuar të trajtimit natyral real. Ndërsa ne jemi akoma në gjendje t'i ndihmojmë këta pacientë, trajtimi bëhet më kompleks dhe kërkon kohë sepse kemi të bëjmë me sëmundje të fazës së vonë, si dhe duhet të rindërtojmë sistemin imunitar të pacientit, të dëmtuar nga përpjekjet e mëparshme të dështuara të trajtimit të kancerit.

Kujdesi familjar në shtëpi

Më e mira që mund të bëni për veten apo të dashurin tuaj të prekur nga kanceri është që ta mbani në shtëpi dhe të kujdeseni për të, në ngrohtësinë familjare, mes njerëzve të dashur dhe jo nëpër spitale, sepse askush nuk mund të kujdeset për ju si njerëzit e dashur të shtëpisë.
Prandaj, trajtimi ynë natyral dhe kura jonë bimore unike mund të arrijë në çdo shtëpi dhe të merret lehtësisht nga çdo pacient, kudo në botë, pa qenë nevojë të ndërmerren udhëtime të lodhshme e të shtrenjta, dhe pa qenë i detyruar të përballojë stresin e spitaleve që i dobëson imunitetin dhe i rrëzon moralin, përkrah shumë të tjerave.

Kura Bimore Profesionale

Trajtimi që ne i mundësojmë pacientëve të kancerit është një nga zbulimet dhe arritjet më revolucionare në trajtimin e kancerit në mënyrë natyrale me anë të bimëve shkretinore potenciale dhe stilit të jetesës më të shendetshme; i përfituar nga kërkimet e vazhdueshme shkencore dhe pervoja e gjatë.

Mbi 50 bimë shkretinore të egra, të kombinuara me profesionalizëm dhe pasion në 5 ilaçe bimore unike, janë përbërësit e kurës tonë profesionale kundër llojeve të ndryshme të kancerit, por që përgatiten në mënyrë të posaçme për çdo pacient në bazë të gjendjes aktuale dhe fazës së trajtimit.

Kjo paketë mund të merret nga të gjithë pacientët pavarësisht llojit apo fazës së sëmundjes, përfshirë fazat e avancuara dhe përhapjen me metastaza, dhe pavarësisht llojeve të trajtimeve që mund të kenë marrë apo të jenë duke marrë pacientët, konvencional apo alternativ; që të gjithë përfitojnë nga ky trajtim, dhe që të gjithë kanë mundësi të shërohen, me vullnetin e Zotit.

Bimët e egra medicinale shkretinore të përdorura në këto ilaçe bimore kanë vërtetuar se janë një faktor transkriptimi te njerëzit, të koduara nga një formulë e veçantë që rregullon shprehjen e një sërë antioksiduesish dhe detoksifikues të gjeneve, duke rezultuar në vetë-asgjësimin e qelizave kancerogjene burimore dhe metastazike.

Fazat e Trajtimit

Për faktin se çdo pacient është unik në krijim dhe gjendja shëndetësore, fiziologjike, emocionale dhe shoqërore e secilit ndryshon nga çdokush tjetër, dhe po ashtu faza e avancimit të sëmundjes dhe agresiviteti i saj, apo mënyrat se si e ka trajtuar sëmundjen secili prej tyre, që të gjitha këto janë të ndryshme, dhe kjo bën që edhe fazat e trajtimit të secilit pacient të jenë të ndryshme, dhe po ashtu kohëzgjatja që kërkon trajtimi i secilit prej tyre është i ndryshëm.

Ky trajtim dhe ky konbinim profesional me bimë tërësisht të egra shkretinore përmban një formulë me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

Ti apo njeriu yt i dashur mund të shërohet, cilado që të jetë sëmundja dhe sado që ajo të ketë avancuar, vetëm se duhet të bëni zgjedhjen e duhur!