Në luftim të kancerit të gjirit

 

Dihet se kanceri i gjirit nuk shkaktohet nga një faktor i vetëm, por nga shumë ndikime si: gjenetika, mjedisi, të ushqyerit, pesha, tensioni, stresi, etj.  OBSH ka parashikuar që deri në vitin 2020 numri i rasteve të kancerit të gjirit do të rritet me shifra alarmante, një në çdo tetë gra do të jetë e rrezikuar nga zhvillimi i sëmundjes në jetën e saj. Zbulimi i hershëm dhe trajtimi i saj në mënyrë natyrale është mundësia më e mirë për të kapërcyer rrezikun.

Sipas kërkimeve më të fundit, vetëm 10% janë të sëmurë nga tendenca e gjenetikës, në të kundërt nga kequshqyerja janë sëmurë mbi 40%. Ata që qëndrojnë afër natyrës (me ushqim organik dhe çajra bimore) janë shumë pak të rrezikuar nga kanceri i gjirit. Këto të dyja konsiderohen si “mburojë dhe armë” efektive kundër kancerit të gjirit.

Gjenden ushqime të ndryshme për kurimin e kancerit të gjirit. Në vijim po përmëndim disa prej tyre që ndihmojnë në luftimin dhe parandalimin e kancerit të gjirit.

Domatja: është e pasur me lycopene, një pigment i kuq i cili mbron strukturën qelizore DNA nga efektet e dëmshme të  radikaleve të lira, të cilat nxisin zhvillimin e kancerit. Është e ditur se lypocene ngadalëson rritjen e qelizave kancerore të gjirit.

Hudhra: konsiderohet si ushqim që lufton qelizat kancerore në shumë mënyra. Një studim francez ka zbuluar se gratë që konsumojnë rregullisht hudhër, reduktojnë shumë rrezikun e kancerit të gjirit. Gjithashtu qepa përmban anti-ooksidantë si Farnesene të cilët zvogëlojnë rrezikun e kancerit.

Brokoli; ka një veti pozitive në luftimin e kancerit, falë komponentit të quajtur Sulforaphane i cili ndihmon trupin për të luftuar përhapjen e tumoreve. Një studim i fundit zbuloi se arsyeja kryesore për këtë është se sulforaphane mund të pengojë një enzimë të quajtur HDAC e cila shtyp aftësinë e trupit për të luftuar tumorin.

Arra; e mbushur me acid-linolenic, një yndyrë e shëndetshme si; omega-3 e cila është thelbësore për veprimin biologjik të trupit. Acidet yndyrore luajnë një rol të rëndësishëm në ndërtim e qelizave dhe i bëjnë ato të punojnë në mënyrën e duhur. Arra është nga ato lloj ushqimesh që zvogëlon rrezikun e kancerit të gjirit deri në 50%.

Boronica; përmban anti-oksidantë të fuqishëm, veçanërisht Anthocyanin dhe acid-ellagic të cilët luftojnë radikalet e lira. Një tjetër studim ka zbuluar se boronicat zvogëlojnë rrezikun e kancerit të gjirit, gojës, zorrës së trashë dhe prostatës.

Shega; është e njohur për vetitë e saj në luftën kundër kancerit, në sajë të komponentëve anti-oksidant dhe anti-inflamator të cilët luftojnë qelizat kancerore.

Farat e lirit; studime të shumta kanë zbuluar se farat e lirit ndiihmojnë në parandalimin e kancerit të gjirit.

Perimet me gjethe jeshile; spinaqi, sallata jeshile, lakërishta, janë të pasura me fibra, vitamin B, phytochemicals, klorofil, etj, që konsiderohen si ushqyese për të gjithë trupin dhe si armë  për të cilën trupi ka nevojë për shmangien e qelizave kancerore.

Salomon; një burim i madh i omega-3 dhe vitaminës B12, dhe D. Vitamina B12 (methylcobalamin) parandalon rritjen e qelizave kancerore dhe i lufton ato.

Speci; shumica e llojeve të speceve përmbajnë phytochemical dhe lëndë të tjera që ndihmojnë për të luftuar qelizat kancerore.

Drithërat; orizi i zi, thekra, gruri i zi, janë të pasura me fibra, vitamina dhe minerale të cilat janë ushquyese dhe parandalojnë përhapjen e qelizave kancerore.

Bishtajoret; thjerrëzat, fasulet përmbajnë folate (acid-folik) fibra dhe një mori vlerash ushqyese që parandalojnë rrezikun e kancerit.

Avokado, vaji i kokosit; ka prova bindëse se konsumi i tyre në mënyrë të rregullt ndihmon në trajtimin e shumë llojeve të kancerit.

Vezët, mëlçitë e pulës; përmbajnë vitamin A dhe D, të cilat ndihmojnë në parandalimin e kancerit të gjirit.

Thuaj jo..

– Alkoolit; edhe konsumimi i një sasie të vogël prej tij shton rrezikun e kancerit.

– Thuaj jo të gjitha pijeve të gazuara dhe artificiale.

– Largohuni nga duhanpirja përfundimisht.

– Thuaj jo karbohidrateve të rafinuara (përfshi miellin e bardhë dhe sheqerin e bardhë).

– Jo mishit të kuq (mish vici, derri, dele), mishi i pjekur në zgarë krijon komponime amino- heterociklike të cilat janë të lidhur me rrezikun e kancerit të gjirit.

– Ushqimet e shpejta; përfshi, ëmbëlsirat, patatinat, burger, ej,

– Shmangni ushqimet e skuqura , sepse përmbajnë yndyra të ngopura të cilat shkaktojnë kancere të ndryshme në trupin e njeriut.

Trajtimi natyral i sigurte dhe efektiv

Cancer

Unique Natural Professional Treatment of Cancer

One of the most revolutionary breakthroughs in treating cancer naturally through the potential desert plants and healthier lifestyles; benefiting from ongoing scientific research and long clinical experience with thousands of patients of various types of cancer.

A professional interweaving between the ancient and the modern, without compromising the former and taking advantage of the latter's technology, so that patients with different types of cancer have an unbreakable weapon against their disease.

Over 50 wilderness wild plants, expertly combined, are the ingredients of this unique package of its kind.

This package can be taken by all patients regardless of the type or stage of the disease, including the spread of metastases, whether or not they have received chemotherapy; that everyone benefits from treatment, and that everyone has the opportunity to be healed, by the Lord's will.

Our herbal medicines are not manufactured or commercially available, as are usually the "Dietary Supplements" products, but they are specially prepared directly from herbal extracts, and contain no preservatives or any kind of added chemicals, but only herbal extracts. 100%.

Potential of wild desert plants

Wild desert medicinal plants have proven to be a transcription factor in humans, encoded by a particular formula that regulates the expression of a variety of antioxidants and detoxifying genes, resulting in the self-destruction of carcinogenic cells.

None of the ingredients in this formula are treated with pesticides, herbicides, fungicides, synthetic fertilizers or "processing agents", found in conventional plants. You not only avoid these pest ingredients, but you are using wild plants, which generally produce their own natural protectors against pests.

Plants in this formula have powerful effects, and this is one of the fundamental reasons why they have been used for thousands of years in ancient cultures. Modern research is now showing more serious interest in these plants and their curative potential.

This professional blend of thoroughly wild herbs contains a full spectrum extract of the best the Lord has given us!


Trajtimi Natyral Profesional Unik i Kancerit


Një nga zbulimet dhe arritjet më revolucionare në trajtimin e kancerit në mënyrë natyrale me anë të bimëve shkretinore potenciale dhe stilit të jetesës më të shendetshme; i përfituar nga kërkimet e vazhdueshme shkencore dhe pervoja e gjatë klinike me mijëra pacientë të llojeve të ndryshme të kancerit.

Një gërshetim profesional mes të lashtës dhe modernes, pa cënuar të parën dhe duke përfituar nga teknologjia e së dytës, në mënyrë që pacientët me lloje të ndryshme të kancerit të kenë një armë të pathyeshme kundër sëmundjes së tyre.

Mbi 50 bimë shkretinore të egra, të kombinuara me profesionalizëm janë përbërëse të ilaçeve të kësaj pakete unike të llojit të saj.

Kjo paketë mund të merret nga të gjithë pacientët pavarësisht llojit apo fazës së sëmundjes, përfshirë edhe përhapjen me metastaza, qoftë nëse kanë marrë apo jo kimioterapi; që të gjithë përfitojnë nga trajtimi, dhe që të gjithë kanë mundësi të shërohen, me vullnetin e Zotit.

Ilaçet tona bimore nuk janë të fabrikuara apo komerciale, siç janë zakonisht produktet “Dietary Supplements”, por ato përgatiten në menyrë të posaçme direkt nga ekstraktet e bimëve, dhe nuk permbajnë lëndë kimike ruajtëse apo ndonjë lloj lënde kimike të shtuar, por vetem ekstrakte bimore 100%.

Potenciali i bimëve të egra shkretinore

Bimët e egra medicinale shkretinore kanë vërtetuar se janë një faktor transkriptimi te njerëzit, të koduara nga një formulë e veçantë që rregullon shprehjen e një sërë antioksiduesish dhe detoksifikues të gjeneve, duke rezultuar në vetë-asgjësimin e qelizave kancerogjene.

Asnjë nga përbërësit në këtë formulë nuk trajtohet me pesticide, herbicide, fungicide, plehra sintetike apo "agjentë përpunimi", të cilët gjenden në bimët konvencionale. Ju jo vetëm që i shmangni këto përbërës dëmtues, por jeni duke përdorur bimë të egra, të cilat në përgjithësi prodhojnë mbrojtësit e tyre natyralë kundër dëmtuesve.

Bimët në këtë formulë kanë efekte të fuqishme, dhe kjo është një nga arsyet themelore përse ato janë përdorur për mijëra vjet në kulturat e lashta. Hulumtimi modern tani është duke treguar një interesim më serioz në këto bimë dhe potencialin e tyre kurativ.

Ky konbinim profesional me bimë tërësisht të egra përmban një ekstrakt me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!