Mënyra natyrale për të ulur nivelet e larta Kreatininës

 

Kreatinina është një produkt i mbeturinave të prodhuara nga muskujt nga shkatërrimi i një komponimi të quajtur kreatinë.

Kreatinina largohet nga trupi nga veshkat, të cilat e filtrojnë pothuajse të gjithë nga gjaku dhe e lëshojnë atë në urinë. Ky test mat sasinë e kreatininës në gjak dhe/ose në urinë.

Kreatina është pjesë e ciklit që prodhon energji të nevojshme për të kontraktuar muskujt. Të dy kreatina dhe kreatinina prodhohen nga trupi në një shkallë relativisht konstante. Meqë pothuajse të gjitha kreatininat filtrohen nga gjaku nga veshkat dhe lëshohen në urinë, nivelet e gjakut zakonisht janë një tregues i mirë se sa mirë funksionojnë veshkat. Sasia e prodhuar varet nga madhësia e personit dhe masës së muskujve të tyre.

Për këtë arsye, përqendrimet e kreatininës do të jenë pak më të larta në meshkuj sesa në gratë dhe fëmijët.

Këshilla të përgjithshme për të ulur nivelet e larta Kreatininës

 • Shtoni pirjen e ujit dhe të lëngjeve.
 • Zëvendësojeni çajin tuaj të rregullt, kafen ose pijen me gaz me çaj bimor.
 • Shmangni ushqimet e larta në proteinë, produktet e qumështit dhe burimet e tjera ushqimore të kreatinës, derisa nivelet e kreatininës të reduktohen në normale.
 • Qëndroni larg nga ushqimet e larta në arginine si prodhimet e detit, çokollata, xhelatina, birra, soja, kikirikët, farat e kungullit, farat e susamit dhe arrat e tjera sepse ato kanë tendencë për të rritur prodhimin e kreatinës nga mëlçia.
 • Ulni mineralet e tilla si natrium, kalium dhe fosfor nga dieta tuaj.
 • Konsumoni sa më shumë karrota, tranguj, hudhër, qepë dhe ushqime të pasura me acide yndyrore omega-3.
 • Shmangni aktivitetin e zellshëm dhe të rëndë sepse ai promovon ndarjen e kreatinës në kreatininë.

Menyra natyrale te perdorimit vetjak ne shtepi

 • Çaj Kamomili

Studimet e fundit ka treguar se çaj i kamomilit ul nivelet e kreatininës, plus, kjo bimë funksionon si një qetësues i butë dhe të sjell relaksim.
– Vendosni dy ose tre lugë lule kamomili të thata në një gotë me ujë të nxehtë.
– E lini të mbuluar për tre deri në pesë minuta.
– Kulloje çajin pastaj pije.
– Pini 2-3 gota çaj kamomili në ditë.

Hithra mund të ndihmojë në heqjen e mbeturinave metabolike dhe të promovojë sekretimin e veshkave për shkak të vetive diuretike të saj. Përveç kësaj, ajo pastron gjakun dhe përmirëson imunitetin.
– shtoni dy deri në tre lugë gjethe të thata hithre në një gotë me ujë të nxehtë.
– e lini të mbuluar për 10 minuta.
– e filtroni dhe e pini.
– Pijeni këtë çaj të hithrës një herë ose dy herë në ditë.
Shënim! Ky çaj mund të ndërveprojë me ilaçet kimike për hollimin e gjakut, tensionin e lartë, dhe medikamentet diuretike dhe diabetike. Konsultohuni me mjekun tuaj para se të përdorni këtë çaj.

Për shkak të efekteve të saj diuretike, kanella konsiderohet e mirë për ata që vuajnë nga nivelet e larta të kreatininës dhe problemet e veshkave. Ajo ndihmon në rritjen e perfomancës së veshkave dhe nxit aftësinë e veshkave për filtrim. Ajo gjithashtu ndihmon rregullimin e niveleve të sheqerit në gjak, duke parandaluar dëmtimin e mëtejshëm të veshkave.
Përfshijeni kanellën në dietën tuaj duke e shtuar atë në pije të ngrohta, drithëra dhe ushqime të tjera.
Shënim! Mos e teproni në konsumin e kanellës sepse mund të shkaktojë dëme në mëlçi dhe në veshka. Edhe pse nuk është themeluar asnjë dozë ende, përgjithësisht rekomandimi është një lugë e gjysmë çaji kanellë në ditë.

  • Sherbela
   Salvia officinalis, e njohur si sherbela, është gjetur të jetë e dobishme për pacientët me dështim të veshkave, sepse ajo ndihmon filtrimin dhe eliminimin e kreatininës nga trupi. Ajo gjithashtu rrit qarkullimin renal.
   – Shtoni një lugë çaji sherbele të thatë ose 10 gjethe të freskëta në një gotë me ujë të nxehtë.
   – E mbuloni dhe e lini për pesë deri në 10 minuta.
   – Filtrojeni dhe pijeni këtë çaj një deri tri herë në ditë.

  Shenim! Vetem nje nga keto çajra mund te pini ne nje dite, dhe jo te gjitha.

  TRAJTIMI NATYRAL PROFESIONAL

  Coronagreen

  SKU 00119
  €200.00
  In stock
  1
  Product Details

  "Coronagreen" for all problems of the Heart, Kidneys, Veins, Blood and Diabetes


  Coronagreen contains a balanced combination of wild desert plants. This combination is the best of ancient wisdom with modern technology to give you the healthy balance along with antioxidants to support overall cardiovascular health. Coronagreen is known for its ability to support healthy blood circulation, heart and brain health.

  With the ability to penetrate every cell and tissue in the body, this formula:

  - Helps cure coronary arteries without surgery, with 100% efficiency.

  - Very effective for patients with atrial vibration.

  - The most modern and effective heart and kidney therapy.

  - Helps treat Diabetes Type I and II.

  - Strengthens the heart and fights all cardiovascular diseases.

  - The best preventer of heart attack and heart failure.

  - Helps cure Thrombosis and Deep Venous Thrombosis.

  - Works on normalizing platelet values in the blood.

  - Helps cure varicose veins wherever they appear on the body, legs and testicles.

  - Prevents Stroke (Ischemic and Hemorrhagic), cures stroke veins and helps deliver oxygen to the brain.

  - Helps to lose weight and cure metabolic syndrome.

  - Lowers harmful cholesterol levels in the blood.

  - Fight Anemia and help normalize blood hemoglobin (Hb / Hgb) values.

  - Increases oxygen in the blood, and normalizes iron levels.

  - A healthy response to oxidative stress.

  - Supports the production of new mitochondria in the brain and muscle.

  - Helps protect against lipid peroxidation in cells and tissues.

  - Inhibits pro inflammatory prostaglandins such as thromboxane.

  - About 300 times stronger and more effective than many chemical drugs used for blood thinning.

  - It is worth noting that Coronagreen has no side effects on patients taking it.

  - Coronagreen has withstood the test of time in natural medicine. It’s time to help you take control of your health.


  Note!

  - Coroangreen and all of our products are not commercial products, as are usually the "Dietary Supplements", but they are prepared directly from wild desert herbs extracts.

  - Coronagreen is 100% original product, made by desert herbs tested in numerous scientific studies, completely safe for all, and without side effects.

  - 100% efficient for all health conditions mentioned above.

  - No preservatives, additives, chemicals or artificial matters.

  - The product is in capsule form and is taken 3 times daily by 1 capsule before meals.


  Ingredients

  Over 15 mostly desert plants that "Coronagreen" contains, have unique ingredients such as: Biflavones, alcylphenols, polyprenols, phenolic acids, proanthocyanidins, flavonoid glycosides, myricetin, caempferol, isorhamnetin, quercetin, terpene trilactones, bilobalides. They also contain a host of amino acids and minerals.

  Coronagreen is rich in Alkaloids, with the most important are: Hedresten, Barbarine, Canadine, Canalidan, Tirahydrobristin, glycosides.

  Because many of the antioxidants contained in Coronagreen are found in very small amounts in only a handful of foods and the body's ability to absorb them in their natural state is weak or insufficient, the potential of this product is unsubstituted.

  The extracts of these herbs help remove fibrin, a coagulant that can restrict blood flow to the arteries and connective or muscular tissues.

  When you take this capsule, its components quickly enter the bloodstream, and begin their effects on every corner of the body.


  "Coronagreen" për të gjitha problemet e Zemrës, Veshkave, Venave, Gjakut dhe Diabetin


  Coronagreen përmban një kombinim të ekuilibruar të bimëve të egra shkretinore. Ky kombinim është më i miri i mençurisë së lashtë me teknologjinë moderne për t'ju dhënë bilancin e shëndetshëm së bashku me antioksidante për të mbështetur shëndetin e përgjithshëm kardiovaskular. Coronagreen është i njohur për aftësinë e tij për të mbështetur qarkullimin e shëndetshëm të gjakut, shëndetin e zemrës dhe të trurit.

  Me aftësinë për të depërtuar në çdo qelizë dhe inde të trupit, kjo formulë:

  - Ndihmon në kurimin e arterieve koronare pa kirurgji, me efikasitet 100%.

  - Shumë efektive për të sëmurët me dridhje atriale.

  - Terapia më moderne dhe efikase për zemrën dhe veshkat.

  - Ndihmon në trajtimin e Diabetit Tipi I dhe II.

  - Fuqizon zemrën dhe lufton të gjitha sëmundjet kardiovaskulare.

  - Parandaluesi më i mirë i atakut kardiak dhe dështimit të zemrës.

  - Ndihmon në kurimin e Trombozës dhe Trombozës se thellë venoze.

  - Vepron në normalizimin e vlerave të trombociteve në gjak.

  - Ndihmon në kurimin e venave varikoze kudo që shfaqen në trup, në këmbë dhe testikuj.

  - Parandalon Goditjen në Tru (Ishemike dhe Hemoragjike), kuron venat e goditura dhe ndihmon dërgimin e oksigjenit në tru.

  - Ndihmon për uljen në peshë dhe kuron sindromin metabolik.

  - Ul nivelet e kolesterolit të dëmshëm në gjak.

  - Lufton Aneminë dhe ndihmon në normalizimin e vlerave të hemoglobinës në gjak (Hb / Hgb).

  - Shton oksigjenin në gjak, dhe normalizon nivelet e hekurit.

  - Një përgjigje e shëndetshme ndaj stresit oksidativ.

  - Mbështet prodhimin e mitokondrinave të reja në tru dhe muskuj.

  - Ndihmon në mbrojtjen nga peroksidimi i lipideve në qeliza dhe inde.

  - Ndalon prostaglandinat proinflamatore si tromboksani.

  - Rreth 300 herë më e fortë dhe më efektive se shumë ilaçe kimike që përdoren për hollim të gjakut.

  - Vlen të theksojmë se Coronagreen nuk ka efekte anësore tek pacientët që e marrin atë.

  - Coronagreen ka përballuar testin e kohës në mjekësinë natyrale. Koha e saj ka ardhur për t'ju ndihmuar të merrni kontrollin e shëndetit tuaj.


  Shënim!

  - Coroangreen dhe të gjitha produktet tona nuk janë produkte komerciale, siç janë zakonisht “Dietary Supplements”, por ato përgatiten direkt nga ekstraktet e bimëve të egra shkretinore.

  - Coronagreen është produkt 100% origjinal, me bimë shkretinore të testuara në studime të shumta shkencore, krejtësisht i sigurtë për të gjithë, dhe pa efekte anësore.

  - Me efikasitet 100% për të gjitha gjendjet shëndetësore të përmendura më sipër.

  - Nuk përmban ruajtës, shtojca apo lëndë kimike e artificiale.

  - Produkti është në formë të kapsulave dhe merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.

  - Kapsulat tona janë Vegetariane (nga celuloza vegjetale e pishës), Hallall, 100% natyrale, pa përmbajtje shtazore, pa prezervativë, që treten lehtësisht dhe përvetësohen shpejt nga sistemi i tretjes.

  - Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim, përfshirë edhe fëmijët mbi 12 muajsh.


  Përbërësit

  Mbi 15 bimë kryesisht shkretinore që përmban “Coronagreen” kanë përbërës unikë të tilla si: Biflavones, alkylphenols, polyprenols, phenolic acids, proanthocyanidins, flavonoid glycosides, myricetin, kaempferol, isorhamnetin, quercetin, terpene trilactones, bilobalides. Përmbajnë gjithashtu një mori të aminoacideve dhe mineraleve.

  Coronagreen është e pasur me Alkaloide, ku më të rëndësishmet janë: Hedresten, Barbarinë, Kanadinë, Kanalidan dhe Tirahidrobrberistin, glycosides.

  Për shkak se shumë antioksidantë që i përmban Coronagreen gjenden në sasi shumë të vogla në vetëm një pjesë të vogël të ushqimeve dhe aftësia e trupit për t'i absorbuar ato në gjendjen e tyre natyrore është e dobët ose e pamjaftueshme, potenciali i këtij produkti është i pazëvendësueshëm.

  Ekstraktet e këtyre bimëve ndihmojnë në heqjen e fibrinës, një material koagulues që mund të kufizojë rrjedhjen e gjakut në arteriet dhe indet lidhëse ose muskulore.

  Kur e merrni këtë kapsullë, përbërësit e saj hyjnë shpejt në qarkullimin e gjakut, dhe fillojnë efektet e tyre në çdo skaj të organizmit.


  Save this product for later