Studimi më i fundit vërteton lidhjen e transplanteve të gjirit me kancerin

 

Prodhuesi i implanteve të gjirit Allergan Inc. lëshoi ​​një thirrje në mbarë botën për implantet e tyre të gjirit “Biocell” me një sipërfaqe të teksturuar me kërkesë të Administratës Amerikane të Ushqimit dhe Barnave. FDA tha që ata kërkuan tërheqjen pasi informacionet e reja treguan se implantet me teksturë llogariten për një sasi jo proporcionale të rasteve të limfomës. Implantet e kompanisë Biocell kanë një dizajn të sipërfaqes me teksturë, të formuar për të ndihmuar në minimizimin e indeve mbresë dhe për të ndihmuar në parandalimin e rrëshqitjes. Modelet në fjalë përbëjnë rreth 5% të implanteve në tregun e SHBA – shumica dërrmuese që kanë një sipërfaqe të lëmuar.

Implantet me teksturë u lidhën për herë të parë me kancerin në 2011, kur studiuesit zbuluan se limfoma mund të rritet në indin mbresë që rrethon gjinjtë. Sipas FDA, të dhënat e reja tregojnë një lidhje të drejtpërdrejtë midis implanteve Allergan dhe kancerit.

Provat treguan se produkti i një prodhuesi specifik doli të ishte i lidhur direkt me dëmtim serioz të pacientit, përfshirë vdekjen, dhe hulumtimi i fundit tregon se më shumë se 80% e të 570 rasteve të konfirmuara të limfomës në të gjithë botën, janë të lidhura me implantet e textures së Allergenit.

Shumë gra që kryejnë implante të gjirit nuk kanë dijeni për disa nga rreziqet që lidhen me to. Sa herë që futni një material të huaj në trupin tuaj, ekziston mundësia që problemet të zhvillohen. Të dyja implantet e gjirit, silikoni dhe saline mund të shkaktojnë komplikime serioze shëndetësore nëse rrjedhin ose këputen, qoftë për shkak të kimikateve dhe toksinave në silikonin ose në skeletin e implantit, ose për shkak të rritjes bakteriale dhe kërpudhore.

Transplantet  nuk zgjasin shumë,  kështu që nëse i keni ato (pavarësisht nëse janë silikon ose saline), mund të prisni që ato të hiqen ose të zëvendësohen përsëri në një mesatare prej 8 deri në 10 vjet. Nëse kryeni mamografi ose jeni të përfshirë në një aksident automobilistik ose keni trauma të tjera në murin e gjoksit, kjo kornizë kohore e sigurisë relative mund të jetë edhe më pak, dhe shkalla e rrjedhjes dhe prishjes të rritet.

Pavarësisht nëse jeni një grua që keni bërë transplant, ose po konsideroni të bëni transplant të gjirit, është gjithmonë më mirë të bëni hulumtime dhe të bëheni plotësisht e vetëdijshme për rreziqet dhe dëmet, kështu që të jeni në gjendje të merrni një vendim të matur.

Në vijim gjeni Udhëzuesin e posaçëm të pacienteve me kancer të Gjirit për trajtimin natyral që kanë nevojë për shërimin dhe jetën sa më cilësore.

Kura Bimore Profesionale

Bimët e Egra Shkretinore kundër Kancerit


Për më shumë se një dekadë, ne kemi ndihmuar një numër të madh njerezish me lloje të ndryshme të kancerit, qofte në faza të avancuara apo që nuk kanë reaguar ndaj trajtimeve konvencionale, për të gjetur mundësi të përparuara të trajtimit duke përdorur një qasje unike natyrale të personalizuar që shkon përtej modeleve të standardizuara të trajtimit të kancerit.

Ndihemi shumë të bekuar dhe të entuziazmuar që kemi zhvilluar një trajtim të mahnitshëm, të studiuar dhe të frymëzuar nga gjurmët e mjekësisë natyrale të vjetër, me qëllimin për të ndihmuar të gjithë pacientët e kancerit, përfshirë edhe ata që nuk kanë arritur rezultatet e dëshiruara nga trajtimet e ndjekura, qoftë konvencionale apo alternative.

Pyetja është: "Si e realizojmë ne këtë?"

Përgjigja është e thjeshtë: “Me anë të formulave unike të bimëve shkretinore të studiuara nga teknologjia më e fundit dhe programeve ushqimore të avancuara dhe shumë të thjeshta për t’u zbatuar nga të gjithë.”

Qëllimi ynë është që të sjellim bime të një niveli të avancuar, nga bimët më të forta shkretinore, për të ndihmuar pacientët tanë të arrijnë shanset më të mëdha të suksesit.

Sigurimi i qasjes në këto mundësi trajtimi të forta dhe reale është ajo që e bën punën tonë shumë të veçantë dhe unike. Ne besojmë se jeta e njeriut është një dhuratë e Zotit për të cilën ia vlen të luftosh; Ne kemi një përgjegjësi: Të ofrojmë mundësi vërtet të personalizuara dhe të drejtuara nga një ekip i specializuar për të ndihmuar në ruajtjen dhe përmirësimin e jetës njerëzore.

Për faktin se çdo njeri është unik në krijim, dhe gjendja shëndetësore, fiziologjike, emocionale dhe shoqërore e secilit ndryshon nga çdokush tjetër, dhe po ashtu faza e avancimit të sëmundjes dhe agresiviteti i saj, apo mënyrat se si e ka trajtuar sëmundjen secili prej tyre, që të gjitha këto janë të ndryshme, dhe kjo bën që edhe fazat e trajtimit të secilit pacient të jenë të ndryshme, dhe po ashtu kohëzgjatja që kërkon trajtimi i secilit prej tyre është i ndryshëm.

Ky trajtim dhe ky konbinim profesional me bimë tërësisht të egra shkretinore përmban një formulë me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

Ti apo njeriu yt i dashur mund të shërohet, cilado që të jetë sëmundja dhe sado që ajo të ketë avancuar, vetëm se duhet të bëni zgjedhjen e duhur!