Dëshmitë e Procedurës së Jurisë së Madhe e lidhin trans-humanizmin me injeksionet e mRNA të COVID-19

 

Më 26 shkurt 2022, si pjesë e seancës përfundimtare të Hetimit të Jurisë së Madhe – modeli që vazhdon të ekspozojë provat e krimeve të COVID-19 kundër njerëzimit – dëshmuan ekspertët, duke ekspozuar disa nga aspektet më të vështira të agjendës së pandemisë. – tran-shumanizmi, eugjenika dhe gjenocidi. Nëse keni ndjekur hetimin dhe keni parë dëshmitë e mëparshme, keni parë prova bindëse që tregojnë qartë se si një grup i vogël njerëzish i kryen këto krime për të kontrolluar popullsinë globale, për të hequr të drejtat themelore dhe për të vendosur terrenin për një “normale të re” të përhershme të përcaktuar, me nënshtrim, skllavërim dhe shpopullim.

Lajmi i mirë është se çdo ditë që kalon, më shumë njerëz kuptojnë se narrativa zyrtare ka filluar të shembet nën peshën e vet. Por pas shikimit të regjistrimit të procedimit, do të bëhet e qartë se aktorët e poshtër përgjegjës për vuajtjet e pafundme të shkaktuara në miliarda njerëz në mbarë botën po shtyjnë gjithashtu axhendën trans-humaniste, për të cilën ata kanë punuar për shumë vite.

Jeni të hutuar se si trans-humanizmi lidhet me pandeminë COVID-19? Dëshmitë e mëposhtme ndihmojnë në sqarimin e lidhjes.

Transhumanizmi: Faza e fundit në “marrjen gjenetike të të gjitha gjallesave”

Në ditën e 6 të procesit, dëshmia e parë u dha nga Patrick Ëood, një ekonomist amerikan, autor dhe ekspert i vetëshpallur kritik për çështje të tilla si zhvillimi i qëndrueshëm, ekonomia e gjelbër, Axhenda 21, Axhenda 2030 dhe teknokracia historike.

Sipas Wood, eugjenika ka qenë ngadalë duke u futur mbi ne gjatë 25-30 viteve të fundit. Ndërsa rrënjët e lëvizjes eugjenike shkojnë shumë prapa në histori, publiku i ka kushtuar pak vëmendje vrullit që ka fituar gjatë viteve. Trans-humanizmi, i cili sipas shumë njerëzve është fytyra e re e eugjenisë, duket se është një nga mjetet që globalistët po përdorin për të realizuar planin e tyre.

Çfarë është trans-humanizmi?

Ndërsa termi trans-humanizëm mund të tingëllojë si një teori e pakapshme e dalë nga një film fantastiko-shkencor, në fakt, ai është përcaktuar qartë nga askush tjetër veçse themeluesi i trans-humanizmit modern, Max More: “Trans-humanizmi promovon një qasje ndërdisiplinore për të kuptuar dhe vlerësuar mundësitë për përmirësimin e gjendjes njerëzore dhe organizmit njerëzor të hapur nga avancimi i teknologjisë.” Vëmendje i kushtohet si teknologjive aktuale, si inxhinieria gjenetike dhe teknologjia e informacionit, ashtu edhe atyre të ardhshme të parashikuara, si nanoteknologjia molekulare dhe inteligjenca artificiale.

Edhe pse për disa, përkufizimi i mësipërm mund të mos duket kërcënues pasi premtimi për “përmirësimin e gjendjes njerëzore” tingëllon tërheqës, e vërteta është se ideja është jashtëzakonisht e rrezikshme që do të çojë në zhdukjen e racës njerëzore siç e njohim ne.

Përkufizimi i Forumit Ekonomik Botëror për trans-humanizmin është edhe më i frikshëm. Megjithatë, kjo na ndihmon të kuptojmë se ku jemi sot dhe pse ata kanë shtyrë idenë e teknologjive gjenetike dhe të implantueshme. “Premisa qendrore e trans-humanizmit, pra, është se evolucioni biologjik përfundimisht do të kapërcehet nga përparimet në teknologjitë gjenetike, të veshshme dhe të implantueshme që përshpejtojnë artificialisht procesin evolucionar.”

Trans-humanizmi në veprim? Mbërthimet e mRNA ndryshojnë ADN-në e njeriut, duke krijuar njerëz të modifikuar gjenetikisht

Shkencëtarët e etiketuar si teoricienët e konspiracionit kanë paralajmëruar për potencialin e injeksioneve të mRNA për të ndryshuar ADN-në e njeriut edhe përpara se të lansohej jab COVID-19. Pavarësisht pretendimeve të vazhdueshme nga mediat kryesore dhe agjencitë qeveritare se këto foto nuk kanë efekte të ndryshimit të ADN-së, një studim i fundit nga Suedia është shfaqur, duke dëshmuar pa asnjë dyshim se futjet e mRNA me të vërtetë po ndryshojnë ADN-në tonë.

Çfarë mund të shkojë keq, mund të pyesni? Shumë, siç rezulton. Sipas Dr. McCullough, fakti që vaksinat e mARN-së konvertohen në ADN do të ketë “implikime të mëdha të ndryshimit të përhershëm kromozomik”.

Në dëshminë e tij, zoti Wood na kujton se modifikimi gjenetik i shumicës së qenieve të gjalla ka qenë prej kohësh duke u zhvilluar. Mendoni për kulturat ushqimore OMGJ, për shembull. Monsanto ka vite që eksperimenton me inxhinierinë gjenetike të farave. Kanola, soja, gruri dhe misri janë vetëm disa shembuj të ushqimeve të modifikuara gjenetikisht. Por të lashtat nuk kanë qenë objektiv i vetëm. Insektet, peshqit e kultivuar, bagëtitë, derrat dhe zogjtë gjithashtu janë modifikuar gjenetikisht.

Dhe për ata që sapo po mësojnë për trans-humanizmin, mund të jetë shumë e vështirë të konceptohet mundësia që modifikimi i ADN-së njerëzore mund të jetë faza përfundimtare në “marrjen gjenetike të të gjitha gjallesave”. Pavarësisht, ja ku jemi sot.

Në fund të fundit, i takon secilit prej nesh të vendosë… çfarë mendoni? A është e mundur që qëllimi i fshehur pas përhapjes agresive të injeksioneve të mRNA ka qenë për të çuar përpara axhendën transhumaniste?

Burimet e këtij artikulli përfshijnë:

Grand-Jury.net
Odysee.com
WorldTribune.com
GlobalBEM.com