Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Kushtet e Përdorimit

/Kushtet e Përdorimit
Kushtet e Përdorimit 2017-07-11T14:23:58+00:00

 

Perdorimi i faqes MjekesiaBimoreArabe.com eshte i lire per mbare publikun per qellime individuale dhe jo per qellime fitimprurese.

Produktet qe reklamohen ne kete faqe jane produkte bimore natyrale te sigurta per shendetin, por me kusht qe te ndiqen udhezimet e permendura ne cdo produkt te caktuar, apo nga bordi drejtues i faqes me te cilin ju keni kontaktuar.

Çdo produkt qe bleni nga Mjekesia Bimore Arabe, ju e bleni ne pergjegjesine tuaj personale, dhe Mjekesia Bimore Arabe nuk mban pergjegjesi per keqperdorim te produktit.

Mjekesia Bimore Arabe nuk garanton sherimin e askujt, me asnje lloj ilaci, sepse kjo nuk eshte ne kompetencat e askujt ne bote, pervec Zotit; por Mjekesia Arabe garanton se produktet e saj jane te sigurta per shendetin, dhe shkaku me i mire qe ekziston per sherimin e semundjes ne menyre natyrale.

Mjekesia Bimore Arabe mban pergjegjesi per dergimin e mallit ne dore te bleresit apo pacientit, dhe nese per ndonje arsye malli kthehet mbrapsht, Mjekesia Bimore Arabe do te ripaguaje dergesen postare te tij ne nje adrese te dyte, deri sa malli t’i shkoje ne dore bleresit;

Nese malli nuk eshte konform asaj qe ka porositur bleresi, Mjekesia Bimore Arabe mban pergjegjesi per ridergimin e mallit te duhur.

Nese bleresi kerkon ta ktheje mallin per arsye personale dhe jo per ndonje defekt apo mosperputhje me mallin e kerkuar, atehere, Mjekesia Arabe e pranon kthimin e mallit ashtu si eshte derguar, dhe i kthen bleresit 50% te shumes se paguar.

Pagesa juaj dhe dergesa e mallit eshte e garantuar dhe e sigurte.

Ju mund te paguani direkt ne kete faqe, duke i shtuar produktet qe deshironi ne shporten tuaj, dhe te beni pagesen direkt nepermjet Paypal, nese keni nje llogari ne Paypal, dhe ndiqni hapat e treguara ne detaje gjate blerjes online. Per me shume ndihme ne kete menyre te pageses, mund te na kontaktoni lirshem ne cdo kohe.

Pagesat mund te behen gjithashtu nepermjet transfertes bankare ne xhirollogarine e kompanise tone qe ju japim.

Ju mund te paguani gjithashtu nepermjet transfertave te shpejta Western Union, ne adresen qe ju japim.

Malli qe bleni postohet brenda 24 oresh nga berja e pageses, dhe ne ju japim kodin e pakos tuaj qe te mund ta ndiqni online ne faqen zyrtare te DHL: http://www.dhl.com/en/express/tracking.shtml

Pako ju mberrin ne shtepi, ne cdo vend te botes, brenda 2-4 ditesh pune, duke perjashtuar ditet e pushimit kombetare apo nderkombetare, si dhe ditet e fundjaves.

Ju falenderojme per mirekuptimin!

MjekesiaBimoreArabe.com

error: Alert: Content is protected !!