Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Kushtet e Përdorimit

/Kushtet e Përdorimit
Kushtet e Përdorimit 2017-09-19T20:09:56+00:00

Kushtet e Përdorimit

Perdorimi i faqes MjekesiaBimoreArabe.com eshte i lire per mbare publikun per qellime individuale dhe jo per qellime fitimprurese.

Asnje nga materialet apo keshillat qe gjenden ne kete faqe nuk duhet te perdoren pa konsultimin me mjekun herbalist te licensuar, dhe Mjekesia Bimore Arabe nuk mban pergjegjesi per keqperdorimin e asnje materiali nga individe te caktuar.

Mjekesia Bimore Arabe nuk garanton sherimin e askujt, me asnje lloj udhezimi apo bime, sepse kjo nuk eshte ne kompetencat e askujt ne bote, pervec Zotit; por Mjekesia Arabe garanton se trajtimi ne menyre natyrale eshte shkaku me i mire qe ekziston per sherimin e semundjeve nese perdoret si duhet.

error: Alert: Content is protected !!