Kirurgjia e zemrës së hapur nuk është opsioni i vetëm

 

Mijëra pacientë që vuajnë nga dështimi i valvulave aortale, mund të mos kenë nevojë t’i nënshtrohen kirurgjisë në zemër të hapur. Ka shumë rreziqe që lidhen me kirurgjinë në zemër të hapur. Vetë procedura kërkon që brinjët të happen. Shpesh herë një aparaturë me anashkalim në mushkëri -zemër përdoret për të lëvizur gjakun larg nga zemra në mënyrë që ajo të ‘ndalet’ në thelb për të krijuar një valvul të re aortale. Kjo procedurë është edhe stresuese edhe traumatike për trupin, dhe rreziqet përfshijnë:

– Infeksion të plagëve në gjoks

– Sulm në zemër apo goditje në tru

– Rrahje zemre të parregullta

– Dështimi të mushkërive ose veshkave

– Mpikse të gjakut

– Humbje të gjakut

– Vështirësi të frymëmarrjes

– Pneumoni

– Dështim të operiacionit dhe rrezikim të jetës së pacientit.

Pse trajtimi natyral “Coronagreen është opsioni më i mirë

“Coronagreen”  përmban një kombinim të ekuilibruar të bimëve të egra shkretinore. Ky kombinim është më i miri i mençurisë së lashtë me teknologjinë moderne për t’ju dhënë bilancin e shëndetshëm së bashku me antioksidante për të mbështetur shëndetin e përgjithshëm kardiovaskular. Coronagreen është i njohur për aftësinë e tij për të mbështetur qarkullimin e shëndetshëm të gjakut, shëndetin e zemrës dhe të trurit.

Coronagreen përmban një mori të aminoacideve dhe mineraleve: Fosfor, Kalcium, Mangan, Bakër, selen, dhe zinku. Lëndë të tjera si: Flavonoids, Tanin, Terpenes Polyphenolics.

Përbërësit unikë: Biflavones, alkylphenols and polyprenols, phenolic acids, proanthocyanidins, flavonoid glycosides, myricetin, kaempferol, isorhamnetin, quercetin, terpene trilactones, bilobalides.

“Coronagreen” është e pasur me Alkaloide, ku më të rëndësishmet janë: Hedresten, Barbarinë, Kanadinë, Kanalidan dhe Tirahidrobrberistin, glycosides, phenolic compounds, protein, nicotinic acid.

Quercetin dhe pterostilbene janë dy flavonoidë. Megjithatë, për shkak se këto antioksidantë janë gjetur në sasi shumë të vogla në vetëm një pjesë të vogël të ushqimeve dhe aftësia e trupit tuaj për t’i absorbuar ato në gjendjen e tyre natyrore është e dobët ose e pamjaftueshme, potenciali juaj për përfitime është i kufizuar. Formula jonë unike përmban kompleksin Quercetin Phytosome.

Kompleksi Quercetin është një version i zgjeruar i quercetin që përfshin phospholipids për të mbrojtur quercetin dhe ndihmon në formimin e liposomes në stomakun tuaj.

Ekstraktet e këtyre bimëve  ndihmojnë në heqjen e fibrinës, një material koagulues që trupi e bën dhe që mund të kufizojë rrjedhjen e gjakut në arteriet dhe indet lidhëse ose muskulore.

Kur ju e merrni këtë kapsullë, përbërësit hyjnë shpejt në qarkullimin e gjakut, dhe ndihmojnë në pastrimin  dhe qarkullimin e gjakut në tërësi.

Me aftësinë për të depërtuar në çdo qelizë dhe inde në trupin tuaj, kjo formulë:

– Ndihmon në kurimin e arterieve koronare pa kirurgji, me efikasitet 100%.

– Shumë efektive për të sëmurët me dridhje atriale.

– Konsiderohet si terapia më moderne për zemrën.

– Ndihmon në trajtimin e Diabetit Tipi I dhe II.

– Fuqizon zemrën dhe lufton të gjitha sëmundjet kardiovaskulare.

– Parandaluesi më i mirë i atakut kardiak dhe dështimit të zemrës.

– Vepron për rregullimin e rrahjeve të zemrës.

– Ndihmon në kurimin e Trombozës dhe Trombozës se thellë venoze.

– Ndihmon në kurimin e venave varikoze kudo që shfaqen në trup, në këmbë dhe testikuj.

– Parandalon Goditjen në Tru, kuron venat e goditura dhe ndihmon dërgimin e oksigjenit në tru.

– Ul nivelet e kolesterolit të dëmshëm në gjak.

– Shton oksigjenin në gjak, dhe normalizon nivelet e hekurit.

– Largon stresin dhe stimulon sistemin nervor.

– Qetësues dhe lehtësues i gjumit.

– Lehtëson frymarrrjen dhe dhimbjet e kraharorit.

– Një përgjigje e shëndetshme ndaj stresit oksidativ.

– Mbështet sistemin limfatik.

– Mbështet shpërndarjen dhe heqjen e proteinave ndërlidhëse të fibrinës.

– Përmirëson rrjedhjen e gjakut në indet duke zvogëluar grumbullimin e trombociteve ose qelizat e gjakut, ndonjëherë të quajtur “gjak i ngjeshur”.

– Dhe për shkak se thyen proteina fibrine, gjithashtu potencialisht mund të përmirësojë gjakun ngjitës i cili mund të rrisë rrezikun për mpiksjen e gjakut.

– Mbështet prodhimin e mitokondrave të reja në tru dhe muskuj.

– Përmirëson performancën mendore pas stresit ekstrem fizik.

– Ndihmon në mbrojtjen nga peroksidimi i lipideve në qelizat dhe indet tuaja.

– Ndalon prostaglandinat proinflamatore si tromboksani.

– Rreth 300 herë më e fortë dhe më efektive se shumë ilaçe kimike që përdoren për hollim të gjakut.

– Vlen të theksojmë se Coronagreen nuk jep efekte anësore tek pacientët që e marrin atë.

– Coronagreen ka përballuar testin e kohës në mjekësinë natyrale. Ndoshta koha e saj ka ardhur për t’ju ndihmuar të merrni kontrollin e shëndetit tuaj.

Ju mund ta merrni Coronagreen” nëse:

– Keni shqetësime rreth tensionit të gjakut ose shëndetit të zemrës.

– Keni probleme të qarkullimit së gjakut kudo në trup.

– Keni bllokim të arterieve.

– Keni dhimbje.

– Keni një ngritje të indeve të shkaktuara nga një lëndim ose operacion.

– Ndieheni të lodhur dhe nuk keni pushim të mjaftueshëm për t’u ndjerë plotësisht i rimbushur.

– Keni mangësi në minerale të caktuara.

– Keni mpiksje të gjakut.

– Keni kujtesë të dobët.

– Keni dhimbje koke.

– Dhimbje ose presion në kraharor.

– Marramendje ose sinkopë (të fikët).

– Nëse keni presion të lartë të gjakut.

– Nëse keni presion të ulët të gjakut.

– Nëse keni mungesë të hekurit në gjak.

– Nëse keni vena varikose kudo në trup, në këmbë dhe testikuj.

– Nëse keni dridhje apo rrahje zemre, një gjendje e zemrës me rrahje në mënyrë të parregullt ose me shpejtësi. Kjo mbulon një shumëllojshmëri të ndjesive, duke përfshirë goditjen në gjoks, mosrrahje të njëpasnjëshme të zemrës,  rrahje më të shpejta se zakonisht, rrahje në qafë, etj.

Shënim!

– Me efikasitet 100% për të gjitha gjendjet shëndetësore të përmendura më sipër.

– Nuk përmban ruajtës, shtojca apo lëndë kimike e artificiale, por vetëm ruajtës natyral që e bëjnë atë të jetojë gjatë pa u cënuar lëndët efektive të tij.

– Produkti është në formë të kapsulave dhe merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë, para ngrënies dhe me stomakun bosh, me qëllim që elementët aktivë të tij të absorbohen më shpejtë dhe të kalojnë menjëherë në aparatin e qarkullimit.