Kanceri Tiroid; Simptomat, Faktorët e rrezikut, Trajtimi Natyral

 

Kanceri tiroid, një lloj i rrallë i kancerit që prek gjëndrën tiroide (një gjëndër e vogël në bazën e qafës), që rezulton me një gamë të simptomave. Ekzistojnë katër lloje kryesore të kancerit tiroid; ato janë:

– Karcinoma papilare – Lloji më i zakonshëm i kancerit tiroid, me kontabilitet prej 4 nga 5 raste; zakonisht prek njerëzit nën moshën 40 vjeç, veçanërisht grate.

– Karcinoma folikulare – Ky lloj llogarit rreth 1 në 10 raste të kancerit tiroid dhe tenton të ndikojë të rriturit më të vjetër.

– Karcinoma e palcës tiroide – Me kontabilitet prej rreth 1 në 20 raste, carcinoma e palcës tiroide mund të kandidojë në familje.

– Karcinoma tiroide anaplastike – Ky është lloji më i rrallë dhe më agresiv i kancerit tiroid, me kontabilitetit prej 1 në 100 raste dhe shumica e rasteve prek njerëzit e moshuar të moshës 60-80 vjeç.

Simptomat

Simptoma më e zakonshme e kancerit tiroid është një gungë e dhimbshme apo ënjtje që zhvillohet në qafë, ndërsa simptomat e tjera vetëm priren të ndodhin pasi gjendja ka arritur një fazë të avancuar. Ato përfshijnë:

– ngjirje të pashpjegueshme të zërit

– Vështirësi në frymëmarrje dhe gëlltitje

– Dhimbje qafe.

Faktorët e rrezikut

Ka një numër të faktorëve të rrezikut që mund të rrisin mundësinë e zhvillimit të kancerit tiroid. Duke pasur një faktor të caktuar të rrezikut, nuk do të thotë se ju patjetër do të merrni kancerin. Megjithatë, nganjëherë njerëzit pa ndonjë faktor të njohur të rrezikut mund të zhvillojnë kancerin.

  • Njerëzit të cilët kanë sëmundje të caktuara tiroide jo-kanceroze (beninje) kanë më shumë gjasa për zhvillimin e kancerit tiroid. Këto sëmundje përfshijnë:

– Tiroide të zgjeruara (goitre)

– Nodule tiroidesh (adenomas)

– Pezmatim tiroidesh (thyroiditis).

Rreth një në pesë lloje kanceresh tiroide (20%) ndodhin në njerëzit të cilët kanë pasur një sëmundje beninje tiroide në të kaluarën, dhe sëmundja beninje e tiroides mund të kandidojë në familje. Ju jeni më shumë në rrezik të kancerit tiroid nëse keni anëtarë të familjes me sëmundje beninje tiroide dhe rreziku është edhe më i lartë nëse është prekur më shumë se një anëtar.

  • Ekspozimi ndaj rrezatimit mund të jetë gjithashtu një faktor rreziku; kjo mund të jetë për shkak të radioterapisë | Trajtimi i marrë në zonën e qafës në fëmijëri (për shembull, bajamet e zmadhuara që janë trajtuar me rrezatim para 1960). Radioterapia në fëmijëri për të trajtuar një kancer si Limfoma mund të rrisë rrezikun e zhvillimit të kancerit tiroid shumë vite më vonë. Ekspozimi ndaj niveleve të larta të rrezatimit të mjedisit – për shembull, në zonat përreth Çernobilit në Ukrainë pas shpërthimit bërthamor prej 1986 – mund të rrisë rrezikun.
  • Mendohet gjithashtu se njerëzit të cilët janë mbipeshë mund të kenë një rrezik më të lartë të prekjes nga kanceri tiroid. Një dietë e shëndetshme dhe ushtrimi i rregullt mund të zvogëlojë rrezikun.

Trajtimet Natyrale dhe Kura Bimore

Ushqimi

Një pacient me kancer tiroid mund të gjejë të dobishme mbajtjen e një diete të ulët në jod, e cila në shumicën e rasteve, nuk ndiqet për më shumë se dy javë. Gjatë kësaj periudhe, konsumi i artikujve të tilla si kripa e jodizuar, ushqimet e detit, agar-agar (një shtesë e përdorura në akullore dhe peshk të konservuar), alginate (një agjent trashje i përdorur në pijet e qumështit dhe në krem), carrageenan, e verdha e vezës, buka komerciale , peshku, soja, fasulet, boja e kuqe (frutat dhe perimet e konservuara e përmbajnë atë) dhe jodi përmbajnë vitamina që duhet të shmangen – shumë nga këto janë aditivë të zakonshëm dhe janë përmendur në etiketat e artikujve ushqimore.

Kujdesuni të përfshini fruta të freskëta dhe perime (përveç spinaqit) në dietën tuaj të ulët në jod. Sipas Universitetit të Pensilvanisë, patatet e freskëta pa lëkurë, një sasi e vogël me oriz shtëpie (jo nga një përzierje e paketuar), makarona pa kripë apo vezë të shtuar, orizi i fryer dhe drithëra të nxehta, të tilla si bollgur pa kripë të shtuar; mund të përfshihen në dietën tuaj . Një deri në dy feta buke me jo më shumë se 20mg të përmbajtjes totale të natriumit gjithashtu mund të konsumohen.

Pacientët që ndjekin një dietë me pak jod mund të pijnë kafe, çaj dhe ujë, por jo pije që përmbajnë ngjyrë të kuqe, të tilla si lëngje frutash të konservuara dhe pije të konservuara të qumështit; këto duhet të shmangen.

Është e rëndësishme që të mos shtoni toksicitetit të mëtejshëm në sistemin tuaj, kështu që përmbajuni për sa vijon:

  • Jo ëmbëltues artificial.
  • Jo produkte të larta në fruktozë.
  • Jo pije të gazuara.
  • Jo ushqime të shpejta.
  • Jo ushqim të konservuar.
  • Jo produkte konvencionale të qumështit.
  • Jo mish viçi konvencional.

Terapia Aromatike

Hulumtimet tani tregojnë se masazhi mund të jetë shumë i dobishëm për ata që kanë kancer, në mënyrë specifike për menaxhimin e dhimbjeve dhe depresionit. Masazhi i butë i përdorur gjatë një masazhi Aromaterapik promovon relaksim dhe ndihmon në eliminimin e toksinave nga trupi. Edhe një masazh i thjeshtë me dorë mund të ketë një efekt pozitiv.

Përzierja aromaterapike që përmban vaj karafili, barbaroze, bar limoni, mirre dhe vaj mender, mendohet të jenë të dobishme në trajtimin e simptomave të kancerit tiroid.

Përdorni 4 pika vaj esencial të përzierë me 25 ml vaj vegjetal.

Për të siguruar rezultate pozitive, gjithmonë kontrolloni se vaj esencial është 100% bimor, i pastër dhe se ajo vjen nga një burim i respektuar.

Kura bimore profesionale

Canterin

SKU 198242
€200.00
In stock
1
Product Details

CANTERIN - ADVANCED FORMULA

- Canterin is an advanced and potent herbal form of cancer treatment that has shown efficacy in patients with aggressive disease that spreads rapidly with metastases.

- Canterin has potent properties against all stem and metastatic cancer cells, and at the same time helps the patient and empowers good immune cells to fight the disease in the most efficient and harmful way.

- Canterin's effects mainly focus on cancers of the liver, pancreas, stomach, colon and rectum.

- Canterin contains anti-carcinogenic, analgesic and anti-inflammatory substances directly from desert plants.

Note!

- Canterin and all of our products are not manufactured or commercially available, as are usually the "Dietary Supplements", but they are specially prepared directly from the wild desert and studied plants.

- Canterin is 100% Original, completely safe for everyone and has no side effects.

- 100% with wild herbs, no chemical preservatives, no artificial dyes or chemical additives.

- Prescribed along with other herbal remedies of the complete package for patients with different types of cancer.

- The product is in capsule form and is taken 3 times daily from 1 capsule.

Ingredients

The product is a professional combination of more than 15 wilderness desert herbs, professionally combined and studied, to combat pain and cancer cells at the same time.

None of the ingredients in this formula are treated with pesticides, herbicides, fungicides, synthetic fertilizers or "processing agents", found in conventional plants. You not only avoid these pest ingredients, but you are using wild plants, which generally produce their own natural protectors against pests.

Plants in this formula have powerful effects, and this is one of the fundamental reasons why they have been used for thousands of years in ancient cultures. Modern research is now showing more serious interest in these plants and their curative potential.

This professional blend of thoroughly wild herbs contains a full spectrum infusion of the best the Lord has given us!


CANTERIN – FORMULE E AVANCUAR


- Canterin është një formulë bimore e avancuar dhe përforcuese e kurës së kancerit, që ka treguar efikasitet në pacientë me sëmundje që avancon me agresivitet dhe përhapet shpejtë me metastaza.

- Canterin ka veti të forta kundër të gjitha qelizave kancerore burimore dhe metastazike, dhe njëkohësisht ndihmon pacientin dhe fuqizon qelizat e mira të imunitetit për të luftuar sëmundjen në mënyrën më efikase dhe pa dëmtuar shëndetin.

- Efektet e Canterin përqendrohen kryesisht në kanceret e mëlçisë, pankreasit, stomakut, zorrës së trashë dhe rektumit.

- Canterin përmban lëndë anti-kancerogjene, analgjezike dhe anti-inflamatore të drejtëpërdrejta nga bimët shkretinore.

Shënim!

- Canterin dhe të gjitha produktet tona nuk janë të fabrikuara apo komerciale, siç janë zakonisht “Dietary Supplements”, por ato përgatiten në menyrë të posaçme direkt nga bimët e egra shkretinore të studiuara.

- Canterin është 100% Origjinal, krejtësisht i sigurtë për të gjithë dhe nuk ka efekte anesore.

- 100% me bimë të egra, pa ruajtës kimik, pa ngjyrosës artificial apo shtesa kimike.

- Përshkruhet përkrah ilaçeve të tjera bimore të paketës së plotë për pacientët me lloje të ndryshme të kancerit.

- Produkti është në formë të kapsulave dhe merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.

Përbërësit

Produkti është një kombinim profesional i më shumë se 15 bimëve të egra shkretinore, të kombinuara në mënyrë profesionale dhe të studiuar, me qëllim të luftimit të dhimbjeve dhe qelizave kancerogjene në të njëjtën kohë.

Asnjë nga përbërësit në këtë formulë nuk trajtohet me pesticide, herbicide, fungicide, plehra sintetike apo "agjentë përpunimi", të cilët gjenden në bimët konvencionale. Ju jo vetëm që i shmangni këto përbërës dëmtues, por jeni duke përdorur bimë të egra, të cilat në përgjithësi prodhojnë mbrojtësit e tyre natyralë kundër dëmtuesve.

Bimët në këtë formulë kanë efekte të fuqishme, dhe kjo është një nga arsyet themelore përse ato janë përdorur për mijëra vjet në kulturat e lashta. Hulumtimi modern tani është duke treguar një interesim më serioz në këto bimë dhe potencialin e tyre kurativ.

Ky konbinim profesional me bimë tërësisht të egra përmban një infuzion me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

Save this product for later