Kanceri është “Sëmundje e shkaktuar nga njeriu”

 

Pas studimit të mumieve egjiptiane, doli  përfundimi  se kanceri është një sëmundje krejtësisht e prodhuar dhe e shkaktuar nga njeriu, dhe mënyra e jetës moderne.

Studimi, i cili testoi mumiet e lashta dhe shqyrtoi fosilet dhe letërsinë klasike, zbuloi se tumoret ishin të rralla dhe pothuajse nuk ekzistonin në  planetin tonë, por ndotja, dieta e varfër dhe ushqimet me përmbajtje të lartë kimike u bënë një nga çështjet vërtetë negative dhe shtimi i rrezikut nga sëmundje të rënda u rrit në mënyrë të frikshme.

Studimi tregoi se “mungesa virtuale e malignancies (qeliza malinje)” te mumiet, interpretohet si gjë e rrallë ose jo-ekzistuese, duke treguar se faktorët që shkaktojnë kancerin janë të kufizuara vetëm në shoqëritë e prekura nga industrializimi modern.”

Studimi është kryer nga profesorë që janë në përpjekje për të gjetur rrënjët e kancerit me shpresën për të gjetur një zgjidhje për parandalimin e kësaj sëmundje gjithnjë e më të zakonshme.

Në shoqëritë e industrializuara, kanceri është i dyti pas sëmundjeve kardiovaskulare, si shkak i vdekjes. Por në kohët e lashta, ai ishte shumë i rrallë. Nuk ka asgjë në mjedisin natyror që mund të shkaktojë kancerin. Pra, kanceri  është  një sëmundje e bërë nga njeriu, për shkak të ndotjes, ndryshimeve të dietës dhe mënyrës së jetesës.

Sëmundja ndikon kryesisht që në fimijëri. Dieta e tyre e varfër dhe jo-organike mund të ndikojë që gjatë jetës të preken nga kjo sëmundje. Nga statistikat  e sakta, tek njerëzit në Egjiptin e lashtë nuk ka pasur asnjë të prekur tek të rinjtë.

Pra, të dhënat e lashta egjiptiane, së bashku me të dhëna të tjera nga e gjithë koha e mijëvjeçarëve, i ka dhënë shoqërisë moderne një mesazh të qartë: “Kanceri është sëmundje e bërë nga vetë njeriu dhe kjo i adresohet vetëm atij.”

Shkencëtarët pohojnë se:

  1. Mbajtja e një dietë të shëndetshme dhe të ekuilibruar,
  2. Ushtrimi i aktivitetit të rregullt fizik,
  3. Mbajtja e një peshë të shëndetshme,
  4. dhe jetesa në një ambjent të qetë dhe me ajër të pastër, kontribojnë që të gjitha në uljen e rrezikut nga kanceri.

Bimët e Egra Shkretinore kundër Kancerit


Për më shumë se një dekadë, ne kemi ndihmuar një numër të madh njerezish me lloje të ndryshme të kancerit, qofte në faza të avancuara apo që nuk kanë reaguar ndaj trajtimeve konvencionale, për të gjetur mundësi të përparuara të trajtimit duke përdorur një qasje unike natyrale të personalizuar që shkon përtej modeleve të standardizuara të trajtimit të kancerit.

Ndihemi shumë të bekuar dhe të entuziazmuar që kemi zhvilluar një trajtim të mahnitshëm, të studiuar dhe të frymëzuar nga gjurmët e mjekësisë natyrale të vjetër, me qëllimin për të ndihmuar të gjithë pacientët e kancerit, përfshirë edhe ata që nuk kanë arritur rezultatet e dëshiruara nga trajtimet e ndjekura, qoftë konvencionale apo alternative.

Pyetja është: "Si e realizojmë ne këtë?"

Përgjigja është e thjeshtë: “Me anë të formulave unike të bimëve shkretinore të studiuara nga teknologjia më e fundit dhe programeve ushqimore të avancuara dhe shumë të thjeshta për t’u zbatuar nga të gjithë.”

Qëllimi ynë është që të sjellim bime të një niveli të avancuar, nga bimët më të forta shkretinore, për të ndihmuar pacientët tanë të arrijnë shanset më të mëdha të suksesit.

Sigurimi i qasjes në këto mundësi trajtimi të forta dhe reale është ajo që e bën punën tonë shumë të veçantë dhe unike. Ne besojmë se jeta e njeriut është një dhuratë e Zotit për të cilën ia vlen të luftosh; Ne kemi një përgjegjësi: Të ofrojmë mundësi vërtet të personalizuara dhe të drejtuara nga një ekip i specializuar për të ndihmuar në ruajtjen dhe përmirësimin e jetës njerëzore.

Për faktin se çdo njeri është unik në krijim, dhe gjendja shëndetësore, fiziologjike, emocionale dhe shoqërore e secilit ndryshon nga çdokush tjetër, dhe po ashtu faza e avancimit të sëmundjes dhe agresiviteti i saj, apo mënyrat se si e ka trajtuar sëmundjen secili prej tyre, që të gjitha këto janë të ndryshme, dhe kjo bën që edhe fazat e trajtimit të secilit pacient të jenë të ndryshme, dhe po ashtu kohëzgjatja që kërkon trajtimi i secilit prej tyre është i ndryshëm.

Ky trajtim dhe ky konbinim profesional me bimë tërësisht të egra shkretinore përmban një formulë me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

Ti apo njeriu yt i dashur mund të shërohet, cilado që të jetë sëmundja dhe sado që ajo të ketë avancuar, vetëm se duhet të bëni zgjedhjen e duhur!