Hapa të rëndësishëm për të parandaluar dëmtimin dhe kancerin e mëlçisë

 

Mëlçia është organ i madh që gjendet në anën e djathtë të barkut. Së bashku me fshikëzën, tëmthin, pankreasin, dhe zorrët, ajo ndihmon për të tretur dhe absorbuar ushqimin. Detyra kryesore e mëlçisë është për të filtruar gjakun që  vjen nga zorrët para se të qarkullojë në pjesën tjetër të trupit. Mëlçia gjithashtu heq helmet dhe kimikatet nga gjaku.

Një mëlçi e shëndetshme ka aftësinë të rigjenerohet, por kur ajo është e dëmtuar, inflamacioni kronik mund ta dëmtojë mëlçinë përgjithmonë, duke çuar më tej në cirrozë dhe kancer të mëlçisë, ose dështim të mëlçisë nëse infektimi nuk trajtohet.

Për fat të keq, nuk ka asnjë mënyrë për të kompensuar humbjen e funksionit të mëlçisë. Edhe pse dializa e mëlçisë mund të ndihmojë për një kohë të shkurtër, transplantimi i mëlçisë është e vetmja zgjidhje afat-gjatë për dështim të mëlçisë. Për këtë arsye, është e domosdoshme që ju të merrni hapa për të mbajtur mëlçinë tuaj të shëndetshëm dhe pa kancer.

Nga shkaqet e dëmtimit të mëlçisë

Mëlçia mund të dëmtohet në mënyra të shumta. Nëse nuk trajtohet, dëmtimi i mëlçisë mund të përparojë më tej në sëmundje të mëlçisë.

– Përdorimi i tepruar i qetësuesve; Mëlçia  dhe veshkat janë organet kryesore të trupit që heqin helmet. Çdo qetësues që ju merrni shkatërron enzimat e mëlçisë. Shumica e qetësuesve apo ilaçeve kimike kanë potencial të dëmtojnë mëlçinë për shkak lëndëve toksike që ato përmbajnë. Ato ilaçe që përmbajnë acetaminophen, janë më të këqiat. Ilaçet si Vicodin, Lortab dhe Percocet përmbajnë doza të larta të Acetaminophen dhe mund të shkaktojnë sëmundje të mëlçisë apo edhe dështimin e mëlçisë. Madje edhe produktet me acetaminophen, duke përfshirë Tylenol (paracetamol), janë të njohura që shkaktojnë dëmtim të mëlçisë.

Cirroza – është një komplikacion i sëmundjes së mëlçisë, në të cilën qelizat e mëlçisë (të njohur si hepatocytes) janë dëmtuar, zakonisht për shkak të alkoolit apo sëmundjeve virale, Hepatiti B dhe C, duke çuar në dëmtim të mëlçisë. Cirroza mund të përparojë në kancer të mëlçisë dhe dështim të mëlçisë.

Epstein Barr virus (EBV, ose mononukleoza infektive) – më shumë se 90% e të rriturve në të gjithë botën janë të infektuar me këtë virus. Kur sistemi imun është i dobët, EBV mund të shkaktojë inflamacion të mëlçisë, i njohur si hepatit – dhe nëse ecën me shumë, mund të shkaktojë sëmundje dhe kancer të mëlçisë.

– Inflamacioni mund të ndodhë në mëlçi për arsye të shumta. Në qoftë se inflamacioni është i lartë dhe bëhet kronik, ai mund të dëmtojë mëlçinë përgjithmonë.
Nëse nuk trajtohet, një mëlçi e infektuar do të fillojë të dëmtohet dhe sapo të formohen  indet  e dëmtuara do të fillojnë për të zëvendësuar indet e shëndetshme të mëlçisë, e njohur si fibrozë. Indet  e dëmtuar  ndikojnë në aftësinë e mëlçisë për të bërë punën e saj si duhet.
Kjo fazë (kur dëmi nuk mund të kthehet) quhet cirrozë. Cirroza mund të shkaktojë komplikime të mëtejshme, duke përfshirë edhe kancerin dhe dështimin e mëlçisë.

Mënyra natyrale për të reduktuar rrezikun e kancerit të mëlçisë

– Stop ushqimeve dhe produkteve të përpunuara të derrit

Së bashku me dëmtimin e mëlçisë si rezultat i infeksioneve virale dhe abuzimit me alkoolin, ka faktorë të tjerë të rrezikut për kancer të mëlçisë, duke përfshirë konsumin e mishit të derrit.
Raportet kanë lidhur fort konsumin e mishit të derrit me cirrozën e mëlçisë. Studime të tjera kanë treguar një lidhje mes konsumit të mishit të derrit dhe kancerit të mëlçisë.
Shumica e mishit të derrit është në formë të përpunuar – proshutë e tymosur, salçiçe, proshutë, të cilat ruhen në mënyra të ndryshme, duke përfshirë shtimin e ruajtësve kimik të tilla si nitratet. Nitratet janë konvertuar në nitrosamines, të cilat janë qartësisht të lidhura me një rritje të rrezikut të kancereve.
Mishi që është gatuar në temperatura të larta, mund të përmbajë më shumë se 20 lloje të ndryshme të komponimeve që shkaktojnë kancer.

– Shmangni Aspartame -APM- përbërësi që gjendet në ushqimet e përpunuara dhe është 200 herë më i ëmbël se sheqeri- zakonisht shënohet me inicialin E951.

Aspartame, një sheqer diabetik artificial i njohur gjithashtu si NutraSweet, është i pranishëm në më shume se 6.000 produkte. Hulumtimet kanë treguar qartë se aspartame është një agjent që shkakton kancer.
Në një studim është parë se konsumimi i APM ka një incidencë shumë më të lartë për shkaktim të kancerit të mëlçisë dhe mushkërive.
Në një studim tjetër nga një strukturë e pavarur kërkimore e kancerit, është konfirmuar potenciali kancerogjen malinj që shkakton APM.

– Hiqni helmet e trupit rregullisht

Ne jetojmë në një botë shumë toksike. Qindra, në mos mijëra, të ndotësve gjenden në ajër, ujë dhe ushqim dhe mund të hyjnë në trupin tonë. Mund të jetë e vështirë ose edhe e pamundur për të kufizuar hyrjen e toksinave të tilla, por ne mund të lehtësojmë  helmet e trupit duke bërë spastrim rregullisht.

Spastrimi i mëlçisë është ndoshta një nga mënyrat më efektive për spastrimin dhe rritjen e mekanizmit vetë-shërues.
Ka katër dalje kryesore nëpërmjet të cilës mbetjet toksike mund të dëbohen nga organet tona: zorrët, sistemi urinar, mushkëritë dhe lëkura. Kjo do të thotë që të katërta këto dalje duhet të spastrohen plotësisht – në mënyrën e duhur.

Për heqjen e helmeve nga trupi ndiqni këto mënyra të thjeshta

– Pini 7-8 gota ujë në ditë;  Rritja e marrjes së ujit është një nga gjërat më të rëndësishme që mund të bëni kur jeni duke u përpjekur për të pastruar trupin tuaj natyrshëm.

– Konsumoni më shumë fibra; Fibrat janë lëndë ushqyese për të ruajtur funksionin e duhur, dhe ndihmojnë tretjen e ushqimit. Ushqimi më shumë fibra ndihmon trupin për të pastruar veten nga toksinat, dhe materiale të tjera të dëmshme.

– Shmangni kafeinën dhe alkoolin; Kafeina dhe alkooli janë dy substanca që duhet të shmangen sa më shumë të jetë e mundur gjatë procesit të spastrimit. Toksinat e përfshira në kafe dhe alkool mund të pengojnë funksionin e mëlçisë dhe veshkave.

– Kufizoni karbohidratet e thjeshta. Karbohidratet e thjeshta përfshinë sheqerin e bardhë, bukën, orizin dhe makaronat.

– Hani më shumë superfoods; Këto janë disa ushqime që kanë përfitime të jashtëzakonshme shëndetësore, të cilat ndihmojnë trupin tuaj në përshpejtimin e procesit të spastrimit, të tilla si: boronica, mollë, lakërishtë, selino, lakër brukseli, karrota, papaja.

– Pini çajra bimor; Pirja e çajrave bimor është një mënyrë e madhe për të rritur futjen e fluideve, njëkohësisht edhe korr të mirat e shumë bimëve natyrale të spastrimit nga bimë organike që gjenden në natyrë.

– Konsumoni prodhim organik; Qëllimi është të konsumoni  fruta, perime, mish dhe qumësht të prodhuara në mënyrë organike. Edhe pse më të shtrenjtë, prodhimi organik në përgjithësi është pa pesticide sintetike dhe plehra, dhe zakonisht përdoret vetëm një sasi minimale e hormoneve.

– Stop duhanpirjes; Pirja e duhanit është një nga gjërat më të dëmshme që bëni për të futur toksina në trupin tuaj.

– Flini mjaftueshëm;:  Edhe pse nuk është përgjegjës për pastrimin e trupit në vetvete, gjumi është i domosdoshëm për ruajtjen e funksionit normal të trupit dhe për të jetuar një jetë të shëndetshme. Trupi juaj ka nevojë për gjumë që të shërohet dhe të riparojë veten, pas stresit dhe tensionit të jetës së përditshme.

– Menaxhimi i stresit. Stresi mund të kontribuojë në shëndetin tuaj të përgjithshëm për keq, pasi ai dëmton lirimin e hormoneve të mira dhe ndalon trupin nga funksionimi në nivelin e tij optimal. Pa këto hormone të mira, trupi juaj ruan toksinat të cilat mund të shkaktojnë që ju të ndiheni të lodhur dhe në depresion.

– Provoni agjërimin për një ose dy ditë. Agjërimi është mënyra më e mirë për pastrimin e trupit. Duke prerë ose duke kufizuar futjen e ushqimit në trup,organizmi merr pak pushim për të rifilluar punën e tij në mënyrë më të fuqishme se më parë.

Trajtimi natyral i sigurte dhe efektiv

Aralycium

SKU 10012
€250.00
In stock
1
Product Details

ARALYCIUM - CANCER FIGHTING

- Aralycium is a unique breakthrough in the battle against cancer, very encouraging and hopeful even for patients whose disease has advanced and spread in the form of metastases.

- Aralycium works to isolate and destroy cancer cells and reduce tumor masses, through active elements tested for years in order to achieve the greatest possible success in all patients.

- Aralycium destroys cancer cells and rescues the body from dead cells and toxins.

- Causes suicide and self-destruction of cancer stem cells, and acts to reduce tumor masses.

- Stimulates and adds T cells to fight cancer cells properly.

- Stimulates the immune, nervous, digestive and circulatory systems to fight as a whole against the disease and all pathogenic factors.

- Cleanses and stimulates the liver, digests fat, prevents swelling and protects the liver from damage by toxins.

- Stimulates kidneys, fights urinary tract infections, aids detoxification process.

- Relieves stomach, reduces inflammation, facilitates digestive process, kills pain.

- Helps cure all diseases of the colon.


Note!

- Aralycium and all of our products are not manufactured or commercially available, as are commonly called "Dietary Supplements", but they are specially prepared directly from the wild desert studied plants.

- "Aralycium" is 100% Original, completely safe for everyone and has no side effects.

- 100% with wild plants, no chemical preservatives, no artificial dyes or chemical additives.

- Prescribed along with other herbal remedies of the complete package for patients with different types of cancer.

- The product is in capsule form and is taken 3 times daily by 1 capsule.


Ingredients

The product is a professional combination of more than 20 wild desert plants, combined in type and dose assigned to each patient based on their medical report and current health status.

None of the ingredients in this formula are treated with pesticides, herbicides, fungicides, synthetic fertilizers or "processing agents", found in conventional plants. You not only avoid these pest ingredients, but you are using wild plants, which generally produce their own natural protectors against pests.

Plants in this formula have powerful effects, and this is one of the fundamental reasons why they have been used for thousands of years in ancient cultures. Modern research is now showing more serious interest in these plants and their curative potential.

Nearly 17,000 (or more) of the pesticides we use today are known as systemic pesticides that reside inside the plant through its root system and penetrate the plants. This means that they are everywhere within the plants themselves and cannot be washed.

As a result, these wild plants have some of the natural compounds and protections the body needs, especially in this time where the world we live in is full of pesticides and poisons.

This professional blend of thoroughly wild herbs contains a full spectrum infusion of the best the Lord has given us!


ARALYCIUM - PËR BETEJËN KUNDËR KANCERIT


- Aralycium është një zbulim unik në betejën kundër kancerit, shumë inkurajues dhe shpresëdhënës edhe për pacientët tek të cilët sëmundja ka avancuar dhe është përhapur në formën e metastazave.

- Aralycium vepron në izolimin dhe asgjësimin e qelizave kancerore dhe në reduktimin e masave tumorale, nëpërmjet elementëve aktiv të eksperimentuar për vite me rradhë me qëllim për të arritur suksesin më të madh të mundshëm tek të gjithë pacientët.

- Aralycium asgjëson qelizat kancerore dhe shpëton trupin nga qelizat e vdekura dhe toksinat.

- Shkakton vetëvrasje dhe vetëshpërthim të qelizave kancerore burimore, dhe vepron në uljen e masave tumorale.

- Stimulon dhe shton qelizat T për të luftuar ashtu si duhet qelizat kancerore.

- Stimulon sistemin imun, nervor, atë të tretjes dhe të qarkullimit të gjakut, për të luftuar si një i tërë kundër sëmundjes dhe të gjithë faktorëve patogjenik.

- Pastrues dhe stimulues i mëlçisë, tret yndyrën, parandalon fryrjen dhe mbron mëlçinë nga dëmtimi i toksinave.

- Stimulon veshkat, lufton infeksionet në traktin urinar, ndihmon procesin e detoksifikimit.

- Zbut stomakun, redukton inflamacionin, lehtëson procesin e tretjes, lehtëson dhimbjet.

- Ndihmon në kurimin e të gjitha sëmundjeve të zorrës së trashë.


Shënim!

- Aralycium dhe të gjitha produktet tona nuk janë të fabrikuara apo komerciale, siç janë zakonisht “Dietary Supplements”, por ato përgatiten në menyrë të posaçme direkt nga bimët e egra shkretinore të studiuara.

- "Aralycium" është 100% Origjinal, krejtësisht i sigurtë për të gjithë dhe nuk ka efekte anesore.

- 100% me bimë të egra, pa ruajtës kimik, pa ngjyrosës artificial apo shtesa kimike.

- Përshkruhet përkrah ilaçeve të tjera bimore të paketës së plotë për pacientët me lloje të ndryshme të kancerit.

- Produkti është në formë të kapsulave dhe merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.


Përbërësit

Produkti është një kombinim profesional i më shumë se 20 bimëve të egra shkretinore, të kombinuara në lloj dhe dozë të caktuar për çdo pacient në bazë të raportit mjekësor dhe gjendjes aktuale shëndetësore.

Asnjë nga përbërësit në këtë formulë nuk trajtohet me pesticide, herbicide, fungicide, plehra sintetike apo "agjentë përpunimi", të cilët gjenden në bimët konvencionale. Ju jo vetëm që i shmangni këto përbërës dëmtues, por jeni duke përdorur bimë të egra, të cilat në përgjithësi prodhojnë mbrojtësit e tyre natyralë kundër dëmtuesve.

Bimët në këtë formulë kanë efekte të fuqishme, dhe kjo është një nga arsyet themelore përse ato janë përdorur për mijëra vjet në kulturat e lashta. Hulumtimi modern tani është duke treguar një interesim më serioz në këto bimë dhe potencialin e tyre kurativ.

Gati 17,000 (ose më shumë) të pesticideve që përdorim sot njihen si pesticide sistemike që banojnë brenda bimës nëpërmjet sistemit të saj rrënjor dhe depërtojnë në bimë. Kjo do të thotë se ato janë kudo brenda vetë bimëve dhe nuk mund të lahen.

Si rezultat, këto bimë të egra kanë disa prej përbërjeve dhe mbrojtjeve natyrore që i nevojiten trupit, sidomos në këtë kohë ku bota që jetojmë është e mbushur me pesticide dhe helme.

Ky konbinim profesional me bimë tërësisht të egra përmban një infuzion me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!Save this product for later