Glomerulonefriti – Glomerulonephritis; Inflamacioni i veshkave; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral

 

Çfarë është Glomerulonefriti?

Glomerulonefriti është një grup i sëmundjeve që dëmton atë pjesë të veshkës që filtron gjakun (e quajtur glomeruli). Terma të tjera të përdorura që mund të dëgjoni janë nefrit dhe sindromi nefrotik. Kur veshka dëmtohet, ajo nuk mund të çlirojë trupin nga mbeturinat dhe lëngjet shtesë në të. Nëse sëmundja vazhdon, veshkat mund të pushojnë së punuari tërësisht, duke rezultuar në dështimin e veshkave.

A ka lloje të ndryshme të glomerulonefriti?

Po. Ekzistojnë dy lloje të glomerulonefritit: akut dhe kronik.

Forma akute zhvillohet papritmas. Ju mund ta merrni atë pas një infeksioni në fyt apo në lëkurë. Ndonjëherë, mund ta merrni lehtë dhe butë. Herë të tjera, veshkat tuaja mund të ndërpresin punën nëse trajtimi i duhur nuk është nisur shpejt.

Simptomat e hershme të sëmundjes akute janë:
• fryrje e fytyrës në mëngjes
• gjak në urinë (ose urinë ngjyrë kafe)
• urinimi më pak se zakonisht.

Mund të keni gjithashtu vështirësi në frymëmarrje dhe kollë për shkak të lëngjeve shtesë në mushkëri.

Mund të keni edhe tension të lartë të gjakut.

Nëse keni një ose të gjitha këto simptoma, vizitoni mjekun tuaj menjëherë.

Forma kronike mund të zhvillohet në heshtje (pa simptoma) gjatë disa viteve. Kjo shpesh përfundon me dështim  të veshkave.

Shenjat dhe simptomat e hershme të formës kronike mund të përfshijnë:
• Gjak ose proteina në urinë (hematuria, proteinuria)
• Tension i lartë
• Ënjtje të këmbëve apo të fytyrës (edemë)
• Urinim i shpeshtë natën
• Urinë me shumë flluska apo shkumë

Simptomat e dështimit të veshkave përfshijnë:
• Mungesë oreksi
• Përzierje dhe të vjella
• Lodhje
• Vështirësi me gjumin
• Lëkurë të thatë dhe kruajtje
• Dhimbje të muskujve natën

Çfarë e shkakton Glomerulonefritin akut?

Sëmundja akute mund të shkaktohet nga infeksione të tilla si ato të fytit dhe bajameve.

Ajo mund të shkaktohet gjithashtu nga sëmundje të tjera, duke përfshirë: lupus, sindroma  Goodpasture, sëmundja e Ëegener-it, dhe polyarteritis nodosa.

Diagnoza e hershme dhe trajtimi i menjëhershëm janë të rëndësishme për të parandaluar dështimin e veshkave.

Çfarë e shkakton Glomerulonefritin kronik?

Ndonjëherë, sëmundja shkon në familje. Ky lloj shpesh shfaqet te të rinjtë që mund të kenë gjithashtu humbje të dëgjimit dhe humbje të vizionit. Disa forma janë të shkaktuara nga ndryshimet në sistemin imunitar. Megjithatë, në shumë raste, shkaku nuk dihet. Ndonjëherë, ju mund të keni një sulm akut të sëmundjes dhe disa vite më vonë ajo mund të zhvillohet në formën kronike të saj.

Si bëhet diagnoza e glomerulonefritit?

Të dhënat e para janë shenjat dhe simptomat. Gjetja e proteinave dhe qelizave të gjakut në urinë është një tjetër shenjë. Analizat e gjakut do të ndihmojnë mjekun tju tregojë se çfarë lloji të sëmundjes keni dhe sa i ka lënduar ajo veshkat tuaja.

Në disa raste, një test i quajtur biopsi e veshkave mund të jetë e nevojshme. Në këtë test, një pjesë e vogël e veshkës merret me një gjilpërë të veçantë, dhe shikohet nën mikroskop.

A mund të parandalohet Glomerulonefriti?

Jo, deri sa të mësohet më shumë për shkaqet e tij. Megjithatë, higjiena e mirë, duke praktikuar “seks të sigurtë” dhe shmangia e ilaçeve IV janë të dobishme në parandalimin e infeksioneve virale të tilla si HIV dhe hepatit, të cilat mund të çojnë në këtë sëmundje.

Nëse keni llojin kronik të glomerulonefritit, është shumë e rëndësishme të kontrolloni tensionin e gjakut sepse kjo mund të shkaktojë dëmtime në veshka. Doktori mund t’ju thotë të hani më pak proteina. Një dietë e trajnuar për të punuar me pacientët e veshkave (një dietë renale), mund të jetë shumë e dobishme në planifikimin e dietës suaj.

Çfarë trajtimi është në dispozicion nga mjekësia moderne për glomerulonefritin?

Forma akute mund të largohet vetvetiu. Ndonjëherë mund të keni nevojë për ilaçe apo edhe për trajtim të përkohshëm me një makinë artificiale të veshkave për të hequr lëngjet shtesë, për të mbajtur në kontroll presionin e lartë të gjakut dhe dështimin e veshkave.

Antibiotikët nuk janë përdorur për glomerulonefritin akut, por ato janë të rëndësishme për trajtimin e formave të tjera të sëmundjes të lidhura me infeksion bakterial. Nëse keni sëmundje që është duke u përkeqësuar me shpejtësi, ju mund të viheni në doza të larta ilaçesh kimike që ndikojnë negativisht në sistemin tuaj imunitar. Ndonjëherë, mjeku mund të urdhërojë plasmapheresis, një proces filtrimi të veçantë të gjakut për të hequr proteinat e dëmshme nga gjaku.

Nuk ka asnjë trajtim të veçantë për formën kronike të sëmundjes, por mjeku mund t’ju këshillojë:
• Të hani më pak proteina, kripë dhe kalium
• Të kontrolloni tensionin e gjakut
• Të merrni diuretics (pilula uji) për të trajtuar fryrjen dhe ënjtjen
• Të merrni shtojca kalciumi

Çfarë është sindromi nefrotik?

Sindromi nefrotik (i quajtur edhe nephrosis) ndodh kur veshkat fillojnë të humbin sasi të mëdha të proteinave në urinë. Kur veshkat  bëhen keq, në trup mblidhen lëngje shtesë dhe kripë. Kjo ju bën të keni ënjtje (edemë), tension të lartë dhe nivele të larta të kolesterolit.

Sindromi nefrotik mund të vijë nga sëmundje të veshkave apo nga sëmundje të tjera të tilla si diabeti dhe lupus. Disa ilaçe, abuzimi me drogën IV dhe HIV (virusi AIDS) mundet gjithashtu ta shkaktojë atë. Ndonjëherë, sindromi nefrotik largohet pas trajtimit. Herë të tjera, kjo gjendje mund të zgjasë për shumë vite dhe përfundimisht të çojë në dështimin e veshkave.

Çfarë trajtimi është në dispozicion të mjekësise moderne për sindromin nefrotik?

Doktori mund t’ju përshkruajë kortikosteroidet, të tilla si prednisone. Nëse prednisone nuk funksionojnë, mjeku mund t’ju sugjerojë ilaçe të tjera që ndikojnë në sistemin tuaj imunitar, të tilla si cyclophosphamide.
Doktori mund të sugjerojnë gjithashtu:
• Një dietë të ulët në kripë
• diuretikë (pilula uji)
• medikamente për presionin e gjakut.

TRAJTIMI NATYRAL PROFESIONAL PER GLOMERULONEFRITIN DHE SEMUNDJET E VESHKAVE

Pro-Immune Herbs

SKU 98236
€250.00
In stock
1
Product Details

Pro-Immune Herbs

The "Pro-Immune Herbs" formula is designed to give the body a weapon to fight serious illnesses such as cancer, nerve damage, cell damage, liver damage, digestive system damage, etc. The active substances of this formula support the function of the immune system to fight infections everywhere in the body; Support the liver by clearing it of poisons and promoting its healthy function; Help with hormonal balance which is the leading cause of healthy cell damage; They support the digestive tract and urinary tract to cleanse the body naturally just like their compounds.

Curative features: Anti-cancer, anti-septic, anti-fungal, anti-inflammatory, anti-depressant, anti-microbial, anti-viral, astringent, expectorant, stimulant, carminative, stomachic, anti-catarrhal, diaphoretic, vulnerable, anti- spasmodic, immune booster, improves circulation, body tonic, anti-oxidant activity, anti-osteoporotic and anti-cardiovascular diseases.

- Pro-Immune Herbs focuses on the vital support of DNA and cell mitochondria, cell power producers, or cell battery packs, one of the major cell sources of reactive oxygen species (ROS) and reactive nitrogen (RNS). ).

- Stimulates immune T cells to fight root cancer stem cells and prevents their proliferation.

- Strengthens the body, increases energy and long-term endurance against disease.

- Pro-Immune Herbs maximizes and stimulates the immune system to fight and protect the body from viral and bacterial infections.

- Supports a healthy immune system, promotes its function and activates the lymphatic system.

- Promotes the regeneration of healthy cells and fights free radicals.

- Supports a normal breakdown of carbohydrates, promotes proper nutrient absorption and fights stomach and intestinal ulcers.

- Prevents microbial infections, fever, food poisoning, cough, tonsils, measles, phlegm and cleanses the voice.

- The antioxidant benefits of "Pro-Immune Herbs" are also a great support for all patients suffering from other diseases or concerns.


Note!

- "Gilead Desert Herbs" and all of our products are not manufactured or commercially available, as are commonly called "Dietary Supplements", but they are specially prepared directly from the wild desert studied plants.

- "Gilead Desert Herbs" is 100% Original, completely safe for everyone and has no side effects.

- 100% with wild plants, no chemical preservatives, no artificial dyes or chemical additives.

- Prescribed along with other herbal remedies of the complete package for patients with different types of cancer.

- The product is in capsule form and is taken 3 times daily by 1 capsule.


Ingredients

The product is a professional combination of more than 20 wild desert plants, combined in type and dose assigned to each patient based on their medical report and current health status.

None of the ingredients in this formula are treated with pesticides, herbicides, fungicides, synthetic fertilizers or "processing agents", found in conventional plants. You not only avoid these pest ingredients, but you are using wild plants, which generally produce their own natural protectors against pests.

Plants in this formula have powerful effects, and this is one of the fundamental reasons why they have been used for thousands of years in ancient cultures. Modern research is now showing more serious interest in these plants and their curative potential.

As a result, these wild plants have some of the natural compounds and protections the body needs, especially in this time where the world we live in is full of pesticides and poisons.

This professional blend of thoroughly wild herbs contains a full spectrum infusion of the best the Lord has given us!

Kimioterapia është helm toksik për çdo qelizë të gjallë në trupin e njeriut; Paralajmërim i mosfunksionimit mitokondrik nga studiuesit


Pro-Immune Herbs


Formula "Pro-Immune Herbs" është projektuar për t’i dhënë trupit një armë për të luftuar sëmundjet e rënda si kanceri, dëmtimi i nervave, dëmtimi i qelizave, dëmtimi i mëlçisë, i sistemit tretës, etj. Lëndët aktive të kësaj formule mbështesin funksionin e sistemit imunitar për të luftuar infeksionet kudo në trup; Mbështesin mëlçinë duke e pastruar atë nga helmet dhe duke nxitur funksionin e saj të shëndetshëm; Ndihmojnë në balancimin hormonal i cili është shkaku kryesor i dëmtimit të qelizave të shëndetëshme; Mbështesin traktin e sistemit tretës dhe atë urinar për të pastruar trupin në mënyrë natyrale ashtu si vetë komponimet e tyre.

Veçoritë kurative: Anti-cancer, anti-septic, anti-fungal, anti-inflammator anti-depressant, anti-microbial, anti-viral, astringent, expectorant, stimulant, carminative, stomachic, anti-catarrhal, diaphoretic, vulnerary, anti-spasmodic, immune booster, improves circulation, body tonic, anti-oxidant activity, anti-osteoporotic and anti-cardiovascular diseases.

- Pro-Immune Herbs fokusohet në mbështetjen jetike të AND-së dhe mitokondrisë së qelizave, prodhuesit e energjisë për qelizën, apo paketat e baterive të qelizës, një nga burimet qelizore kryesore të llojeve të Oksigjenit reaktiv (ROS) dhe të Azotit reaktiv (RNS).

- Stimulon qelizat T të imunitetit për të luftuar qelizat kancerore burimore që në rrënjë dhe parandalon përhapjen e tyre.

- Fuqizon trupin, rrit energjinë dhe qëndrueshmerinë afatgjatë përballë sëmundjes.

- Pro-Immune Herbs fuqizon dhe stimulon në maksimum sistemin imun per të luftuar dhe mbrojtur trupin nga infeksionet virale dhe bakteriale.

- Mbështet një sistem të shëndetshëm imunitar, nxit funksionin e tij dhe aktivizion sistemin limfatik.

- Nxit rigjenerimin e qelizave të shëndetëshme dhe lufton radikalet e lirë.

- Mbështet një zbërthim normal të karbohidrateve, nxit absorbimin e duhur të lëndëve ushqyese dhe lufton ulçërat në stomak dhe zorrë.

- Parandalon infeksionet mikrobale, ethet, helmimin nga ushqimi, kollën, bajamet, fruthin, gëlbazën dhe pastron zërin.

- Përfitimet antioksiduese të "Pro-Immune Herbs", janë gjithashtu një mbështetje e madhe për të gjithë pacientet që vuajnë edhe nga sëmundje apo shqetesime të tjera.


Shënim!

- “Pro-Immune Herbs” dhe të gjitha produktet tona nuk janë të fabrikuara apo komerciale, siç janë zakonisht “Dietary Supplements”, por ato përgatiten në menyrë të posaçme direkt nga bimët e egra shkretinore të studiuara.

- “Pro-Immune Herbs” është 100% Origjinal, krejtësisht i sigurtë për të gjithë dhe nuk ka efekte anesore.

- 100% me bimë të egra, pa ruajtës kimik, pa ngjyrosës artificial apo shtesa kimike.

- Përshkruhet përkrah ilaçeve të tjera bimore të paketës së plotë për pacientët me lloje të ndryshme të kancerit.

- Produkti është në formë të kapsulave dhe merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.

- Kapsulat tona janë Vegetariane (nga celuloza vegjetale e pishës), Hallall, 100% natyrale, pa përmbajtje shtazore, pa prezervativë, që treten lehtësisht dhe përvetësohen shpejt nga sistemi i tretjes.


Përbërësit

Produkti është një kombinim profesional i më shumë se 20 bimëve të egra shkretinore, të kombinuara në lloj dhe dozë të caktuar për çdo pacient në bazë të raportit mjekësor dhe gjendjes aktuale shëndetësore.

Asnjë nga përbërësit në këtë formulë nuk trajtohet me pesticide, herbicide, fungicide, plehra sintetike apo "agjentë përpunimi", të cilët gjenden në bimët konvencionale. Ju jo vetëm që i shmangni këto përbërës dëmtues, por jeni duke përdorur bimë të egra, të cilat në përgjithësi prodhojnë mbrojtësit e tyre natyralë kundër dëmtuesve.

Bimët në këtë formulë kanë efekte të fuqishme, dhe kjo është një nga arsyet themelore përse ato janë përdorur për mijëra vjet në kulturat e lashta. Hulumtimi modern tani është duke treguar një interesim më serioz në këto bimë dhe potencialin e tyre kurativ.

Si rezultat, këto bimë të egra kanë disa prej përbërjeve dhe mbrojtjeve natyrore që i nevojiten trupit, sidomos në këtë kohë ku bota që jetojmë është e mbushur me pesticide dhe helme.

Ky konbinim profesional me bimë tërësisht të egra përmban një infuzion me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

Save this product for later