Dëshmi të pakundërshtueshme që ne të gjithë po mbulohemi me helm; Më shumë se 800 ton plumb toksik ‘chemtrailed’ derdhet në qiell çdo vit

 

Vijat e bardha që shohim çdo ditë në qiell gjatë fluturimit të avionëve, dhe që  i konsiderojmë si re të zakonshme, a e dini çfarë janë në të vërtetë?

Në anglisht, këto vija të bardha quhen “Chemtrail” – “Gjurmë kimike”, dhe janë një masë e lëngshme ose e gaztë.

Vijat e bardha janë agjentë kimikë ose biologjik që spërkaten në lartësi të mëdha për qëllime ende të pazbuluara ndaj publikut. Të gjithë i kemi parë dhe mendojmë se janë nxjerrje të turbinave reaktive, por që në fakt janë spërkartje e qëllimshme e qiellit mbi zona të populluara me elemnte kimike e biologjike që përdoren për qëllime të kontrollit  të mendjes, sjelljes, motit, e shumë arsye të tjera.

Gjurmët e para të kondensuara u vrojtuan gjatë Luftës së Dytë Botërore, kur aeroplanët bombardues fluturonin në kuota të larta për të kaluar pa u vrojtuar nga aviacioni armik. Fenomeni mbeti i pandryshuar edhe në objektet moderne të aviacionit. Vijat e bardha janë të dukshme në qiell.

Chemtrail, ose teoria e komplotit Chemtrail, është një re e bardhë që përhapet në qiell, si linja të dendura të shkaktuara nga aeroplanët, por përbëhet nga kimikate ose grimca. Ky gaz lëshohet qëllimisht nga një lartësi e madhe, dhe prej kohësh janë ngritur dyshime për qëllimin e përdorimit të tij, pasi është një qëllim konfidencial dhe misterioz dhe përdoret gjithashtu në programe sekrete të udhëhequra nga zyrtarë qeveritarë. Deri me sot, asnjë qeveri nuk ka pranuar akuza, ndonëse faktet janë të shumta. Sidoqoftë, shtimi i protestave në vende të ndryshme dhe përhapja e lajmeve në internet i kanë dhënë jetë polemikave përse mediat zyrtare nuk flasin.

Përkrahësit e këtyre gjurmëve kimike spekulojnë gjithashtu se lirimi i kimikateve mund të jetë i dobishëm për menaxhimin e rrezatimit diellor, kontrollin e popullsisë, modifikimin e motit, etj.

NASA gjithashtu e njeh shfaqjen e një zinxhiri gjigant të krijuar nga njeriu, i quajtur “retë e avionit”. Përdorimi i vazhdueshëm i këtyre reve do të rezultojë në një thyerje pothuajse totale të ekosistemit në zona të caktuara dhe do të rezultojë në uraganet më të mëdha të krijuara ndonjëherë.

Është e tmerrshme të shohësh qytetarët e një aeroplani të panjohur duke fluturuar lart, dhe të dalin nga vëzhguesit e çështjes. Avionët nuk kalojnë lehtësisht dhe pa u vënë re nga radarët.

Chemtrails është një kimik toksik që futet në karburantin e avionit.

Në korrik të vitit 2004, në Gjermani, Monika Greffahn dhe ish-ministri i Mjedisit të Saksonisë së Poshtme (1990-1998) shkroi një letër drejtuar aktivistëve që luftojnë për këtë gaz, duke thënë: “Ndajmë një shqetësim të veçantë në lidhje me përdorimin e lidhjeve të aluminit ose bariumit, që përbëhen nga substanca toksike!”

Në një nga takimet publike në Santa Cruz, Californi, në qershor 2003, Kucinich konfirmoi edhe një herë për praninë dhe përdorimin aktual të armëve të klimës, duke thënë: “Chemtrails janë reale!” Nga objektivat kryesore është kontrolli i klimës për qëllime ushtarake, të cilat zakonisht kanë pasoja negative për popullsinë dhe ekosistemin.

Objektivat e tjerë përfshijnë

Kontrolli i raportit të popullsisë; Kjo ishte vetëm përmes monitorimit të përqindjes së popullsisë ose manipulimit të mendjes. Shkaku Alkimitril i përhapur të bëhet një mjet sekret global dhe vdekjeprurës, pasi ato janë në gjendje për të dobësuar sistemin imunitar të njeriut, përveç përhapjes së baktereve dhe viruseve.

Për ndryshimin e klimës globale, sipas interpretuesve, kjo do të jetë një mënyrë për të krijuar një mburojë kimike nga rrezet e diellit, por kjo teknikë e përdorur në këtë mënyrë e shkatërron klimën globale dhe dëmton të gjitha gjallesat.

Çfarë përmbajnë Chemtrails?

Kimisti Dr. R. Michael Castle ka studiuar polimeret atmosferike për vite me rradhë, dhe ka identifikuar polimere mikroskopike të përbërë nga forma fungale të modifikuara gjenetikisht me viruse, të cilat tashmë janë pjesë e ajrit që e thithim.

Clifford Karnekom bëri një analizë të mostrave të ajrit të mbledhura në sipërfaqen e nivelin të tokës pas spërkatjes së gazit, dhe arriti në përfundimin se ai gaz përbëhet nga metale të rënda.

Chemtrails janë aerosole gjeo-engineered të ngarkuar me kimikate toksike, duke përfshirë:

– Plumb; një metal shumë toksik që shkakton sëmundje kockore, dëmtime të trurit dhe kancer.

– Klor; i cili është një kimik shumë reagues me vetitë e fuqishme oxidative. Fakti që të dyja janë hedhur çdo ditë në ajër është e pafalshme.

Plumbi bie kudo dhe është kudo mbi dhe, bujqësi, pyje, liqene, lumenj, përrenj, oqeane, bagëtitë, dhe kështu me radhë.

Plumbi është një neurotoksik i mirë-dokumentuar që është veçanërisht i dëmshëm për fëmijët, të cilët zakonisht ekspozohen kur marrin ose thithin pluhurin. Në vitet e fundit, ai ka shkaktuar dëm serioz në funksionet e trurit dhe të sjelljes, duke përfshirë inteligjencën, vëmendjen, aftësinë e të kuptuarit, etj.

– Barium.

– Stroncium 90.

– Alumin.

– Kadmium.

– Zink.

– Fibra Mylar (si në tekstil me fije qelqi) të veshura me alumin.

– Qelizat e thara të  gjakut.

– Plastikë.

– Merkur.

– Arsenik.

– Kallaj.

– Titan.

– Asbest.

– Katran.

– Uranium dhe antinom.

– Torium ose karabit silic.

Janë identifikuar edhe patogjene Pseudomona, Fluorescen, Marcescen Serratia, Streptomyce, viruse etj.

Këto pesticide kimike u ndaluan në vitin 1983 nga Agjencia e Mbrojtjes së Mjedisit e SHBA, sepse ishin kancerogjene përveç të qenit  një kimik shumë toksik, por megjithatë vazhdojnë të hidhen nga ajri.

Mbushja e qiellit me këto lëndë është bërë fshehurazi, pa dijeninë apo pëlqimin tonë, me miliarda megaton alumini, stroncium 90, barium, që e kthejnë ajrin dhe rrezet e diellit  në të rrezikshme.

Ushqimet janë të mbushura me kripëra alumini dhe sulfate alumini. Me sa duket ne jemi në “Epokën e Aluminit” sepse ai është kudo.

Në fund të viteve 60 u bë një laborator për të zhvilluar teknologjinë “chemtrail”; programi i tyre ishte për të mbrojtur tokën nga ngrohja globale nëpërmjet kontrollit të motit. Tingëllon aq humanitare, dhe e drejtë, por ky është një “KRIM”!

Ne shumë herë kemi menduar se ato janë shtigje të padëmshme në qiell, por pas hetimeve të mëtejshme, jo më!

Madje, ekziston një shqetësim në rritje se toka së shpejti do të bëhet e papërshtatshme për ushqim organik dhe burime të ujit të pastër për shkak të spërkatjes së pakufizuar pa pëlqimin tonë. Duket se “kontrolli i masave” ka marrë një kuptim krejtësisht të ri.

Chemtrails po ndotin mjedisin tonë

Realiteti është se kjo “mburojë toksike e re” e krijuar nga aerosolizimi i atmosferës, zvogëlon reshjet, rrit nxehtësinë dhe rrit lagështinë.
Në rajonin e Mount Shasta të Kalifornisë, Francis Mangel, një Biolog dhe specialist i ujit i USDA, ka raportuar nivele të larta të aluminit, bariumit dhe stronciumit në borën e maleve, duke ndotur ujin e pijshëm, lumenjtë dhe tokat në këtë zonë. Në vitin 2008, mostrat rreth liqenit Shasta të Kalifornisë dhe degës së krahut të lumit Pit, u testuan në një laborator shtetëror të çertifikuar pas disa javësh nga fluturimet me chemtrails. Rezultatet e mostrave të ujit treguan 4,610 pjesë për milion alumini. Kjo është 4,610 herë më e lartë se niveli i kontaminuesve! Me nivelet e toksicitetit të aluminit jashtë tabelave, chemtrails po i vënë sistemet tona të jetës në rrezik të dëmtimeve të pariparueshme.

Çfarë është edhe më keq është se e gjithë kjo ka filluar shumë kohë më parë!

Ajo që shkon lart, do të bjerë poshtë patjetër, dhe ne jemi duke u bombarduar çdo ditë me lëndë kimike.

Alumini ka një prirje për t’u futur në ujë,  dhe kjo shkakton ndotjen e frutave, edhe atyre organike, perimeve, dhe bagëtive, në qoftë se janë të ekspozuar në ajër të hapur, sepse bimët janë të gatshme të thithin kripërat e aluminit nga toka në sistemet e tyre vaskulare. Çdo gjë thith kripëra alumini dhe ai tashmë është në ajër.

Forcat Ajrore të SHBA-së e konsideronin këtë thjesht si një lodër dhe thanë se ishte hetuar dhe ishte hedhur poshtë nga shumë universitete, organizata shkencore dhe media zyrtare. Por Agjencitë zyrtare kanë marrë mijëra ankesa nga disa njerëz që kërkuan një interpretim të qartë të komplotit, pasi filamentet e tyre filluan të shpalosen.

Lidhja e chemtrails me sëmundjet e njeriut

Keni frikë nga fluturimi me aeroplan?! Dijeni pra, se ju keni më shumë gjasa të vdisni nga ekspozimi ndaj ndotësve toksikë të aeroplanëve se sa nga një aksident avioni. Në vitet e fundit, rrëzimet e aeroplanëve kanë vrarë rreth një mijë njerëz në vit, ndërsa lëndët toksike që shpërndajnë aeroplanët rrezikojnë të gjitha gjallesat e tokës – thonë studiuesit.

Micoplasma nuk është me të vërtetë një kërpudhë, ajo nuk është me të vërtetë një baktere, nuk është me të vërtetë një virus, nuk ka mur qelizor, por ajo shkon thellë në bërthamat qelizore duke ia bërë trupit shumë të vështirë për të filluar një përgjigje imune kundër tij. Ajo është një armë biologjike e bërë nga njeriu. Gazrat që lëshojnë aeroplanët gjatë fluturimit të tyre përmbajnë elemente biologjike dhe kimikate të dëmshme. Derdhja masive e helmeve të tyre në mjedis ndikon drejtpërdrejtë në organizmin e njeriut, çka shkakton edhe sëmundje të ndryshme.

Alumini dhe lëndë të tjera bien nga qielli dhe hyjnë në mushkëri duke shkaktuar:

– Sëmundje të frymëmarrjes.

Kancer të mushkërive.

Kancer të gjirit.

– Përveç kësaj, toksiciteti alumin gjeneron një numër të çrregullimeve neurologjike dhe kancer të trurit, ndërsa radiumi, kadmiumi dhe sulfidet e zinkut shkaktojnë kancer të kockave.

– Probleme të shumta në sistemet gastrointestinale dhe sistemin imun, vija e parë e mbrojtjes kundër sëmundjeve; duke shkatërruar kështu shëndetin e njeriut dhe aftësitë njohëse.

– Këto kimikate e copëtojnë shtresën e ozonit dhe lejojnë rrezet e dëmshme UV për të hyrë në atmosferë, duke shkaktuar kështu një rritje të paparë në rasteve të kancerit të lëkurës.

– Bariumi  është një helm që sulmon kryesisht muskujt, duke përfshirë edhe muskujt e zemrës. Ai është një ndër shkaqet kryesore për dridhje atriale dhe infarkt kardiak te njeriu.

– Shumë forma të kancerit (të tilla si Limfonoma) janë të lidhura me dibromide etileni.

– Në gazrat e avionëve përfshihen edhe mikroorganizma si: Enterobacter Coli, Salmonela dhe Klebsiella, të cilat janë përgjegjëse për pneumoninë. Këto baktere, të prodhuara nga avionët, në vitin 1950 kanë shkaktuar vdekjen e disa njerëzve në San Francisko.

– Shkaktojnë sëmundjen Alzheimer, sepse përmbajnë Alolemenyum.

– Ato shkaktojnë gjithashtu infeksione të rënda në fyt dhe sinuse, që shkaktojnë dhimbje koke dhe ënjtje të gjëndrave limfatike, periudha të shkurtra të kollitjes dhe gulçim.

– Dështim të sistemit të frymëmarrjes.

– Shkaktojnë dëmtim të zemrës dhe mëlçisë.

– Presionin e lartë të gjakut, rrahje zemre të shpejta dhe madje edhe paralizë.

– Dhimbje koke.

– Mjegullën e trurit.

– Lodhje dhe humbje energjie.

– Vështirësi në përqëndrim.

– Dhimbje të kyçeve dhe të muskujve.

– Insomni.

– Humbje të kujtesës.

– Probleme të syve (vizion të paqartë).

– Përzierje.

– Tringëllimë në veshë.

Simptoma të alergjisë

 • Ethet e barit jashtë sezonit
  • Simptoma të ngjashme me gripin
  • Ndjeshmëri ndaj ftohjes
  • Dobësi e përgjithshme
  • Ankth
  • Depresion
  • Kollitje
  • Teshtitje
  • Marramenth
  • Zemërim
  • Sëmundje MORGELLONS

Gjaku dhe kockat tona përmbajnë mbi 85.000 toksina të ndryshme të shkaktuara nga chemtrails

Ne jemi një botë toksike. Gjaku dhe kockat tona përmbajnë mbi 85.000 ndotës kimikë të ndryshëm. Emrat e tyre dhe efektet shkatërruese shëndetësore mund të mbushnin libra. Këto toksina kanë depërtuar në qelizat tona, duke shkaktuar kancer, depresion dhe madje edhe çmenduri.

Këto ndotës i bëjnë fëmijët tanë më pak inteligjentë dhe ngadalë thyejnë sistemin tonë imunitar, sa që nuk mund të luftojë një virus të thjeshtë. Sistemet tona hormonale janë aq të lidhura me këto toksina, sa që të dy gjinitë, si djemtë edhe vajzat, kanë filluar të hyjnë shumë shpejt në pubertet, dhe fetuset nuk janë duke u zhvilluar si duhet.

ADHD, ADD, dhe Autizmi janë në rritje më shumë se kurrë më parë. Trupat tanë nuk e tretin yndyrën dhe janë  të lodhur, sepse një trup toksik nuk mund të metabolizojë siç duhet yndyrnat dhe proteinat.

Çfarë mund të bëni për të çrrënjosur helmin nga trupi?

Nëse ndonjë nga kanalet e eliminimit të toksinës rrezikohet, mund ta bëjë trupin shumë të sëmurë dhe përfundimisht të shkaktojë vdekjen. Mëlçia jonë punon me zell për të eliminuar toksinat përmes prodhimit biliar. Lëkura jonë, një nga kanalet më të mëdha detoksifikuese, vazhdimisht derdh qelizat e lëkurës për t’u çliruar nga helmi. Zorrët dhe organet e tretjes, duke përfshirë fshikëzën dhe veshkat, zorrët e mëdha dhe të vogla, gjithashtu punojnë shumë në largimin e toksinave dhe helmeve. Sistemi limfatik mban qelizat T-limfocite që qarkullojnë për të ndihmuar në vrasjen e pushtuesve të huaj. Fatmirësisht, ka mënyra natyrale të sigurta dhe efektive për pastrimin e trupit nga helmet dhe toksinat e mjedisit.

– Filloni të hidhni të gjithë pastruesit toksikë që përdorni për të pastruar shtëpinë tuaj. Zëvëndësojini ato me uthull, sodë, kripë, lëng limoni.

– Ushtrohuni sa më shumë që të djersisni dhe në këtë mënyrë nxirrni shumë helme nga trupi juaj.

– Agjërimi ka qenë praktikuar nga kultura të ndryshme dhe nga fetë hyjnore nëpër botë për shekuj me radhë si një mënyrë efektive për ç’helmim.

– Pini më shumë ujë, por vetëm nëse është i pastër e i filtruar. Shumë toksina janë të tretshme në ujë, kështu që nëse ju pini ujë të pastër e të filtruar, ju mund të ndihmoni për t’i hequr ato.

– Lahuni me ujë natyral, përpiquni të bëni banja të ngrohta me burime nëntokësore. Shumë nga këto ujëra ndihmojnë në nxjerrjen e toksinave nga turpi.  Gjithashtu banjot në ‘Detin e Vdekur’, që gjendet në Jordani, ndihmon në largimin e toksinave.

– Ushqimet e Detoksifikimit, si: uthulla e mollës dhe e rrushit, lëngu i limonit, çaj jeshil, etj.

– Ushqimet e pasura me vitaminë C, të cilat ndihmojnë në luftimin e toksinave dhe rritjen e imunitetit.

– Farat e lirit  janë një shtesë e shijshme dhe e dobishme. Ju mund t’i shtoni në kos, bukë, qumësht, etj. Farat e lirit përmirësojnë tretjen dhe luftojnë toksinat.

– Ushqimet e pasura me magnez. Magnezi është një mineral esencial në kockat tona dhe kryen qindra funksione trupore. Magnezi gjithashtu ndihmon në eliminimin e aluminit.