You are here:--Mëlçia Hepatiti

Semundjet e Mëlçisë dhe Hepatiti

Verdhëza

2018-06-04T16:46:51+00:00 January 28th, 2018|Categories: Mëlçia Hepatiti|

Verdhëza; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Verdhëza është një ngjyrosje e verdhë e lëkurës dhe membranave, shpesh më e dukshme në të bardhat e syrit që bëhen të verdha. Kjo ndodh për shkak të një pigmenti të quajtur bilirubin

Hepatiti Autoimun

2018-06-04T16:41:55+00:00 December 9th, 2017|Categories: Mëlçia Hepatiti|

Hepatiti Autoimun   Çfarë është Hepatiti autoimun? Hepatiti autoimun është një sëmundje kronike, në të cilën sistemi imunitar i trupit sulmon komponentët apo qelizat normale të mëlçisë dhe shkakton inflamacion dhe dëm në mëlçi. Sistemi imun normalisht i mbron njerëzit

HIV & AIDS

2018-04-20T15:37:05+00:00 December 1st, 2017|Categories: Mëlçia Hepatiti|

HIV & AIDS, SEMUNDJA FAMEKEQE; SIMPTOMAT, SHKAQET, TRAJTIMI NATYRAL   Çfarë është HIV? Shkurtesë e cila rrjedhë nga gjuha angleze dmth Human Immunodeficiency Virus -virusi njerëzor i cili dëmton sistemin e imunitetit. Është virusi që e shkakton Aids apo Sidën

Pankreatiti

2017-11-29T15:57:27+00:00 November 29th, 2017|Categories: Mëlçia Hepatiti, Të ndryshme|

Pankreatiti; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Pankreatiti i referohet inflamacionit akut ose kronik të pankreasit. Simptomat Pankreatiti akut nuk zgjat shumë dhe zakonisht shërohet plotësisht. Pankreatiti kronik është konsideruar i pashërueshëm; ai shkakton ndryshime degjenerative celulare brenda pankreasit që vazhdojnë

Mëlçia e Dhjamosur

2018-06-04T15:12:18+00:00 November 14th, 2017|Categories: Mëlçia Hepatiti|

Simtomat e mëlçisë së dhjamosur dhe mënyra natyrale për kurimin e saj   Yndyra apo dhjamosja e mëlçisë, ose Steatoza, është një term që përshkruan ndërtimin e yndyrës në mëlçi. Është normale që të ketë yndyra në mëlçi, por kur

Hepatiti C

2018-06-04T16:36:56+00:00 November 13th, 2017|Categories: Mëlçia Hepatiti|Tags: |

Hepatiti C; Llojet, Shenjat, parandalimi dhe mënyra natyrale për kurimin e tij   Çfarë është hepatiti C? Hepatiti C është inflamacioni i mëlçisë i shkaktuar nga prania në gjak e virusit të hepatitit C. Infektimi me virusin e hepatitit C

HEPATITI B

2018-06-04T16:25:41+00:00 November 8th, 2017|Categories: Mëlçia Hepatiti|

HEPATITI B; Përcaktim, Statistika, Rreziku, Trajtimi Natyral profesional   Hepatiti B është një nga infeksionet serioze më të zakonshme të mëlçisë në mbarë botën, i cili shkaktohet nga virusi i hepatitit B. Virusi i hepatitit B hyn në trup dhe

KANCERI I MËLÇISË

2018-06-18T11:11:44+00:00 November 1st, 2017|Categories: Mëlçia Hepatiti, Tumoret|

KANCERI I MËLÇISË; SIMPTOMAT, SHKAQET, FAKTORET E RREZIKUT, TRAJTIMI NATYRAL PROFESIONAL    Kanceri nuk është një sëmundje e vetme me një shkak të vetëm dhe që trajtohet me një lloj të vetëm trajtimi. Ka më shumë se 200 lloje të

Cirroza Hepatike

2018-06-01T15:02:54+00:00 October 11th, 2017|Categories: Mëlçia Hepatiti|Tags: |

Cirroza Hepatike; Shkaqet, Simptomat, Komplikacionet, Trajtimi Natyral Profesional   Hepari (mëlçia), organi më i madh i trupit, është i domosdoshëm në kryerjen e funksioneve bazë të trupit. Ai neutralizon helmet nga qarkullimi i gjakut, prodhon agjentët imunë (mbrojtës) ndaj infeksionit