You are here:--Lëkura

Lekura, floket, thonjte

Infeksioni Fungal

By | 2017-11-19T14:51:39+00:00 November 19th, 2017|Categories: Lëkura, Të ndryshme|

Infeksioni Fungal; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Infeksion fungal është një sëmundje që zakonisht prek lëkurën, por mund të ndikojë edhe në organet e tjera. Ai shkaktohet nga organizmat fungale, ku përfshihen kërpudhat, myku, dhe majaja. Simptomat Simptomat e infeksionit

Udhëzime të domosdoshme për pacientët me psoriasis

By | 2017-11-12T12:44:32+00:00 November 12th, 2017|Categories: Lëkura, Ushqimi|

Udhëzime të domosdoshme për pacientët me psoriasis   Psoriasis është një infeksion kronik që prek lëkurën. Psoriasis ndodh kur sistemi imunitar ka çrregullim dhe dërgon sinjale të gabuara për mbiprodhimin e qelizave të reja të lëkurës. Çrregullimi zakonisht është kronik

Psoriasis

By | 2017-11-12T12:40:53+00:00 November 12th, 2017|Categories: Lëkura|

Psoriasis; Shkaqet, Faktoret e rrezikut, Trajtimi Natyral   Psoriasis është një infeksion kronik i lëkurës, i patransportueshëm tek të tjerët dhe që zakonisht prek moshat 15-25 vjeç, deri para moshës 40 vjeç. Shkaku kryesor i kësaj sëmundje ende nuk dihet, por

Vajrat Anti-Plakje

By | 2017-11-07T00:05:04+00:00 November 7th, 2017|Categories: Aromaterapia, Lëkura|

Vajrat më të mirë anti-plakje dhe përdorimi i tyre Procesi i plakjes në lëkurë është vështirë të shmanget, por me kujdes të veçantë dhe vëmendje, ju mund të mbani lëkurën tuaj të shëndetshme dhe të mbani një pamje rinore. Për

Ekzema

By | 2017-11-05T10:20:06+00:00 October 11th, 2015|Categories: Lëkura|Tags: |

Ekzema; Simptomat, shkaqet, trajtimi natyral Ekzema, dëmtimi alergjik i lëkurës, është një gjendje që karakterizohet nga inflamacioni i lëkurës që është i lidhur zakonisht me flluska, xhunga të kuqe, ënjtje, rrjedhje, luspa, kore, dhe kruarje. Ka lloje të ndryshme të