• Mënyrat natyrale për të ulur nivelet e larta Kreatininës   Çaj Kamomili Studimet e fundit ka treguar se çaj i kamomilit ul […]

  Continue reading
 • INFEKSIONI I FSHIKEZES DHE I TRAKTIT URINAR (ITU); Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral, Kura Bimore   Infeksioni i traktit urinar (ITU), […]

  Continue reading
 • 7 Faktorët e rrezikut të sëmundjes kronike të veshkave, miliona njerëz në rrezik   Sëmundja kronike e veshkave është një nga […]

  Continue reading
 • Bimët dhe ushqimet më të mira për veshkat   Natyrisht, është e rëndësishme të kemi një funksion të shëndetshëm të veshkave […]

  Continue reading
 • Mjete shërimi natyrale për gurët në veshka   Gurët në veshka janë jashtëzakonisht të dhimbshëm, dhe numrat janë befasues! Në fakt, […]

  Continue reading
 • Glomerulonefriti / Inflamacioni i veshkave; Çfarë e shkakton dhe si trajtohet?   Çfarë është Glomerulonefriti? Glomerulonefriti është një grup i sëmundjeve […]

  Continue reading
 • Disa mënyra natyrale për të shmangur Infeksionet e Traktit Urinar   Pa dyshim, infeksionet e traktit urinar janë të pakëndshme, të […]

  Continue reading
 • 6  Ushqime diuretike që luftonë inflamacionin e traktit urinar dhe ndihmojnë në eleminimin e akumulimit të lëngjeve Njihuni me një sërë […]

  Continue reading