• Mënyra natyrale për të hequr pikat dhe njollat e zeza nga fytyra   Shumë pika të zeza, apo arna të errëta, […]

  Continue reading
 • Si të trajtoni Kallot e duarve dhe këmbëve në mënyrë natyrale të shpejtë   Kallo është pjesa e lëkurës në dorë […]

  Continue reading
 • 13 Probleme të flokëve dhe çfarë kuptimi kanë   Problemet e flokëve mund të jenë jashtëzakonisht zhgënjyese dhe të vështira për […]

  Continue reading
 • Urtikaria / Hives; Llojet, Shkaqet dhe Trajtimi Natyral   Urtikaria është një gjendje e lëkurës e karakterizuar nga gunga të kruajtshme, […]

  Continue reading
 • Ekzema; Llojet, shkaqet dhe trajtimi në shtëpi Ekzema, dëmtimi alergjik i lëkurës, është një gjendje që karakterizohet nga inflamacioni i lëkurës […]

  Continue reading
 • Skleroderma; Llojet, Shkaqet, Trajtimi Natural   Skleroderma është një sëmundje e pazakontë që rezulton në zona të forta dhe të trashura […]

  Continue reading
 • 8 Pjesë të trupit që nuk duhet t’i prekni   Duart tona janë të mbuluara me mikrobe që përhapen në  pjesë […]

  Continue reading
 • Mënyra Natyrale për të trajtuar Psoriasis në shtëpi   Psoriasis është një çrregullim autoimun i përsëritur i karakterizuar nga arna të […]

  Continue reading