• Kimioterapia, trajtimi i tmerrshëm modern, i pa-ndryshuar që nga vitet 1960, dhe që vazhdon të jetë më vrasës se sa vetë […]

  Continue reading
 • Historia e vërtetë e kimioterapisë dhe monopolit farmaceutik   Në vitin 2016, afërsisht 1,685,210 raste të reja të kancerit u diagnostuan […]

  Continue reading
 • SHOKUESE! Njerëzit nuk vdesin nga kanceri! Njerëzit vdesin nga kimioterapia dhe dhimbjet e tmerrshme që ajo shkakton   Për më shumë […]

  Continue reading
 • A është Kimioterapia zgjedhja e duhur?   Mjekët janë nxitur të jenë më të kujdesshëm në ofrimin e trajtimit të kancerit […]

  Continue reading
 • 9 Dëmet Kryesore të Kimioterapisë   Njohja e aspekteve të ndryshme të protokolleve të trajtimit mund t’u lejojë pacientëve të marrin […]

  Continue reading