Semundjet e veshkave dhe traktit urinar

Pastrimi i Veshkave

2020-12-15T22:56:05+04:00December 15th, 2020|Veshkat|

Pastrimi i Veshkave; Për energji më të mirë, shëndetin e lëkurës dhe mirëqënien e përgjithshme   Veshkat janë një palë organesh në formë fasule, të vendosura në secilën anë të shtyllës kurrizore poshtë kafazit të kraharorit. Ato ndihmojnë në filtrimin

MALCIMI I VESHKAVE

2019-10-12T13:57:31+04:00December 5th, 2017|Veshkat|

MALCIMI I VESHKAVE   Veshkat janë rafinieria e vërtetë e organizmit dhe janë ato që e çlirojnë trupin nga mbetjet e e dëmshme ushqimore. Funksioni kryesor i veshkave është që nga gjaku të mënjanohen produktet e fundit të metabolizmit, e

6 Ushqime diuretike

2018-04-02T21:56:24+04:00December 2nd, 2017|Ushqimi, Veshkat|

6 Ushqime diuretike që luftonë inflamacionin e traktit urinar dhe ndihmojnë në eleminimin e akumulimit të lëngjeve Njihuni me një sërë ushqimesh natyrale që mund të veprojnë si diuretik që luftojnë infeksionet dhe ndihmojnë në eliminimin e problemit të akumulimit

Lodhja veshkore

2020-06-24T22:20:31+04:00November 29th, 2017|Veshkat|

Lodhja veshkore; Shenjat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Lodhja e veshkore është një term që është përdorur nga disa për të thënë se lodhja dhe simptoma të tjera shkaktohen nga gjëndra mbiveshkore që punon dobët te njerëzit që janë nën stres

INFEKSIONI I TRAKTIT URINAR

2019-09-06T22:19:50+04:00November 11th, 2017|Veshkat|

INFEKSIONI I FSHIKEZES DHE I TRAKTIT URINAR (ITU); Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Infeksioni i traktit urinar (ITU), i njohur gjithashtu si cystitis ose infeksioni i fshikëzës, është një gjendje në të cilën ndodh acarim kudo brenda traktit urinar,

Gurët në veshka

2021-03-11T15:22:44+04:00October 11th, 2017|Veshkat|

Gurët e Veshkave   Gurët në veshka janë akumulime të kripërave minerale që mund të formohen kudo në tërë traktin urinar (veshka, fshikëz, kanalet ndërmjetës, apo uretër), dhe kryesisht ndodh për shkak të kalciumit (oxalate) dhe / ose fosfatit që