Shendeti seksual, infertiliteti

Mosfunksionimi Erektil

2022-06-26T15:56:17+04:00June 26th, 2022|Categories: Shëndeti Seksual|

Mosfunksionimi Erektil; Simptomat, Shkaqet dhe Strategjitë Natyrale të Trajtimit   Mosfunksionimi erektil do të thotë që një burrë nuk është në gjendje të arrijë ose të mbajë një ereksion. Është

Comments Off on Mosfunksionimi Erektil

Libido e ulët; Simptomat, shkaqet dhe strategjitë mbështetëse

2022-06-07T19:12:07+04:00June 7th, 2022|Categories: Shëndeti Seksual|

Libido e ulët; Simptomat, shkaqet dhe strategjitë mbështetëse   Libido është epshi dhe dëshira seksuale. Mund të ndikohet nga një sërë faktorësh duke përfshirë shëndetin hormonal, funksionin e trurit, nivelet

Comments Off on Libido e ulët; Simptomat, shkaqet dhe strategjitë mbështetëse

Mjetet kurative natyrale për sindromën ovariane policistike

2022-03-04T19:16:21+04:00January 8th, 2020|Categories: Shëndeti Seksual|

Mjetet kurative natyrale për sindromën ovariane policistike   Sindroma ovariane policistike është një gjendje në të cilën hormonet e një gruaje nuk janë të ekuilibruara. Kjo gjendje zakonisht përfaqësohet duke

Comments Off on Mjetet kurative natyrale për sindromën ovariane policistike

Prostatitis

2021-11-07T22:51:11+04:00December 2nd, 2017|Categories: Shëndeti Seksual|

Prostatitis   Prostatitis është një gjendje e karakterizuar nga infeksioni kronik dhe/ose inflamacioni i prostatës. Ai ndodh kryesisht tek meshkujt nga mosha 20 deri 50 vjeç, edhe pse mund të

Gonorrea

2021-11-01T17:37:37+04:00November 26th, 2017|Categories: Shëndeti Seksual|

Gonorrea; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Gonorrea është një sëmundje seksualisht e transmetueshme. Ajo e merr emrin e vet nga bakteri që e shkakton atë - Gonococcus neisseria. Rreth 400.000

Impotenca

2021-10-29T23:03:38+04:00November 23rd, 2017|Categories: Shëndeti Seksual|

Impotenca; Llojet, Shkaqet dhe trajtimi natyral   Impotenca, e njohur edhe si mosfunksionim i erekcionit apo ngrehjes, apo paaftësia seksuale, është një gjendje në të cilën burri nuk është në

Herpes

2022-01-14T16:59:49+04:00November 16th, 2017|Categories: Shëndeti Seksual|

Herpes; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral i Sigurtë   Herpes i referohet një klase të infeksioneve virale të një natyre seksuale dhe jo-sexuale. Aktualisht ekzistojnë mbi 70 lloje të ndryshme