Sarkoma

2022-08-07T21:49:56+04:00February 3rd, 2018|Categories: Sarkomat|

Sarkoma; Simptomat, Shkaqet, Llojet, Parandalimi, Trajtimi Natyral   Sarkoma është një lloj kanceri malinj që zhvillohet në indet lidhëse, dhe mund të prekë çdo pjesë të trupit. Sarkoma quhet shpesh