Home » Sëmundje » Kanceri » Kujdesi për Pacientin

A po i ndihmojnë mjekët të mbijetuarit e kancerit të jetojnë jetë të shëndetshme?

2021-06-08T10:10:39+04:00June 3rd, 2021|Categories: Kujdesi për Pacientin|

A po i ndihmojnë mjekët të mbijetuarit e kancerit të jetojnë jetë të shëndetshme?   Një studim i fundit tregon se mjekë të caktuar që kujdesen për pacientë me kancer

Comments Off on A po i ndihmojnë mjekët të mbijetuarit e kancerit të jetojnë jetë të shëndetshme?

Përvoja e kancerit shkakton ndryshime të shëndetshme të jetesës

2021-06-08T10:13:57+04:00June 3rd, 2021|Categories: Kujdesi për Pacientin|

Përvoja e kancerit shkakton ndryshime të shëndetshme të jetesës te të mbijetuarit dhe familjarët e tyre   Pasi studiuan të mbijetuarit e kancerit dhe kujdestarët e familjes së tyre, studiuesit

Comments Off on Përvoja e kancerit shkakton ndryshime të shëndetshme të jetesës

Mjekët refuzojnë të promovojnë ndryshime të shëndetshme të jetës për të mbijetuarit e kancerit

2022-08-07T21:35:47+04:00December 21st, 2020|Categories: Kanceri, Kujdesi për Pacientin|

Mjekët refuzojnë të promovojnë ndryshime të shëndetshme të jetës për të mbijetuarit e kancerit - zbulon një studim tronditës   Një studim i fundit zbuloi se si disa mjekë nuk

Comments Off on Mjekët refuzojnë të promovojnë ndryshime të shëndetshme të jetës për të mbijetuarit e kancerit