Home » Sëmundje » Kanceri » Kanceri Pankreatik

Kanceri Pankreatik

2022-08-07T21:27:18+04:00November 9th, 2021|Categories: Kanceri, Kanceri Pankreatik|

Kanceri Pankreatik; Simptomat, Shkaqet dhe Strategjitë Natyrale të Trajtimit   Kanceri i pankreasit është një rritje e pakontrolluar e qelizave kancerogjene që prek pankreasin. Fatkeqësisht, kanceri i pankreasit shpesh është

Comments Off on Kanceri Pankreatik

Diabeti mund të jetë një manifestim i hershëm i Kancerit të Pankreasit

2022-08-07T21:32:39+04:00June 2nd, 2021|Categories: Diabeti, Kanceri, Kanceri Pankreatik|

Diabeti mund të jetë një manifestim i hershëm i Kancerit të Pankreasit   Një studim i ri në Revistën e Institutit Kombëtar të Kancerit, botuar nga Oxford University Press, tregon

Comments Off on Diabeti mund të jetë një manifestim i hershëm i Kancerit të Pankreasit

Strategjitë bazë për të zvogëluar rrezikun e kancerit Pankreatik

2022-08-07T21:35:13+04:00February 8th, 2021|Categories: Kanceri Pankreatik|

Strategjitë bazë për të zvogëluar rrezikun e kancerit Pankreatik   Kanceri i pankreasit (i njohur edhe si kanceri pankreatik apo kanceri exocrine), nuk është aq i zakonshëm sa disa forma

Comments Off on Strategjitë bazë për të zvogëluar rrezikun e kancerit Pankreatik

Rregulla që duhet të ndiqni për të zvogëluar rrezikun e kancerit të Pankreasit

2022-08-07T21:41:11+04:00December 2nd, 2019|Categories: Kanceri Pankreatik|

Rregulla që duhet të ndiqni për të zvogëluar rrezikun e kancerit të Pankreasit   Kanceri i pankreasit mund të përbëjë numër të vogël të të prekurve, por normat e tij

Comments Off on Rregulla që duhet të ndiqni për të zvogëluar rrezikun e kancerit të Pankreasit