Lidhja gjenetike midis kancerit të vezoreve dhe Endometriozës

2022-04-03T22:34:29+04:00April 3rd, 2022|Categories: Kanceri Mitres dhe Vezoreve|

Lidhja gjenetike midis kancerit të vezoreve dhe këtij çrregullimi të zakonshëm   Shkencëtarët kanë gjetur një lidhje gjenetike dhe një lidhje potencialisht shkaktare midis endometriozës dhe disa llojeve të kancerit

Comments Off on Lidhja gjenetike midis kancerit të vezoreve dhe Endometriozës