Tiroiditi Hashimoto: Shkaqet, simptomat dhe zgjidhjet

2021-06-26T20:41:37+04:00October 6th, 2019|Tiroiditi Hashimoto|

Tiroiditi Hashimoto: Shkaqet, simptomat dhe zgjidhjet   Tiroiditi Hashimoto është një gjendje autoimune që çon në një tiroide nënvepruese dhe simptoma pasuese. Megjithëse është më i zakonshëm tek gratë e moshës së mesme, Hashimoto mund të prekë këdo, burra dhe