Fibroza cistike

2021-09-29T22:45:48+04:00October 11th, 2017|Categories: Fibroza Cistike, Mushkëritë|Tags: |

Fibroza cistike; Simptomat, Shkaqet, Komplikimet, Trajtimi Natyral   Fibroza cistike është një çrregullim i trashëguar që shkakton dëme të rënda për mushkëritë dhe sistemin e tretjes. Fibroza cistike prek qelizat