Anemia Hemolitike Autoimune

2021-06-26T20:40:46+04:00July 1st, 2020|Categories: Anemia Autoimune|

Anemia Hemolitike Autoimune   Anemia Hemolitike Autoimune është një çrregullim i rrallë i qelizave të kuqe të gjakut dhe një çrregullim imunitar. Ndodh kur trupi prodhon antitrupa që shkatërrojnë qelizat