Tiroiditi Hashimoto: Shkaqet, simptomat dhe zgjidhjet

2022-03-02T15:26:02+04:00October 6th, 2019|Categories: Tiroiditi Hashimoto|

Tiroiditi Hashimoto; Shkaqet, simptomat dhe zgjidhjet Tiroiditi Hashimoto është një gjendje autoimune që çon në një tiroide nënvepruese dhe simptoma pasuese. Megjithëse është më i zakonshëm tek gratë e moshës