Paraliza Cerebrale

2021-06-26T21:18:06+04:00December 16th, 2017|Categories: Paraliza Cerebrale|Tags: |

Paraliza Cerebrale; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi natyral   Një term i përgjithshëm që mbulon një numër kushtesh neurologjike që ndikojnë në lëvizjen dhe koordinimin e fëmijës, paraliza cerebrale ndikon trurin dhe