Lupus

2021-10-25T13:00:47+04:00November 19th, 2017|Categories: Lupus|

Lupus; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral Lupus është një sëmundje kronike inflamatore, autoimmune, që ndikon gjakun dhe indet lidhëse. Kjo është e pazakontë, komplekse dhe një  kusht shëndetësor pak i