Friedreich Ataxia; Trajtimi Natyral Potencial Premtues

2022-01-15T18:36:35+04:00October 27th, 2018|Categories: Autoimune dhe Gjenetike, Friedreich Ataxia|

Friedreich Ataxia; Trajtimi Natyral Potencial Premtues   Friedreich Ataxia (FA) është një sëmundje e rrallë, e trashëguar dhe progresive e nervave dhe e muskujve. E quajtur sipas emrit të shkencëtarit gjerman që