Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Zemra & Gjaku

November 2016

Sëmundjet e Zemrës

By | 2017-04-22T13:31:48+00:00 November 23rd, 2016|Zemra & Gjaku|

Sëmundjet e Zemrës / Kardiovaskulare; Të gjitha llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Sëmundjet e zemrës, apo kardiovaskulare, janë përgjegjëse për gati gjysmën e të gjitha vdekjeve në Shtetet e Bashkuara çdo vit, duke vrarë gati një milion njerëz çdo vit, dhe duke rrezikuar mbi 60 milionë të tjerë. Megjithëse sëmundjet e zemrës mendohen më [...]

PRESIONI I ULËT I GJAKUT

By | 2016-12-07T09:10:10+00:00 November 20th, 2016|Zemra & Gjaku|

TRAJTIMI NATYRAL I PRESIONIT TË ULËT TË GJAKUT   Presion i ulët I GJAKUT, i njohur gjithashtu si hipotension, është një gjendje në të cilën presioni i gjakut të një personi bëhet aq I ulët se shkakton simptoma të tilla si marramendje, dobësi, lodhje, të vjella, vështirësi në frymëmarrje, vizion të paqartë, rrahje zemre, dhe [...]

Load More Posts
error: Alert: Content is protected !!