You are here:--Veshkat

Semundjet e veshkave dhe traktit urinar

INFEKSIONI I TRAKTIT URINAR

By | 2017-11-11T15:20:06+00:00 November 11th, 2017|Categories: Veshkat|

INFEKSIONI I FSHIKEZES DHE I TRAKTIT URINAR (ITU); Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Infeksioni i traktit urinar (ITU), i njohur gjithashtu si cystitis ose infeksioni i fshikëzës, është një gjendje në të cilën ndodh acarim kudo brenda traktit urinar,

Gurët në veshka

By | 2017-11-05T08:03:29+00:00 October 11th, 2015|Categories: Veshkat|

Gurët e Veshkave Gurët në veshka janë akumulime të kripërave minerale që mund të formohen kudo në tërë traktin urinar (veshka, fshikëz, kanalet ndërmjetës, apo uretër), dhe kryesisht ndodh për shkak të kalciumit (oxalate) dhe / ose fosfatit që ka