Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Shendeti Seksual

July 2017

Herpes

By | 2017-07-24T16:12:01+00:00 July 24th, 2017|Shendeti Seksual|

Herpes; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral Herpes i referohet një klase të infeksioneve virale të një natyre seksuale dhe jo-sexuale. Aktualisht ekzistojnë mbi 70 lloje të ndryshme të herpes, të cilat janë shkaktuar nga një ose më shumë viruse herpes. Në përgjithësi, viruset herpes janë shumë të zakonshme në popullatën në përgjithësi. Viruset Herpes, sapo [...]

May 2017

HPV

By | 2017-08-10T23:50:52+00:00 May 20th, 2017|Shendeti Seksual|

Human Papilloma Virus (HPV) dhe lidhja e tij me Kancerin; Shenjat, Trajtimi Natyral   HPV është një virus i cili transmetohet nga lëkura-në-lëkurë përmes marrëdhënieve seksuale apo formave të tjera të kontakteve lëkurë -lëkurë të organeve gjenitale. HPV është në fakt një grup me më shumë se 150 viruse të lidhura me këtë kusht. Secilit [...]

April 2017

Çekuilibri Hormonal

By | 2017-04-24T15:44:29+00:00 April 24th, 2017|Shendeti Seksual|

Simptoma që tregojnë se keni çekuilibër hormonal; çfarë mund të bëni për ta kuruar Ne të gjithë e dimë që ka momente kur ndjehemi të zemëruar, të trishtuar dhe emocionalë, nganjëherë për asnjë arsye të dukshme. Shpesh ne fajësojnë hormonet tona për këtë. Hormonet, në fakt, luajnë një rol shumë të rëndësishëm në shëndetin e [...]

March 2017

Infertiliteti & Steriliteti

By | 2017-07-19T17:07:58+00:00 March 27th, 2017|Shendeti Seksual|

Infertiliteti & Steriliteti tek të dy gjinitë; Shkaqet, Trajtimi Natyral, Kura Bimore   Steriliteti është mungesa e shtatzënisë pas një viti bashkëjetese martesore me qëllim të shtatzënisë. Shkalla e incidencës ndodh në 10-15 % të martesave. Shkaqet e sterilitetit kthehen në: 35 % të rasteve te meshkujt. 35 % të rasteve te gypat dhe organet [...]

Impotenca

By | 2017-07-19T17:12:40+00:00 March 21st, 2017|Shendeti Seksual|

Impotenca; Llojet, Shkaqet dhe mënyrat më efektive të trajtimit natyral   Impotenca, e njohur edhe si mosfunksionim i erekcionit apo ngrehjes, apo paaftësia seksuale, është një gjendje në të cilën burri nuk është në gjendje për të arritur apo për të pasur një erekcion. Edhe pse impotenca është parë shpesh si një pasojë e natyrshme [...]

December 2016

Problemet Menstruale

By | 2017-03-27T14:49:25+00:00 December 3rd, 2016|Shendeti Seksual|

Problemet Menstruale; Llojet, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Problemet menstruale ndikojnë afërsisht 50 % të të gjitha grave mes moshës kur fillon puberteti dhe menopauzës. Problemet menstruale i referohen një parregullsie në ciklin normal menstrual, e cila mund të përfshijë një gamë të gjerë të simptomave. Llojet e problemeve menstruale Ka tre lloje kryesore të problemeve [...]

November 2016

Ushqimet e Fertilitetit

By | 2017-07-19T17:08:26+00:00 November 21st, 2016|Shendeti Seksual, Ushqimi|

Ushqimet më të mira për të ndihmuar Fertilitetin Për të  pasur një fëmijë, është një nga ngjarjet më të dëshiruara dhe të çmuara të jetës. Zgjidhja mund të jetë më afër se sa ju mendoni. Ushqimi dhe fertiliteti janë të lidhura thelb. Një dietë e duhur ndihmon në rregullimin e hormoneve dhe për të përmirësuar shëndetin [...]

error: Alert: Content is protected !!