Shendeti Seksual

//Shendeti Seksual
10 12, 2016

Herpes

December 10th, 2016|Categories: Shendeti Seksual|0 Comments

Herpes; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral Herpes i referohet një klase të infeksioneve virale të një natyre seksuale dhe jo-sexuale. Aktualisht ekzistojnë mbi 70 lloje të ndryshme të herpes, të cilat janë shkaktuar nga një ose më shumë viruse herpes. Në përgjithësi, viruset herpes janë shumë të zakonshme në popullatën [...]

3 12, 2016

Problemet Menstruale

December 3rd, 2016|Categories: Shendeti Seksual|0 Comments

Problemet Menstruale; Llojet, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Problemet menstruale ndikojnë afërsisht 50 % të të gjitha grave mes moshës kur fillon puberteti dhe menopauzës. Problemet menstruale i referohen një parregullsie në ciklin normal menstrual, e cila mund të përfshijë një gamë të gjerë të simptomave. Llojet e problemeve menstruale Ka [...]

1 12, 2016

Impotenca

December 1st, 2016|Categories: Shendeti Seksual|0 Comments

Impotenca; Llojet, Shkaqet dhe mënyrat më efektive të trajtimit natyral   Impotenca, e njohur edhe si mosfunksionim i erekcionit apo ngrehjes, apo paaftësia seksuale, është një gjendje në të cilën burri nuk është në gjendje për të arritur apo për të pasur një erekcion. Edhe pse impotenca është parë shpesh [...]

28 11, 2016

Çekuilibri Hormonal

November 28th, 2016|Categories: Shendeti Seksual|0 Comments

Simptoma që tregojnë se keni çekuilibër hormonal; çfarë mund të bëni për ta kuruar Ne të gjithë e dimë që ka momente kur ndjehemi të zemëruar, të trishtuar dhe emocionalë, nganjëherë për asnjë arsye të dukshme. Shpesh ne fajësojnë hormonet tona për këtë. Hormonet, në fakt, luajnë një rol shumë [...]

23 11, 2016

HPV

November 23rd, 2016|Categories: Shendeti Seksual|Tags: |0 Comments

Human Papilloma Virus (HPV) dhe lidhja e tij me Kancerin; Shenjat, Trajtimi Natyral   HPV është një virus i cili transmetohet nga lëkura-në-lëkurë përmes marrëdhënieve seksuale apo formave të tjera të kontakteve lëkurë -lëkurë të organeve gjenitale. HPV është në fakt një grup me më shumë se 150 viruse të [...]

21 11, 2016

Ushqimet e Fertilitetit

November 21st, 2016|Categories: Shendeti Seksual, Ushqimi Shëndetshëm|0 Comments

Ushqimet më të mira për të ndihmuar Fertilitetin Për të  pasur një fëmijë, është një nga ngjarjet më të dëshiruara dhe të çmuara të jetës. Zgjidhja mund të jetë më afër se sa ju mendoni. Ushqimi dhe fertiliteti janë të lidhura thelb. Një dietë e duhur ndihmon në rregullimin e hormoneve [...]

21 11, 2016

Infertiliteti & Steriliteti

November 21st, 2016|Categories: Shendeti Seksual|0 Comments

Infertiliteti & Steriliteti tek të dy gjinitë; Shkaqet, Trajtimi Natyral, Kura Bimore   Steriliteti është mungesa e shtatzënisë pas një viti bashkëjetese martesore me qëllim të shtatzënisë. Shkalla e incidencës ndodh në 10-15 % të martesave. Shkaqet e sterilitetit kthehen në: 35 % të rasteve te meshkujt. 35 % të [...]

error: Alert: Content is protected !!