Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

June 2017

May 2017

Simptomat e Artritit Reumatoid

By | May 12th, 2017|Kockat|

Simptomat e hershme dhe shkaktarët e artritit reumatoid   Çfarë është artriti reumatoid? Artriti reumatoid (AR) është një lloj i artritit inflamator. Sëmundja AR karakterizohet nga inflamacioni kronik i nyjeve (për shembull: në gishta, duar, gjunjë, këmbë). AR  gjithashtu mund të quhet sëmundje reumatoide, sepse ndonjëherë artriti reumatoid shkakton sëmundje sistemike që ndikojnë  në shumë [...]

Comments Off on Simptomat e Artritit Reumatoid

March 2017

Dhimbjet e kyçeve

By | March 16th, 2017|Kockat|

Ushqime që duhet t’i shmangni nëse keni dhimbje dhe inflamacion të kyçeve; Ushqimet që ndihmojnë për reduktimin e dhimbjeve   Inflamacioni dhe dhimbja  e kyçeve është një problem shumë i zakonshëm, dhe mund t’i ndodhë të gjithëve, pavarësisht nga mosha dhe gjinia. Kjo lloj dhimbje mund të jetë akute ose kronike, dhe mund të jetë [...]

December 2016

Dieta për Artritin

By | December 3rd, 2016|Kockat|

Artriti; Ushqimet që duhen konsumuar dhe ushqimet që duhen shmangur Shumë sëmundje, duke përfshirë edhe artritin, shkaktohen nga një inflamacion kronik me gradë të ulët.  Përgjigja inflamatore është e lidhur me funksionin imunitar të trupit. Një pjesë e madhe e sistemit imunitar është e vendosur në traktin tonë të tretjes. Llojet e Artritit Është e [...]

November 2016

Osteoporoza

By | November 25th, 2016|Kockat|

Osteoporoza; Trajtimi Natyral   Osteoporoza është një çrregullim metabolik i kockave i shkaktuar nga firo e kockave që ndodh në një normë që tejkalon aftësinë e trupit për të krijuar inde të reja kockore. Firo e eshtrave është një fenomen natyror, por për shkak të faktorëve të tillë si dieta e varfër dhe pabarazitë hormonale, [...]

Load More Posts
error: Alert: Content is protected !!