Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

HIV & AIDS

July 2017

Shenjat e HIV

By | 2017-07-21T17:57:04+00:00 July 21st, 2017|HIV & AIDS|

Shenjat e hershme dhe simptomat e HIV Sipas Qendrës për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, më shumë se 1.2 milion njerëz janë aktualisht të infektuar me HIV në SHBA, dhe  më shumë se 12.8 % (1 në 8 persona) nuk kanë dijeni të infeksionit të tyre. HIV qëndron për shkak të mungesës së imunitetit njerëzor. [...]

April 2017

HIV & AIDS

By | 2017-07-21T17:53:45+00:00 April 28th, 2017|HIV & AIDS|

HIV & AIDS; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral, Kura Bimore   Çfarë është HIV? Shkurtesë e cila rrjedhë nga gjuha angleze dmth Human Immunodeficiency Virus -virusi njerëzor i cili dëmton sistemin e imunitetit. Është virusi që e shkakton Aids apo Sidën siç njihet tek ne. HIV e dëmton sistemin imun në trup dhe personi me virus [...]

error: Alert: Content is protected !!