You are here:--Diabeti

Këmba Diabetike

By | 2017-11-14T23:25:21+00:00 November 14th, 2017|Categories: Diabeti|

Këmba Diabetike; Si ta trajtoni në mënyrë natyrale   Njerëzit me diabet janë në rrezik të madh të zhvillimit të problemeve me këmbët e tyre. Nëse nuk trajtohen, këto probleme mund të shkaktojnë ulçera në këmbë dhe infeksione dhe, akoma

DIETA LEPTIN

By | 2017-11-14T18:58:56+00:00 November 14th, 2017|Categories: Diabeti|

DIETA LEPTIN; PËR LUFTIMIN E LEPTIN-REZISTENCËS DHE INSULIN-REZISTENCËS; QË PROMOVON TRAJTIMIN E DIABETIT DHE MBIPESHËN   Leptin, një hormon që luan një rol kyç në rregullimin e krijimit të energjisë dhe të shpenzimit të saj, mund të jetë një nga hormonet

Diabeti

By | 2017-11-14T14:17:11+00:00 November 14th, 2017|Categories: Diabeti|

Diabeti; Testimi, Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral Vështrim i Përgjithshëm Diabeti (diabetes mellitus) është një sëmundje kronike, degjenerative e shkaktuar nga mungesa e insulinës për shkak të trupit të paaftë për të prodhuar insulinë në nivele normale, apo për shkak