Autoimune dhe Gjenetike2021-12-14T19:45:50+04:00

ME TE FUNDIT E KERKIMEVE SHKENCORE MJEKESORE

Sëmundja Celiac

By |September 2nd, 2021|

Sëmundja Celiac; Shkaqet, Simptomat, Diagnoza dhe Strategjitë Natyrale të Trajtimit   Sëmundja celiac, e quajtur ndonjëherë sprue celiac ose enteropati e ndjeshme ndaj

Diabeti Tip 1

By |July 1st, 2020|

Diabeti Tip 1; Simptomat, Shkaqet, Faktorët e Rrezikut, Komplikimet, Trajtimi   Përmbledhje Diabeti tip 1, i njohur dikur si diabeti i të miturve

Comments Off on Diabeti Tip 1