A ndërhyjnë Trajtimet Natyrale në Kimioterapi

 

Nëse ju ose dikush afër jush është diagnostikuar me kancer, atëherë ka të ngjarë të njiheni me metodat më të zakonshme të trajtimit të përshkruara nga praktika mjekësore konvencionale (perëndimore). Kimioterapia, rrezatimi dhe operacioni përdoren si një mjet për të “vrarë” qelizat e kancerit ose për t’i hequr ato fizikisht nga trupi.

Fokusi i këtij artikulli do të jetë në kimioterapinë, mënyrën e funksionimit dhe ndikimin e terapive natyrale si mundësi trajtimi shtesë ose e vetme në pacientët me kancer.

Ne kemi pasur shumë nga pacientët tanë të kancerit, të cilët mjeku onkolog i ka paralajmëruar ata të mos marrin asnjë trajtim natyral bimor apo shtesa ushqimore ndërsa i nënshtroheshin kimioterapisë dhe / ose rrezatimit. Ekzistojnë një numër arsyesh pse onkologu mund ta ketë sugjeruar këtë, por pyetja që do të përgjigjemi në këtë artikull është “A ndërhyjnë trajtimet bimore dhe shtesat ushqimore në kimioterapinë ose trajtimet e rrezatimit?”

Si funksionon kimioterapia?

Kimioterapia, e quajtur nganjëherë chemo, më së shpeshti i referohet trajtimit të kancerit përmes futjes së ilaçeve që shkatërrojnë kancerin në trup. Aktualisht ka mbi 100 ilaçe kimioterapie që përdoren në trajtimin e kancerit, të cilat ndahen në kategori bazuar në mënyrën e funksionimit të tyre në trup për të penguar rritjen e kancerit.

Ilaçet chemo kategorizohen midis kategorive të mëposhtme: Agjentët alkilues, anti-estrogjenet, antimetabolitët, antibiotikët antitumor, alkaloidet bimore (sintetike), frenuesit e topozomerazës dhe agjentët citotoksikë të paklasifikuar.

Edhe pse, si pacient, mund të jetë dërrmuese duke u përpjekur të kuptoni saktësisht se si funksionojnë të gjitha këto ilaçe, ato në fund të fundit janë krijuar për të synuar dhe prishur ciklin qelizor të qelizave që ndahen me shpejtësi.

Cikli i qelizave thjesht i referohet procesit përmes të cilit qelizat rriten dhe ndahen. Qelizat e kancerit përparojnë përmes këtij procesi në një normë anormalisht të lartë. Për shkak se ndarja e duhur e qelizave kërkon kopjimin e ADN-së, shumë ilaçe kimioterapie janë krijuar për të bllokuar ose ndërhyrë në procesin e replikimit të ADN-së. Duke vepruar kështu, qelizat dëmtohen rëndë dhe shkatërrohen përmes një procesi të quajtur apoptozë.

Rreziqet e trajtimit me kimioterapi

Megjithëse studiuesit pohojnë se zhvillimi i trajtimeve të kimioterapisë është në shënjestër gjithnjë e më shumë drejt qelizave kancerogjene, agjentët kimio në përgjithësi nuk e dinë dallimin midis qelizave të shëndetshme dhe atyre kancerogjene. Kjo mund të rezultojë në dëmtim të të dyve dhe, potencialisht, të kufizojë aftësinë shëruese natyrore të trupit kundrejt kancerit.

Konkretisht, kimikatet e përdorura në kimioterapi kanë treguar se shkaktojnë dëme në sistemin nervor, mëlçi, veshka, zemër dhe traktin tretës. Të gjitha këto sisteme janë kritike për shëndetin optimal dhe, veçanërisht në trajtimin e kancerit, duhet të mbështeten në mënyrë natyrale për të maksimizuar rezultatet afatgjata të shëndetit.

Onkologët dhe terapitë natyrale

Ka shumë agjentë kimioterapie që përdoren në praktikat e sotme onkologjike mjekësore; të gjitha me mekanizma të ndryshëm veprimi. Kryesisht, ilaçet e kancerit pengojnë procesin e replikimit të ADN-së në mënyrë që qelizat të mos jenë në gjendje të ndahen.

Në përgjithësi është vendosur që kimioterapia funksionon duke promovuar formimin e radikalëve të lirë (stresi oksidues) që dëmtojnë ADN-në e qelizës kancerogjene (si dhe qelizën e shëndetshme) dhe çojnë në apoptozë të qelizave të dëmtuara. Disa onkologë janë skeptikë ndaj pacientëve që marrin terapi bimore dhe ushqyese pasi shumë lëndë kanë aftësinë të neutralizojnë këto radikalë të lirë dhe, si rezultat mund të pengojnë efektin e trajtimit.

Për fat të mirë, zhvillimi me shpejtësi i shkencës natyrale dhe ushqyese (e cila studion cilësitë medicinale të ushqimeve dhe ushqyesve që rrjedhin nga bimët) ka zbuluar disa komponime të sigurta natyrore që mund të përdoren së bashku me kimioterapinë për të mbrojtur qelizat e shëndetshme, për të kufizuar efektet anësore dhe për të përmirësuar ndjeshëm shëndetin afatgjatë.

Anti-oksiduesit dhe Terapia e Kancerit

Disa antioksidantë, siç është quercetin, në veçanti kanë vërtetuar aftësinë për të rritur efektivitetin e kimioterapisë duke mbrojtur qelizat e shëndetshme dhe duke lehtësuar efektet anësore. Kjo është domethënëse për shëndetin afatgjatë pasi lidhet me parandalimin e stresit oksidativ të pakontrolluar. Duke kombinuar terapitë bimore dhe ushqyese me kimioterapinë, përfitimet e trajtimit mund të maksimizohen duke ulur në mënyrë dramatike efektet anësore negative dhe komplikimet.

Një përmbledhje e terapisë bimore dhe ushqyese për pacientët me kancer në vitin 2017 tregoi se që nga vitet 1970, 280 studime të vlerësuara nga studimi në mënyrë in vitro dhe in vivo, duke përfshirë 50 studime njerëzore që përfshijnë 8.521 pacientë 5,081 prej të cilëve u jepeshin lëndë bimore dhe ushqyese, kanë treguar vazhdimisht se antioksidantët pa recetë dhe lëndët ushqyese të tjera nuk ndërhyjnë me modalitetet terapeutike për kancerin. Për më tepër, ato forcojnë vrasjen e modaliteteve terapeutike për kancerin, ulin efektet e tyre anësore dhe mbrojnë indet normale. Në 15 studime njerëzore, 3,738 pacientë që morën antioksidantë pa recetë dhe lëndë ushqyese të tjera në të vërtetë kishin rritur mbijetesën.

Keqkuptime të zakonshme

Për shumicën e njerëzve, diagnostikimi me kancer është gjëja më e keqe që ata mund të përjetojnë gjatë gjithë jetës. Shpesh diagnostikimi me kancer mbjell vetvetiu ndjenjën e urgjencës dhe panikut, duke çuar në një kërkim të menjëhershëm të trajtimit. Pacientët i mësyjnë kulturave që mbështesin metodologjitë mjekësore konvencionale në kërkim të onkologut mjekësor, pasi ai përfaqëson burimin më të thelluar të njohurive në çështjet që lidhen me kancerin. Në këtë rast, është e mundur që këta pacientë të mos marrin të gjitha informacionet në dispozicion për mundësi të efektshme trajtimi të kancerit të tyre.

Edhe pse ndjenja e urgjencës pas një diagnoze të kancerit është e justifikuar, është e rëndësishme të njihni të gjitha opsionet para fillimit të trajtimit. Fillimi i një trajtimi kimioterapie pa mbështetje të duhur bimore dhe ushqyese mund të rrisë shanset që dikush të përjetojë efekte anësore brutale dhe madje mund të përshpejtojë rritjen e kancerit në shumicën e rasteve. Edhe kur trajtimi vlerësohet i suksesshëm, dëmet e shkaktuara nga ilaçet kimio përfundimisht mund të nxisin zhvillimin e kancereve sekondare sepse qelizat normale nuk janë në gjendje të shërojnë dëmin e ADN-së të shkaktuar prej tyre.

Për më tepër, mungesa e një programi të synuar të terapisë bimore dhe ushqyese mund të çojë në rekomandime të dëmshme dietike (të tilla si sheqeri i tepërt, i cili është lënda djegëse kryesore për qelizat kancerogjene, lëndë ushqyese sintetike (vitamin sintetike) dhe kombinime të tjera të dendura kalorike) të cilat bëhen me qëllim të përparësisë së shtimit të peshës “rifitimi i forcës së dikujt”. Në realitet, është thelbësore që zakonet dietike të përqendrohen në një gamë të gjerë të ushqyesve dhe shtojcave të studiuara që do të ndërtojnë mbrojtjen e trupit kundër dëmtimeve të kimoterapisë dhe do të përmirësojnë efektivitetin e trajtimit.

Si funksionojnë terapitë bimore dhe ushqyese

Dikur ekzistonte një grup i gjerë hulumtimesh që tregonin efektet e mundshme terapeutike të kimioterapisë në kushtet kancerogjene ndërsa shumë pak prova ishin të disponueshme për përfitimin e terapive bimore dhe ushqyese. Kohët e fundit, provat në rritje kanë theksuar se si trajtime të tilla si terapitë me bazë bimore mund të ndryshojnë në mënyrë dramatike procesin e shërimit të kancerit në një mënyrë të mrekullueshme.

Për pacientët nën trajtimin kimio, terapia bimore dhe ushqyese mund të përmirësojë trajtimin përmes tre objektivave parësore: Duke mbrojtur sistemet e organeve jetike për shëndetin, duke zbutur efektet anësore të kimioterapisë dhe duke synuar qelizat burimore të kancerit.

– Mbrojtja e sistemeve të organeve

Tani është vërtetuar mirë përmes hulumtimit se çfarë efekti të thellë mund të kenë fitonutrientët dhe lëndët bimore që ndodhin natyrisht në shëndetin e një personi, veçanërisht në rastin e kancerit. Edhe pse shumë nga këta fitonutritentë kanë efekte antikancerogjene në mungesë të trajtimit me kimioterapi, ato mund të ofrojnë një përfitim të konsiderueshëm edhe në kombinim me të.

Një aspekt që shpesh anashkalohet kur kombinohen terapitë konvencionale dhe natyrale është se sa mirë mund t’i shfrytëzoni ato lëndë bimore dhe ushqyese dhe t’i transportoni ato nëpër trup. Me fjalë të tjera, pas konsumimit të lëndëve natyrale, proporcioni i tyre zhytet në të vërtetë në trup. Kimioterapia dëmton shumë nga sistemet e nevojshme për thithjen, konvertimin dhe transportin e duhur të lëndëve ushqyese; duke e bërë jetësore që kjo çështje të adresohet për përfitime maksimale.

Pas konsumimit, lëndët ushqyese thithen përmes traktit tretës, kalohen në mëlçi për t’u filtruar dhe shndërruar në forma bio të disponueshme, dhe qarkullojnë në të gjithë trupin nga sistemi kardiovaskular. Çdo toksinë e gjeneruar në këtë proces dërgohet në mëlçi dhe veshka për ta hequr përfundimisht.

Për më tepër, truri dhe sistemi nervor mund të marrin dëmtime të konsiderueshme nga kimio, duke e bërë kështu të vështirë për trurin që në mënyrë efektive të transmetojë dhe të marrë sinjale elektrike në të gjithë trupin. Një sistem nervor që funksionon siç duhet është një nga faktorët më të rëndësishëm në promovimin e funksionit të përgjithshëm optimal të trupit.

Këto sisteme dihet se grumbullojnë dëme të konsiderueshme kur futen në ilaçet kimio por për fat të mirë disa komponime natyrale mund të ndihmojnë. Për shkak se kimio mund të pengojë thithjen dhe transportimin e lëndëve ushqyese, është e rëndësishme që terapitë natyrale të fillojnë para kimioterapisë në mënyrë që të mund të ushtrojnë efekte mbrojtëse më të forta në këto sisteme kritike të organeve.

– Mbrojtja e sistemit nervor

Mjekësia konvencionale ka thënë që kimioterapia nuk ndikon në përbërësit e sistemit nervor. Kjo rrjedh nga pohimi se qelizat e trurit dhe nervave nuk ndahen aq shpejt, ose aspak, pas fëmijërisë për t’u prekur nga kimio. Tani ne e dimë se qelizat e trurit ndahen mirë në moshën madhore. Po vërehen efekte anësore të tronditura të lidhura me kimioterapinë për të cilat mund të zbatohen masat parandaluese.

Një simptomë e njohur kolektivisht si “kimio-truri” është dokumentuar për ca kohë. Ankesat e dëmtimit njohës pas trajtimit me kimio tani parashikohen në mënyrë rutinore. Ky degradim i atribuohet faktorëve si stresi dhe depresioni. Ndërsa hulumtimet e fundit kanë zbuluar megjithatë se dëmtimi i sistemit nervor mund të jetë i përfshirë. Efektet akute dhe afatgjata janë dokumentuar pas administrimit të kimos, siç janë dëmtimi i menjëhershëm i qelizave progenitor (përgjegjës për zëvendësimin e qelizave të dëmtuara) dhe dëmtimin e vonuar të mielinës (të nevojshme për përcjellje të impulsit).

Neuropatia periferike po bëhet gjithashtu një ndërlikim i zakonshëm për pacientët me kimio. Për shkak se sistemi nervor është qendra kryesore për të gjitha proceset trupore dhe siguron ndërveprimin e nevojshëm plotësues të të njëjtës, mbrojtja e tij dhe optimizimi i tij mund të jetë një nga masat më të rëndësishme për të siguruar shërimin e duhur.

Masat efektive përfshijnë rritjen e niveleve të aktivitetit antioksidant dhe kontrollin e inflamacionit të cilat mbrojnë nga dëmtimi i ADN-së. Kura bimore profesionale përfshin të gjithë lëndët aktive bazë për këtë qëllim.

– Chemo dhe trakti gastro-intestinal

Hulumtimi korrespondues ka treguar që trakti gastro-intestinal (GI) mund të dëmtohet ndjeshëm nga ilaçet kimioterapike përmes inflamacionit të rëndë dhe uljes së sekrecioneve mukozale të nevojshme për funksionimin e duhur. Përveç kësaj, disa ilaçe kimio kanë aftësinë të shkaktojnë qendrën e nauzës në tru, duke e bërë të vështirë konsumimin dhe mbajtjen e ushqimit pa të vjella. Edhe më serioze ndoshta është frenimi i tretjes i cili mund të shkaktojë kequshqyerje të rëndë nëse ushqyesit nuk përthithen.

Një ndërlikim i veçantë që mund të pengojë rëndë procesin e shërimit të kancerit është zhvillimi i sindromës së zorrës së rrjedhshme. Zorra e rrjedhshme ndodh kur disa vrima zhvillohen në shtresën e zorrëve dhe lejojnë që molekulat e mëdha ushqimore të kalojnë përpara se të treten plotësisht. Ky është një problem sepse këto molekula ushqimore janë të huaja për trupin dhe sistemi imunitar i etiketon ata si pushtues. Pasi të etiketohen, ngrënia e të njëjtave ushqime shpesh shkakton reaksione alergjike. Kjo sjellje e sistemit imunitar është e dëmshme për trupin dhe privon nga puna e rëndësishme e shkatërrimit të qelizave të kancerit.

Problemi me zorrën e rrjedhshme

Këto efekte anësore jo vetëm që pengojnë njërën nga proceset kritike të mbijetesës së trupit, por edhe e bëjnë fizikisht të pakëndshme të durosh kimioterapinë. Përveç zorrës së rrjedhshme, shkatërrimi i mikrobiomës (bakteret e shëndetshme të zorrëve), humbja e enzimave tretëse dhe pengimi i prodhimit të acideve në stomak mund të ndodhin duke çuar në kequshqyerje të konsiderueshme.

– Chemo dhe Sistemet e Detoksifikimit të Trupit

Mëlçia dhe veshkat janë dy nga eleminuesit më të rëndësishëm të trupit për materialet toksike. Së bashku këto organe detoksifikojnë gjakun dhe sigurojnë që një ekuilibër i shëndetshëm i ushqyesve t’u dërgohet indeve. Të dy organet kanë tendencë të dëmtohen shumë, duke u përpjekur të detoksifikojnë ilaçet dhe nënproduktet e shkatërrimit të qelizave kancerogjene, kështu që mbështetja e tyre përmes terapisë natyrale do të ndihmojë në zbutjen e këtyre efekteve.

Edhe pse është roli kryesor i traktit GI për të thithur lëndë ushqyese në rrjedhën e gjakut, ato më pas duhet të mbyllen në mëlçi, ku hiqen materialet toksike dhe lëndët ushqyese shndërrohen në forma që mund të përdoren nga trupi. Mëlçia është gjithashtu përgjegjëse për përpunimin e barnave, të tilla si kimioterapia, përpara se të shpërndahet në të gjithë trupin. Veshkat janë përgjegjëse për filtrimin e toksinave dhe ekskretimin e tyre përmes sistemit urinar.

Një mëlçi e dëmtuar, ose ajo që është zvogëluar në aftësinë e saj të detoksifikimit, do të lejojë që toksinat të ndërtohen në rrjedhën e gjakut dhe të rrisin shanset për komplikime dhe mundësisht të shkaktojnë ndalimin përkohësisht të trajtimit. Kur trajtimet janë ndalur përkohësisht, qelizat e kancerit kanë tendencë të zhvillojnë rezistencë ndaj ilaçeve kimio dhe bëhen më të vështira për t’u vrarë.

Përfshirja e terapisë bimore mund të lehtësojë ndjeshëm këto efekte të dëmshme. Në mënyrë ideale, këto lëndë natyrale do të konsumoheshin në mënyrë rutinore duke filluar para kimioterapisë për të forcuar mëlçinë dhe veshkat. Për shkak të kompleksitetit dhe koordinimit enzimatik të përfshirë në procesin e detoksifikimit, rekomandohet një kombinim i ilaçeve bimore të mëposhtme për rezultatet më të shpejta.

Në mëlçi ka tre faza të detoksifikimit:

Faza I: Shndërron toksinën në atë formë që të jetë në gjendje të metabolizohet nga Enzima e Fazës II.

Faza II: Toksina bëhet e tretshme në ujë duke e bashkangjitur atë në një molekulë bartëse.

Faza III: Proteinat e transportit bartin toksinën në fshikëzën e tëmthit ose në veshka për sekretim.

– Chemo dhe Sistemet e gjakut

Pasi të jenë përthithur lëndët ushqyese në traktin GI dhe të kalohen përmes mëlçisë, i takon sistemit kardiopulmonar t’i qarkullojë dhe t’i dërgojë ato në qelizat përreth trupit. Si një lidhje tjetër e rëndësishme në zinxhirin e ushqimit të trupit, është e rëndësishme që sistemi kardiopulmonar të funksionojë në mënyrë optimale.

Është gjithashtu e rëndësishme për të mbrojtur integritetin e indeve që prodhojnë gjak pasi ato prodhojnë qeliza që mbajnë oksigjen dhe rregullojnë imunitetin. Qelizat e kancerit lulëzojnë në një mjedis të ulët oksigjeni dhe janë evaziv ndaj sistemit imunitar. Është me rëndësi jetike të maksimizoni oksigjenimin e indeve dhe të forconi plotësisht sistemin imunitar duke mbrojtur indet që janë përgjegjës për ta bërë këtë.

Disa ilaçe kimio mund të dëmtojnë zemrën, qelizat formuese të gjakut dhe mushkëritë. Së bashku këto sisteme ofrojnë lëndë ushqyese në qelizat dhe toksinat jashtë. Përdorimi i terapisë natyrale për të mbrojtur këto sisteme do të sigurojë që komplikimet të jenë të kufizuara dhe përfitimet të maksimizohen. Për të optimizuar sistemin kardiopulmonar ndërkohë që duron trajtimin kimio, duhet të adresohen tre përbërës: mbrojtja e zemrës nga kardiotoksiciteti, mbrojtja e indeve formuese të gjakut nga dëmtimi dhe forcimi i strukturave të mushkërive. Të gjitha këto mbështeten në mënyrën më të mirë nga përbërësit e kurës bimore profesionale që e gjeni më poshtë.

– Vrasja e qelizave burimore të kancerit

Qelizat burimore të kancerit janë përgjegjëse për zhvillimin e qelizave të reja të kancerit dhe janë shumë rezistente ndaj trajtimit të kimioterapisë. Edhe pas disa raundeve të kimioterapisë, qelizat burimore të kancerit shpesh mbijetojnë dhe bëhen më agresivë. Kjo është ajo ku terapitë natyrale veçanërisht mund të kenë sukses.

Disa ilaçe bimore janë identifikuar si frenuesit e qelizave burimore të kancerit dhe kombinimi i tyre me kimioterapi do të përmirësojë shanset për trajtim të suksesshëm.

Përfundim

Siç sapo keni lexuar, terapitë ushqyese ndërhyjnë me kimioterapinë në një mënyrë shumë pozitive. Ato ofrojnë një qasje të fuqishme integruese për të shëruar kancerin kur një pacient ka zgjedhur të marrë kimioterapi. Në kontrast me atë që besojnë disa onkologë, terapia natyrale vepron për të forcuar specifikën e ilaçeve kimio, ndërsa mbrojnë qelizat e shëndetshme dhe lehtësojnë efektet anësore.

Më poshtë gjeni përbërësit e kurës bimore profesionale për trajtimin e llojeve të ndryshme të kancerit.

Gilead Desert Herbs

SKU 00101
€300.00
In stock
1
Product Details

Gilead Desert Herbs - The Desert Power to Beat Cancer

- Gilead Desert Herbs is a unique herbal product in the fight against severe diseases, including various cancers of blood, lung, liver, pancreatic, colon, rectum, urinary, bone and brain.
- From the powerful curative properties of "Gilead Desert Herbs": Anti-tumor, enhances the function of the immune system by stimulating the production of immune system cells such as lymphocytes, macrophages, Langerhans cells, histiocytes, etc.
- Gilead Desert ingredients have proven the ability to selectively destroy cancer cells in various types of cancer.
- Fights free radicals and prevents the spread of cancer cells.
- The compounds found in the "Gilead Desert" formula rapidly fight cancer cells and reduce cell damage.
- Helps reduce the damage of chemotherapy and radiotherapy.
- Prevents stiffening of the liver and spleen.
- Helps damaged cells recover, digests grease, cleanses acids and prevents edema.
- "Gilead Desert" fights the formation of cancer cells in the blood and tissues.
- Treats polyps and cysts in various organs of the body, including the colon, stomach, nose, gall bladder, kidney, urinary bladder and uterus.
- Relieves stress and depression, cures headaches and relieves sleep.
- Natural antibiotic; calms pain and fights viruses, fights infections and allergies, relieves bone pain.
- Fights infections and helps heal wounds quickly, fights radicals that lead to skin aging.
- Relieves pain naturally, with no narcotic content.
- Activates the pancreas, reduces the amount of sugar in the urine and blood.

Note!

- "Gilead Desert Herbs" and all of our products are not manufactured or commercially available, as are commonly called "Dietary Supplements", but they are specially prepared directly from the wild desert studied plants.

- "Gilead Desert Herbs" is 100% Original, completely safe for everyone and has no side effects.

- 100% with wild plants, no chemical preservatives, no artificial dyes or chemical additives.

- Prescribed along with other herbal remedies of the complete package for patients with different types of cancer.

- The product is in capsule form and is taken 3 times daily by 1 capsule.


Ingredients

The product is a professional combination of more than 20 wild desert plants, combined in type and dose assigned to each patient based on their medical report and current health status.

None of the ingredients in this formula are treated with pesticides, herbicides, fungicides, synthetic fertilizers or "processing agents", found in conventional plants. You not only avoid these pest ingredients, but you are using wild plants, which generally produce their own natural protectors against pests.

Plants in this formula have powerful effects, and this is one of the fundamental reasons why they have been used for thousands of years in ancient cultures. Modern research is now showing more serious interest in these plants and their curative potential.

As a result, these wild plants have some of the natural compounds and protections the body needs, especially in this time where the world we live in is full of pesticides and poisons.

This professional blend of thoroughly wild herbs contains a full spectrum infusion of the best the Lord has given us!


Gilead Desert Herbs - Fuqia e Shkretëtirës për Goditjen e Kancerit


- Gilead Desert Herbs është një produkt bimor unik në luftimin e semundjeve të rënda, duke perfshirë lloje të ndryshme të kancerit, sëmundjet e gjakut, mushkërive, mëlçisë, pankreasit, zorrës së trashë, rektumit, traktit urinar, kockave dhe trurit.

- Nga veçoritë e fuqishme kuruese të "Gilead Desert Herbs": Anti-tumor, rrit fuksionin e sistemit imunitar duke stimuluar prodhimin e qelizave të sistemit imun, si limfocitet, makrofagjet, qelizat langerhans, histiocytet, etj.

- Përbërësit e Gilead Desert kanë provuar aftësinë e asgjesimit seleksionues të qelizave kancerore në lloje të ndryshme të kancerit.

- Lufton radikalet e lira dhe parandalon përhapjen e qelizave kancerore.

- Komponimet që gjenden në formulën "Gilead Desert" luftojnë në mënyrë të shpejtë qelizat kancerore dhe reduktojnë dëmtimin qelizor.

- Ndihmon në reduktimin e dëmeve të kimioterapisë dhe radioterapisë.

- Parandalon ngurtësimin e mëlçisë dhe të shpretkës.

- Ndihmon qelizat e dëmtuara të rimarrin veten, tret yndyrat, pastron acidet dhe parandalon edemën.

- "Gilead Desert" lufton formimin e qelizave kancerore në gjak dhe në inde.

- Trajton polipet dhe kistet në organe të ndryshme të trupit, perfshirë ato në zorrën e trashë, stomak, hundë, fshikezën e tëmthit, veshka, fshikëzën urinare dhe uterus.

- Largon stresin dhe depresionin, kuron dhimbjet e kokës dhe lehtëson gjumin.

- Antibotik natyral; qetëson dhimbjet dhe lufton viruset, lufton infeksionet dhe alergjitë, lehtëson dhimbjet e eshtrave.

- Lufton infeksionet dhe ndihmon në kurimin e shpejtë të plagëve, lufton radikalët që çojnë në plakje të lëkurës.

- Qetëson dhimbjet në mënyrë natyrale, pa përmbajtje të lëndeve narkotike.

- Aktivizon pankreasin, ul sasinë e sheqerit në urinë dhe në gjak.


Shënim!

- “Gilead Desert Herbs” dhe të gjitha produktet tona nuk janë të fabrikuara apo komerciale, siç janë zakonisht “Dietary Supplements”, por ato përgatiten në menyrë të posaçme direkt nga bimët e egra shkretinore të studiuara.

- " Gilead Desert Herbs" është 100% Origjinal, krejtësisht i sigurtë për të gjithë dhe nuk ka efekte anesore.

- 100% me bimë të egra, pa ruajtës kimik, pa ngjyrosës artificial apo shtesa kimike.

- Përshkruhet përkrah ilaçeve të tjera bimore të paketës së plotë për pacientët me lloje të ndryshme të kancerit.

- Produkti është në formë të kapsulave dhe merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.

- Kapsulat tona janë Vegetariane (nga celuloza vegjetale e pishës), Hallall, 100% natyrale, pa përmbajtje shtazore, pa prezervativë, që treten lehtësisht dhe përvetësohen shpejt nga sistemi i tretjes.


Përbërësit

Produkti është një kombinim profesional i më shumë se 20 bimëve të egra shkretinore, të kombinuara në lloj dhe dozë të caktuar për çdo pacient në bazë të raportit mjekësor dhe gjendjes aktuale shëndetësore.

Asnjë nga përbërësit në këtë formulë nuk trajtohet me pesticide, herbicide, fungicide, plehra sintetike apo "agjentë përpunimi", të cilët gjenden në bimët konvencionale. Ju jo vetëm që i shmangni këto përbërës dëmtues, por jeni duke përdorur bimë të egra, të cilat në përgjithësi prodhojnë mbrojtësit e tyre natyralë kundër dëmtuesve.

Bimët në këtë formulë kanë efekte të fuqishme, dhe kjo është një nga arsyet themelore përse ato janë përdorur për mijëra vjet në kulturat e lashta. Hulumtimi modern tani është duke treguar një interesim më serioz në këto bimë dhe potencialin e tyre kurativ.

Si rezultat, këto bimë të egra kanë disa prej përbërjeve dhe mbrojtjeve natyrore që i nevojiten trupit, sidomos në këtë kohë ku bota që jetojmë është e mbushur me pesticide dhe helme.

Ky konbinim profesional me bimë tërësisht të egra përmban një infuzion me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

Save this product for later