Loading...
Home 2018-02-22T12:37:40+00:00

MJEKESIA BIMORE ARABE

Më të rejat e trajtimit natyral

Si të hiqni metalet e rënda nga trupi

February 25th, 2018|0 Comments

Si të hiqni metalet e rënda nga trupi   Metalet dhe metaloidet e rënda ndodhin natyrshëm në koren e tokës. Ato

Antibiotikët rezistentë vrasin më shumë njerëz se sa kanceri

February 23rd, 2018|0 Comments

Antibiotikët rezistentë vrasin më shumë njerëz se sa kanceri   Deri në vitin 2050, bakteret rezistente ndaj antibiotikëve janë parashikuar të

Si të ndihmoni fëmijët të kenë një jetë të shëndetshme

February 23rd, 2018|0 Comments

Si të ndihmoni fëmijët të kenë një jetë të shëndetshme   Kur fëmijët janë në rritje, prindërit janë përgjegjës për sigurimin

NGA BOTA E EGER E SHKRETETIRES

Prosopis Candisin

Prosopis Candisin është një pemë shkretinore e veçantë dhe unike në fuqizimin e sistemit imun dhe luftimin e kancerit, që përdoret në formë të çajit për të nxjerrë elementët aktive të saj.

Zbulo më shumë

Zbulo botën bimore

Akebia Quinata

February 25th, 2018|0 Comments

Marijuana dhe Kanabis

February 24th, 2018|0 Comments

Acanthus Mollis – Gjëmbi i butë

February 4th, 2018|0 Comments

ARTI I JETËS

Arti i te jetuarit bukur dhe shendetshem

Zbulo më shumë

USHQIMI IDEAL

Ushqime që ndihmojnë për gjatësinë e trupit 

February 5th, 2018|0 Comments

Ushqime të mahnitshme që ndihmojnë për gjatësinë e trupit Gjatësia apo Lartësia ka qenë gjithmonë një çështje shqetësuese për të gjithë. Njerëzit me lartësi të  shkurtër shpesh vuajnë nga besimi i ulët dhe kompleks inferioriteti

Ushqimet më të mira që ju ndihmojnë të uleni në peshë

February 5th, 2018|0 Comments

Ushqimet më të mira që ju ndihmojnë të uleni në peshë dhe që luftojnë çrregullime të ndryshme në trup   Mbipesha është shkak për sëmundje të ndryshme si; diabeti, sëmundjet e zemrës, sëmundje të stomakut,

Ushqime që heqin helmet dhe tkurrjet e mushkërive

February 4th, 2018|0 Comments

Ushqime që heqin helmet dhe tkurrjet e mushkërive të shkaktuara  nga nikotina dhe toksinat   Pirja e duhanit është e dëmshme për shëndetin. Ne të gjithë jemi të vetëdijshëm për këtë, por për disa  është

AROMATERAPIA

Vaj i jasminës; Shoqëruesi më i mirë i femrave

January 11th, 2018|0 Comments

Vaj i jasminës; Shoqëruesi më i mirë i femrave   Vaji jasminës nxirret nga lulet e jasminës dhe është me veti të shumta kuruese. Aroma e tj  është e ëmbël dhe ekzotike. Vaji orgjinal i

Vaj i farave të rrushit

January 10th, 2018|0 Comments

Vaj i farave të rrushit   Rrushi ka shkallë të gjerë përdorimi dhe prodhimi. Vaj i tij ka veti kuruese të shumta, ai është përbërës kryesor në shumë prodhime kozmetike. Vaj i rrushit është i

Vaj i bajames së ëmbël

January 9th, 2018|0 Comments

Vaj i bajames së ëmbël   Vaj i bajames së ëmbël nxirret nga farat e saj dhe  është nga vajrat esencialë më të njohur dhe me dobi të shumta për shëndetin, lëkurën dhe flokët. Vaji