8 ilaçet kimike më të rrezikshme në botë

Shumë ilaçe “kimike” bëhen në laboratorë duke përdorur kimikate dhe janë shumë eksperimentale në njerëz. Si ndodhi kjo dhe pse këto ilaçe janë të rrezikshme? Përgjigja është e thjeshtë: Pas Luftës së Dytë Botërore, shkencëtarët nazistë u punësuan për të punuar në prodhimet farmaceutike, vaksinat, kimioterapitë dhe shtesat ushqimore ( vitaminat dhe multivitaminat), për të ushqyer biznesin më të fshehtë në mjekësinë alopatike.

Mendoni për këtë. Nuk ka arsye të tjera pse Kompanitë farmaceutike angazhuan vrasje masive për të plotësuar pozicionet më të larta në Bayer, BASF dhe Hoechst.

Fritz ter Meer, i dënuar për vrasje masive, ka kryer vetëm 5 vjet burg, pastaj u bë kryetar i bordit mbikëqyrës të Bayerit (Bayeri është ai që bën medikamente për fëmijë dhe aspirinat popullore). Carl Wurster i BASF-it ndihmoi prodhimin e gazit Zyklon-B, pesticidi më i fuqishëm që përdorët për të ekzekutuar miliona dhe në kimioterapi, si skamja më e madhe mjekësore e shekullit. Kurt Blome, kreu “eksperimente të tmerrshme” me këtë lëndë kaq toksike.

Shumë nga “shkencëtarët e çmendur” që torturuan qeniet njerëzore të pafajshme u punësuan dhe u promovuan për të katapultuar atë që ne e quajmë “Mjekësia Perëndimore”, dhe qëllimi i saj përfundimtar ishte për të krijuar sëmundje dhe pastaj shitje të ilaçeve që krijojnë varësi të tmerrshme aspak kurese dhe të dëmshme, vetëm për fitim.

Më poshtë janë 8 ilaçet më të rrezikshme në botë, që u jepen njerëzve për ti mbajtur të sëmurë gjatë gjithë kohës

# 1. SSRIs – Shumë eksperimental, kurrë nuk ka pasur prova të sigurta ose efektive dhe mund të bllokojnë plotësisht serotonin, duke çuar në mendime për vetëvrasje dhe madje akte vrasëse dhe vetëvrasëse të tmerrshme.

# 2. Vaksina MMR (fruthi, shyta, rubeola) – është e shoqëruar me shkaktimin e autizmit dhe çrregullimeve të sistemit nervor qendror dhe një sërë çrregullimesh shëndetësore. Kur virusi i fruthit nëpërmjet vaksinës LIVE hyn në trup, sistemi imunitar kompromentohet rëndë dhe adjuvantët e tjerë kimikë dhe përbërësit e modifikuar gjenetikisht sulmojnë fëmijën, duke shkaktuar rezultate permanente dhe ndonjëherë fatale.

# 3. Vaksina e influenzës (gripit) – përmban deri në 50,000 pjesë për miliardë të merkurit, përveç formaldehidit, MSG dhe aluminit. Mund të shkaktojë që gratë shtatzëna të abortojnë dhe të kenë abortime.

# 4. Antibiotikët, si: ciprofloxacin, methicillin, vancomycin, sulfonamidet Asgjësojnë bakteret e mira të zorrëve dhe për këtë arsye ulin ndjeshëm funksionin e sistemit imunitar. Mjekët në mënyrë të papërshtatshme përshkruajnë antibiotikët për infeksionet virale dhe në këtë mënyrë i bëjnë gjërat shumë më keq!

# 5. Vaksina HPV (virusi papilloma i njeriut) – i njohur për të dërguar adoleshentët në shok dhe koma anafilaktike. Mijëra familje kanë hedhur në gjyq prodhuesit e këtyre ilaçeve të cilat shkaktojnë dëmtime kronike dhe të përhershme shëndetësore.

# 6. Kimioterapia – Asgjëson sistemin imunitar dhe shpesh çon në formimin e kancereve të reja në trup, veçanërisht në gjak. Shkencëtarët nazistë e dinin që në vitet 1950 se kimioterapia e bën kancerin të kthehet  me një hakmarrje në pjesë të tjera të trupit! (Megjithatë, Mjekësia Perëndimore e quan këtë të suksesshme).

# 7. Vaksina e rotavirusit “RotaTeq” – vaksinë jashtëzakonisht toksike (gojore) përmban rotavirusit (G1, G2, G3, G4 dhe P1), plus Polysorbate 80 dhe FETAL BOVINE SERUM që është shumë toksike. Gjithashtu përmban pjesë të cirovirusit të derrit – një virus që gjendet tek derrat.

# 8. Vaksina polio (merret në gojë dhe injektim me gjilpërë) – Është një fakt i ftohtë, i vështirë dhe i frikshëm kur  miliona amerikanë u injektuan me KANCER kur ata morën vaksinën polio. Plus, versionet e marrjes nëpërmjet gojës dhe hundës së vaksinës kanë përhapur poliomielit në Indi, duke lënë shumë fëmijë të paralizuar për jetë.

Për të kontrolluar gjëndjen tuaj shëndetësore, nëse ndiheni të sëmurë, ju mjafton të bëni një kontroll tek mjeku, të bëni analizat e nevojshme dhe pas diagnozimit të sëmundjes nuk ka dhe nuk ka pasur mënyrë më të mirë se trajtimi i saj duke u bazuar në mjekësinë bimore.