Kanceri / Shkaqet dhe Zgjidhjet

2022-08-14T14:51:55+04:00August 14th, 2022|Categories: Kanceri|

Kanceri / Shkaqet dhe Zgjidhjet   Sipas Institutit Kombëtar të Kancerit, "Më shumë se 30% e popullësisë zhvillojnë kancer çdo vit". Kanceri është shkaku kryesor i vdekjeve në botë, pas