A është e shëndetshme të pini ujë para gjumit?

2022-08-12T19:55:06+04:00August 12th, 2022|Categories: Ushqimi|

A është e shëndetshme të pini ujë para gjumit?   Cilat janë përfitimet (dhe dëmet e mundshme) të pirjes së ujit para gjumit? Ndërsa të qëndrosh i hidratuar gjatë gjithë