Home » Archives for July 2022

Panxhari është i mbushur me antioksidantë që luftojnë sëmundjet

2022-07-31T18:23:39+04:00July 31st, 2022|Categories: Fruta Perime, Ushqimi|

Panxhari është i mbushur me antioksidantë që luftojnë sëmundjet, fitonutrientë dhe lëndë ushqyese thelbësore   Panxhari dhe rrepa i referohen të njëjtës specie perimesh, Beta vulgaris. Shumica e varieteteve kanë

Comments Off on Panxhari është i mbushur me antioksidantë që luftojnë sëmundjet

Skuqjet e lëkurës: Llojet, Shkaqet dhe Strategjitë Natyrore të Mbështetjes 

2022-07-23T15:29:34+04:00July 23rd, 2022|Categories: Lëkura|

Skuqjet e lëkurës: Llojet, Shkaqet dhe Strategjitë Natyrore të Mbështetjes    Skuqjet e lëkurës janë përflakje të lëkurës, irritim, skuqje ose ënjtje që mund të kruhet, të djeg ose të

Comments Off on Skuqjet e lëkurës: Llojet, Shkaqet dhe Strategjitë Natyrore të Mbështetjes