Diabeti Gestacional dhe Këshillat për Menaxhimin Natyral

2022-07-19T12:10:55+04:00June 22nd, 2022|Categories: Diabeti|

Diabeti Gestacional dhe Këshillat për Menaxhimin Natyral   Ju mund të keni dëgjuar nga mjeku ose mamia juaj se diabeti gestacional – ose diabeti i shtatzënisë - rrit rrezikun e