Home » Archives for 19/06/2022

Këta njerëz janë gjithmonë të prirur ndaj presionit të lartë të gjakut

2022-07-19T11:47:40+04:00June 19th, 2022|Categories: Zemra Gjaku|

Këta njerëz janë gjithmonë të prirur ndaj presionit të lartë të gjakut   Tensioni i lartë i gjakut është një nga sëmundjet më të përhapura te njerëzit dhe rreziku i

Comments Off on Këta njerëz janë gjithmonë të prirur ndaj presionit të lartë të gjakut

6 Mënyra natyrale për të rritur funksionin e Hipotalamusit

2022-08-07T12:13:38+04:00June 19th, 2022|Categories: Nervore Mendore|

6 Mënyra natyrale për të rritur funksionin e Hipotalamusit   Hipotalamusi është një pjesë thelbësore e trurit të njeriut dhe shpesh konsiderohet "qendra e kontrollit" për shumicën e hormoneve. Marrëdhënia

Comments Off on 6 Mënyra natyrale për të rritur funksionin e Hipotalamusit